34
!
-
Hay #34 UnlockDialog_UK.ini
ezt is felülírtad? -
bSunday #33 Hali!
Nekem a 16 van meg, de a problémám a következő: hiába cserélem ki az indítófájlt (.exe) a crackre, nem működik, a demós állapotokat hozza be, nem ismeri fel az új soundpoolokat. Tud valaki segíteni? -
#32 Tudja valaki, hogy miért rontja le a zene minőségét a progi? Beteszek egy számot szerkesztésre és totál szar minőségűvé válik már a szerkesztőben. Ugyanilyen a 14-el a 16-al is. Olyan 20 bitsűrűségű lehet max. Vagy tud valaki egy hasonló szerkesztővel rendelkező programot? -
#31 Magix Samplitude Music Studio 15, bolti árnál 8000 Ft-al olcsobban! -
slylecz13 #30 Ez olyann program, mint a Magix Samplitude 9 Professional? -
lilgame #29 már megoldva.átkonvertáltam wav ba mert ugy engedte és egy külön programmal meg mp3ba. ennyi:D
de köszi!! -
#28 de mivel akarod konvertálni? ha a Magix MM-rel, akkkor talán a plug-in is regisztrációhoz kötött. -
lilgame #27 sziasztok!
én music editorral csináltam egy számot szerintem egész jó lett!
itt a link: http://d.turboupload.com/d/894232/lilgame-hey_dj.mp3.html
hip-hop stílusú.akinek tetszik szóljon!
előre is köszi!! -
lilgame #26 sziasztok nekem az lenne a gondom hogy amikor a zenémet át akarom konvertálni mp3ba akkor kér egy aktivációs kódot.nos mi lenne az?
kérem szépen a segítségeteket! -
#25 Tessék keresni google-ben: Magix Music Maker Deluxe crack serial patch.
Vigyázz, vírusos/spyware-es oldalak tömkelegére tudsz így eljutni, vírusírtó (Nod32, Kaspersky, Avast), tűzfal (Outpost, Kerio, Zone Alarm), spyware-írtó (Ad-Aware, Counterspy, Spysweeper) és alternatín böngésző (Opera, Firefox) használata nélkűl ne keress fel ilyen oldalakat.
No meg egy kereskedelmi szoftver másolásvédelmének kiiktatása nem épp szép dolog (bár hasznos ;)). -
SOCCER #24 De télleg nem tud senki segíteni? -
#23 teljes játék :D lol...
no comment :D -
SOCCER #22 Nem, teljes játék -
#21 Nem demó? -
SOCCER #20 Sziasztok!
Valaki segítsen lécci. Letöltötttm a Magix Music Maker Deluxe-ot, de egyszerűen nem tudok menteni vele. Valaki elmondaná, hogy-hogy és hol kell? -
#19 jé most elindult, de a 159 emberből csak 1től tölt.. ezmévan? -
#18 nahezaz, én ezt megtaláltam.. mindig csatlakozok 1 szerverhez, aztán berakom a letöltésbe, kiírja h csomó embernek megvan, de sose kezdi el.. bezzeg tőlem tudnak tölteni.. -
blackgamer #17 talpraesettebben kéne használni a netet! -
#16 leszedtem a progit, de a dvd-st nem akarja felismerni se, a cds meg nem indul el, mindig 0 % -
#15 ezis ilyen torrentféleség? -
blackgamer #14 mi a probléma?
edonkey tele van magix 2005-el http://www.edonkey2000.com
Magix Music Maker 2005 Deluxe DVD Edition Plus - by pollopocket.rar
MAGIX.MUSIC.MAKER.DELUXE.2005-TDA.CD1.rar
stb...
tényleg nem szakmai dolgokról fog szólni ez a topic sem -
#13 senki sem tud nekem segíteni? :( -
#12 ott nincs fent joe.. ill csak dslesnek.. -
#11 dc? -
#10 na most megy.. bejött az oldal, de nem találom.. pedig keresőbe is beírtam.. nállatok megvan? -
#9 suprnova.org pihizik... -
#8 megpróbáltam úgy h www.supernova.org de úgy jött be az a fizetős vacak.. www.suprnova.org ra meg semmi sem jön be.. -
#7 Erre meg nem jön be semmi.. :( -
#6 www.suprnova.org
A .com, és .net csaló! :) -
#5 Akárhogy nézem ez a supernova oldal fizetős.. vagy nem? Egyébként az alegjobb progi amihez a legtöbb hang van.. legalábbis én mint kezdő jobban tom használni.. -
blackgamer #4 nekem a Vegas Audio jobban bejön
-
Garfield #3 Miért az az érzésem, hogy ez a topik nem annyira a programról szól, mint inkább a letöltéséről?... -
#2 www.suprnova.org
egyéábként meg használj profibb cuccokat -
#1 Sziasztok!
Szóval van ez a progi amit a téma címében olvashattok.. Kipróbáltam az előző verzókat, és nekem nagyon megtetszett.. Szóval szeretnék róla véleményeket hallani, de ami a legfontosabb, hogy Honnan TUDOM Letölteni?? Előre is köszi mindenkinek!