64
Szereted-e a gumicukort?
-
#64 inmádom , csak miert gyilkolja a fogaimat ? :( -
#63 Gumicukr, rulz -
#62 mütyűrék jóak :O)9
nemmegenni!!!!! -
Zsoldos #61 ezt a topicot nem kene atrakni a gumiba? :) Annak mar van foruma, csak kell csinalni egy cukor topicot. -
#60 a gumicukor az a termék ami nemérdekel miből van, egyszeruen ketpofara lehet zabalni, és jó :D
-
#59 birom, mikor a hülyegyerek csámcsogva fülig érő mosollyal zabálja a békás gumicukrát :DD -
_Vegeta_ #58 Gumicikor finom, telis tele termeszetes anyagokkal. :DD -
#57 tegnap épp olyat ettem ,fincsi volt :)
-
#56 ÉÉÉN a GUMICSIRKÉT SZERETEM -
#55 Ja az tényleg nagyon szar. De a gumibéka pont jó pl. az nem túl puha és nem túl kemény. A fundytól pedig anno mindig erős hányinger jött rám ráadásul... -
#54 szeretem -
#53 gumicukor rulez -
Noodlee #52 :))
Ezt meg miből gondolod? :P -
#51 szal te nem szereted :) -
Noodlee #50 A gumicukor sz@r! -
#49 nekem az Haribós béka a kedvencem aminek az 1ik oldala zöl savanykás gumi cukor a másik meg fehér, olyan puhább édeskés cukor, na az űber:) -
#48 Annál tovább tart :) Utálom a Fundy és társai szétmálós gumicukrokat :( -
#47 Azok nem annyira jók mert rohadt kemények :) -
#46 Fehérhasú zöldbéka király!
De szeretem a sima natúr haribo mackókat is. -
#45 Én a zöldbékásat szeretem. Meg még a medvecukrot is de az nem tudom mennyire gumi :) -
skristof #44 #22
#32 -
#43 gumicukort? pfff nem gumicukrot?
különben csípom -
#42 3színű gumikígyót má nem lehet kapni. -
#41 én ceretem.. -
flashX #40 fehér rulez! -
#39 a kukacos is jo -
#38 Epres gumicokor f4n -
#37 kólás még elmegy, de azlrt nem nagyon jön be a cukor ennyire nagy mennyiségben. -
#36 Gumicukor rulez!
Most ettem meg egy csomaggal -
#35 nem -
#34 akarom mondani: zsebébe:DDD -
#33 -
#32 szeretem a gumicukROT -
#31 sebébe??? És az úgy finomabb? :D -
#30 Nálunk gumicukor kultusz alakult ki...
Úgy kezdődött, hogy kb 3 éve számtechre úgy ment be egyik haverom, hogy dugdosott a sebébe egy békás csomagot, erre persze mindenki rácuppant és elkezték(tem:D) szekálni, hogy aggyonmá, de csak úgy adott, ha következő számtechen valameikünk vesz egyet és adunk neki beőlőle. Nos mindez 3 éve tart, a tanárt pedig rászoktattuk, mert hát ez mégis egészségesebb mint suli előtt füvezni! :DD -
skristof #29 engem nem :D -
#28 Igen, ismerem ezt az elméletet és valóban működik. Engem megtanítottak annak idején hejelesn írní, azért tűnt fel :)) -
#27 Én csak a TUCKOSat szeretem!44!!!!!!!!4 -
skristof #26 kutatükü=kutatók :D -
skristof #25 nekem meg fel sem tűnt
angol kutatükü bebizonyították, h olyan sablonosan olvasunk, h elég ha a szó ugyanazon betűkből áll, és a kezdő és a befejező betű jó helyen van, akkor elolvasod a szót...
asszem...