A jövő harcjárműve: lánctalp vagy kerék?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azon egyes amerikai szájtokon mondjuk elcsámcsogtak, hogy miért kellett az FCS esetén egy külön versenyt rendezni a kerék és a lánctalp között, hiszen csak a II.VH óta két alapos és mindenre kiható tesztet végeztek, kb. azonos eredménnyel (az 1980-as évekbelit említí a cikk is), és aligha valószinû, hogy új tapasztalatokhoz fognak jutni ezáltal...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
No tank, no BMP, távirányított önjáró robbanóanyagok... Ha ezt most a Pentagon olvassa vagy a SZIAÉ, elvisznek kémkedés vádjával... lol
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Vagy véletlenül a valódi fejlesztések tervét mélezték neki, majd mikor rájötek, hogy gáz van, elküldték a publikálható verziókat, a designer meg azóta hosszú szabadságon van, senki sem tudja hol...
<#hehe>#hehe>
Másrészrõl mivel az ember nélküli hadviselésé a jövõ és ha nem kell külön a kezelõszemélyzetet kiszolgáló rendszerekkel és extra hellyel veszõdni a tervezésnél...
Vigyázz világ! Az ûrgolyhók visszatérnek! 😄
De lehet távirányítású kis gombócot is gurítani, feltölteni robbanóanyaggal meg 1 kis motorral, aztán odagurul éééééssss bumm!
Amúgy a gömb-kerék ötlet tetszik, csak harcjármûveken nem találom életképesnek...
Az FCS egyik elsõ fantáziarajzán pl. egyenesen valamiféle lebegõ-tank ábrázolás volt: csak nézd meg. Aztán extrém sebességel csináltak inkább egy gumikerekes jármûveket ábrázoló képet, mivel mindenki az új meghajtási rendszer után kezdett érdeklõdni... 😊))
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
amúgy a logóban is benne van, hogy "és tudományos"
amúgy gratu a cikkhez <#eljen>#eljen> CSÍT=Csak Így Tovább😊
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Lehet kérni is? <#wave>#wave>
Pl Boeing Phantom Works és a hasonló futurisztikus fejlesztésekrõl egy jól összeszedett írás?
Nem a lényeg, hanem a fontos!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nem volt annyira OFF, mert a könnyû harcjármû lényege az, hogy légi úton gyorsan oda lehet jutattni, ahol szükség van rá. Ettõl függetlenül a politikai részébe én annyira nem mennék bele, mert annak csak flame lesz a vége... <#vigyor3>#vigyor3>
"Eric Shinseki tábornok vezetésével az amerikai hadsereg (US ARMY) úgy döntött, hogy egy könnyebb haderõvé alakítja a jelenlegi nehézhaderõt, hogy minél hamarabb bevethetõ legyen, lehetõleg légi szállításra alapozva."
Egy olyan országban amelyik ténylegesen csak védekezni akar egy ilyen javaslatot már a legelején elvetnek.
Szerintem... 😊
Sajnos a fejlett amerikaellenességem lehetetlenné teszi az objektív hozzáállást, de hát ez van 😊
Persze a cikk a technológiai résszel foglalkozik és én offoltam SRY
btw, FCS-T márcsak megfélemlítésre is jó <#violent>#violent>
nem szeretem a bogarakat, szal a lépegetõ nem teccik <#schmoll2>#schmoll2>
Az FCS-T iszonyt jól néz ki, sztem most csak a vetítés megy és már eleve személyzet nélkülinek tervezték 😛
A lépegetõ meg idõvel ki fogja magát forrni és elnevezik majd T-1000 -nek lol
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Könnyû, gyalogság elleni harcjármûnek jó lenne. Persze valószínûleg nem lehet agyonpáncélozni nehezebb csúzlik ellen...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Igyekszem itt az SG-n populárisabb témákat erõltetni, a haditechnika õrülteknek való cikkeket pedig megtaláljátok a Birds of Prey-en.
Ezért kíváncsi vagyok, mi lesz majd a BF2 ben
2; Tudjátok ilyen MEFFV féléket csináltam anno csak LEGOból 😄
3; Az a lépegetõ tényleg buli 😊
4; De úgy egyébként Antigravitáció forever!
Bár csak több ilyen ember publikálna...
- mert ez is jól sikerült
- néha jó kiszakadni a virtuális világból, csúcs harwerek elemzésébõl
- Mert nincs SG bulvár hangulata 😊
- Mert a virtuálisan gyilkolók ezeket a cikkeket is zabálják
De valóban kicsit kilóg az SG bõl, témájában és stílusában is (nincs botrány vagy szenzáció szaga), de mível gondolom sokakat érdekel, akár kaphatna egy külön mellékletet a téma mint SG military..
Tirmo 60 Undead Priest Redrock Berserkers Venture Co.
Összeszarja magát az ellenség ha meglátja😊
Halálian néz ki ez itt az utolsó képen😊) Mint valami elbaszott sci-fi.