Magix Music Maker 2005 Deluxe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
UnlockDialog_UK.ini
ezt is felülírtad?
ezt is felülírtad?
Hali!
Nekem a 16 van meg, de a problémám a következõ: hiába cserélem ki az indítófájlt (.exe) a crackre, nem mûködik, a demós állapotokat hozza be, nem ismeri fel az új soundpoolokat. Tud valaki segíteni?
Nekem a 16 van meg, de a problémám a következõ: hiába cserélem ki az indítófájlt (.exe) a crackre, nem mûködik, a demós állapotokat hozza be, nem ismeri fel az új soundpoolokat. Tud valaki segíteni?
Tudja valaki, hogy miért rontja le a zene minõségét a progi? Beteszek egy számot szerkesztésre és totál szar minõségûvé válik már a szerkesztõben. Ugyanilyen a 14-el a 16-al is. Olyan 20 bitsûrûségû lehet max. Vagy tud valaki egy hasonló szerkesztõvel rendelkezõ programot?
Magix Samplitude Music Studio 15, bolti árnál 8000 Ft-al olcsobban!
Ez olyann program, mint a Magix Samplitude 9 Professional?
már megoldva.átkonvertáltam wav ba mert ugy engedte és egy külön programmal meg mp3ba. ennyi😄
de köszi!!
de köszi!!
de mivel akarod konvertálni? ha a Magix MM-rel, akkkor talán a plug-in is regisztrációhoz kötött.
sziasztok!
én music editorral csináltam egy számot szerintem egész jó lett!
itt a link: http://d.turboupload.com/d/894232/lilgame-hey_dj.mp3.html
hip-hop stílusú.akinek tetszik szóljon!
elõre is köszi!!
én music editorral csináltam egy számot szerintem egész jó lett!
itt a link: http://d.turboupload.com/d/894232/lilgame-hey_dj.mp3.html
hip-hop stílusú.akinek tetszik szóljon!
elõre is köszi!!
sziasztok nekem az lenne a gondom hogy amikor a zenémet át akarom konvertálni mp3ba akkor kér egy aktivációs kódot.nos mi lenne az?
kérem szépen a segítségeteket!
kérem szépen a segítségeteket!
Tessék keresni google-ben: Magix Music Maker Deluxe crack serial patch.
Vigyázz, vírusos/spyware-es oldalak tömkelegére tudsz így eljutni, vírusírtó (Nod32, Kaspersky, Avast), tûzfal (Outpost, Kerio, Zone Alarm), spyware-írtó (Ad-Aware, Counterspy, Spysweeper) és alternatín böngészõ (Opera, Firefox) használata nélkûl ne keress fel ilyen oldalakat.
No meg egy kereskedelmi szoftver másolásvédelmének kiiktatása nem épp szép dolog (bár hasznos 😉).
Vigyázz, vírusos/spyware-es oldalak tömkelegére tudsz így eljutni, vírusírtó (Nod32, Kaspersky, Avast), tûzfal (Outpost, Kerio, Zone Alarm), spyware-írtó (Ad-Aware, Counterspy, Spysweeper) és alternatín böngészõ (Opera, Firefox) használata nélkûl ne keress fel ilyen oldalakat.
No meg egy kereskedelmi szoftver másolásvédelmének kiiktatása nem épp szép dolog (bár hasznos 😉).
De télleg nem tud senki segíteni?
Nem, teljes játék
Sziasztok!
Valaki segítsen lécci. Letöltötttm a Magix Music Maker Deluxe-ot, de egyszerûen nem tudok menteni vele. Valaki elmondaná, hogy-hogy és hol kell?
Valaki segítsen lécci. Letöltötttm a Magix Music Maker Deluxe-ot, de egyszerûen nem tudok menteni vele. Valaki elmondaná, hogy-hogy és hol kell?
nahezaz, én ezt megtaláltam.. mindig csatlakozok 1 szerverhez, aztán berakom a letöltésbe, kiírja h csomó embernek megvan, de sose kezdi el.. bezzeg tõlem tudnak tölteni..
mi a probléma?
edonkey tele van magix 2005-el http://www.edonkey2000.com
Magix Music Maker 2005 Deluxe DVD Edition Plus - by pollopocket.rar
MAGIX.MUSIC.MAKER.DELUXE.2005-TDA.CD1.rar
stb...
tényleg nem szakmai dolgokról fog szólni ez a topic sem
edonkey tele van magix 2005-el http://www.edonkey2000.com
Magix Music Maker 2005 Deluxe DVD Edition Plus - by pollopocket.rar
MAGIX.MUSIC.MAKER.DELUXE.2005-TDA.CD1.rar
stb...
tényleg nem szakmai dolgokról fog szólni ez a topic sem
suprnova.org pihizik...
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
megpróbáltam úgy h www.supernova.org de úgy jött be az a fizetõs vacak.. www.suprnova.org ra meg semmi sem jön be..
www.suprnova.org
A .com, és .net csaló! 😊
A .com, és .net csaló! 😊
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Akárhogy nézem ez a supernova oldal fizetõs.. vagy nem? Egyébként az alegjobb progi amihez a legtöbb hang van.. legalábbis én mint kezdõ jobban tom használni..
nekem a Vegas Audio jobban bejön

Miért az az érzésem, hogy ez a topik nem annyira a programról szól, mint inkább a letöltésérõl?...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
www.suprnova.org
egyéábként meg használj profibb cuccokat
egyéábként meg használj profibb cuccokat
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,