58
-
#18 EA Canada is working on a Need For Speed title for the PS3, Xbox Next, Nintendo Revolution, and teases that it will revolutionize driving games. -
#17 jajjjja :) -
#16 Ki mondta, hogy folytatják a Porsche Unleashed-et? :)Attól, hogy egy Porsche képe van ott az nem jelent semmit. -
#15 Úgy kéne csinálni mint a Porsche Unleashed-et, az nagyon jó volt. -
#14 NFS PU rulz!:) -
Chaos Mad #13
go kedvencek.. :) -
#12 Már csak annyiba kell reménykedni, hogy a grafikát nem igazítják a mostani generációs konzolokhoz -
#11 jaja, szép kis sportkocsikg ezotikus páláyk, gyors hajtás....és valódi páláyk em holnmi kitalált libery city -
#10 de,de,de,de,de :) DE miiiiiiiiiiiii? -
#9 hál istenvégre szakítanak a kiv. tunig gépekkel. már nagyon untam. remélem hasonló lesz, mint a GT3! :) -
Vlala #8 Tetszik , hogy folytatják a Porshe (látjátok, én sem tudom leírni, hogy Porsche :-) ) Unleashedet, de a Mafia óta megszállottja vagyok a régi autóknak. Veterános NFS nem lesz? -
#7 porsche, vaz :) -
#6 Csak nem így írják le :D -
#5 nem hinném, hogy ez lenne majd a címe, habár lehet, de mint írták ez inkább azt jelenti, hogy konzolokra fog megjelenni.
a topicnyitás sztem még várhatott volnam, de majd meglátjuk... -
#4 porshe. -
R9 #3 penge -
#2 -
#1 megérkeztek az első információk az NFS széria folytatásáról. A Next Gen alcímmel ellátott játékról sajnos nem sok információ derült ki