58
  • Nem3sis At Work
    EA Canada is working on a Need For Speed title for the PS3, Xbox Next, Nintendo Revolution, and teases that it will revolutionize driving games.
  • ranGer2
    jajjjja :)
  • Alien
    Ki mondta, hogy folytatják a Porsche Unleashed-et? :)Attól, hogy egy Porsche képe van ott az nem jelent semmit.
  • traXion
    Úgy kéne csinálni mint a Porsche Unleashed-et, az nagyon jó volt.
  • DJ Skyline
    NFS PU rulz!:)
  • Chaos Mad

go kedvencek.. :)
  • Kandurex
    Már csak annyiba kell reménykedni, hogy a grafikát nem igazítják a mostani generációs konzolokhoz
  • akyyy
    jaja, szép kis sportkocsikg ezotikus páláyk, gyors hajtás....és valódi páláyk em holnmi kitalált libery city
  • ranGer2
    de,de,de,de,de :) DE miiiiiiiiiiiii?
  • Sadun Tryst
    hál istenvégre szakítanak a kiv. tunig gépekkel. már nagyon untam. remélem hasonló lesz, mint a GT3! :)
  • Vlala #8
    Tetszik , hogy folytatják a Porshe (látjátok, én sem tudom leírni, hogy Porsche :-) ) Unleashedet, de a Mafia óta megszállottja vagyok a régi autóknak. Veterános NFS nem lesz?
  • Pyx #7
    porsche, vaz :)
  • Taranov
    Csak nem így írják le :D
  • M@TriX
    nem hinném, hogy ez lenne majd a címe, habár lehet, de mint írták ez inkább azt jelenti, hogy konzolokra fog megjelenni.

a topicnyitás sztem még várhatott volnam, de majd meglátjuk...
  • Pyx #4
    porshe.
  • R9
    penge
  • Bandi 18
  • Bandi 18
    megérkeztek az első információk az NFS széria folytatásáról. A Next Gen alcímmel ellátott játékról sajnos nem sok információ derült ki