I.E. Parancsfájlhiba
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látom régi topik, de sajnos a leirt dolgok nálam nem szüntetik meg a parancsfájlhiba üzenet küldését. Hiába a mozilla az alapértelmezett böngészö, az üzenetet egy programmal kapcsolatban küldi az explorer, ami müködik tovább ha nem kattintok a felbukkano üzenetre. Szoval hogy lehet letiltani?
Nekem szintúgy ez a hibám ezért Letöltöttem a Mozillát és azzal sokkal jobb!!!4<#wave>#wave>
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
Ok, akkor most nekiállok olvasni, de NE KIABÁLJ!!!!!!!<#worship>#worship>
Mindent értek kösz.<#taps>#taps><#taps>#taps><#worship>#worship><#worship>#worship>
Mindent értek kösz.<#taps>#taps><#taps>#taps><#worship>#worship><#worship>#worship>
B*szd meg, direkt megadtam ennek a topiknak a linkjét, hogy olvasd már el az elejét is (#2-es hozzászólás)! <#duma>#duma>
Sziasztok.
Mit kell csinálni, ha ez Explorer, általában a lapok betöltésekor, hibát jelez, a skriptekkel nem tud mit kezdeni.
Mit kell csinálni, ha ez Explorer, általában a lapok betöltésekor, hibát jelez, a skriptekkel nem tud mit kezdeni.
Ghost még 10 perc sincs.
Modemmel estleg 30 perc 😛
Egy ismerõsömnek egyáltalán nem indult az IE és az sp2 segített ...
Nem is tudtam hogy ha segítek akkor az okoskodás ... <#beka2>#beka2>
Modemmel estleg 30 perc 😛
Egy ismerõsömnek egyáltalán nem indult az IE és az sp2 segített ...
Nem is tudtam hogy ha segítek akkor az okoskodás ... <#beka2>#beka2>
http://epica.nl
Két opció ki/be kapcsolása: 15 mp
Win reinstal: 15-60 perc
Új IE telepítés: 30-120 perc (letöltéssel)
Szervízcsomag: x idõ (ez mér segitene? :-P)
Opera/Mozilla/FireFox telepitése: 10-20 perc
Okoskodás az Sg.hu fórumán: MEGFIZETHETETLEN! <#nyes>#nyes>
Win reinstal: 15-60 perc
Új IE telepítés: 30-120 perc (letöltéssel)
Szervízcsomag: x idõ (ez mér segitene? :-P)
Opera/Mozilla/FireFox telepitése: 10-20 perc
Okoskodás az Sg.hu fórumán: MEGFIZETHETETLEN! <#nyes>#nyes>
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Ha ez tényleg le van írva ezerszer az IE topicban, akkor megérdemli a #2es megoldást.
Légy szíves ne terjessz efféle marhaságokat... 😊
Az Internet Explorer topikban már ezerszer felmerült és a megoldás mindig ugyanaz: Internet Options - Advanced fül - "Display a notification every script error" (magyarban: "Üzenet megjelenítése minden parancsfájlhibáról", vagy ilyesmi) elõl pipa töröl, "Disable script debugging" (ez az elõzõ felett van, magyarul olyasmi, hogy "Hibakeresés tiltása a parancsfájlokban") elé pipa berak.
A topik zárható.
Az Internet Explorer topikban már ezerszer felmerült és a megoldás mindig ugyanaz: Internet Options - Advanced fül - "Display a notification every script error" (magyarban: "Üzenet megjelenítése minden parancsfájlhibáról", vagy ilyesmi) elõl pipa töröl, "Disable script debugging" (ez az elõzõ felett van, magyarul olyasmi, hogy "Hibakeresés tiltása a parancsfájlokban") elé pipa berak.
A topik zárható.
Win reinstall, újabb verziójú IE, szervízcsomag, vagy opera, mozilla ... <#idiota>#idiota>
http://epica.nl
Sziasztok!Valaki tudna segíteni,hogy lehetne megszüntetni ezt az internet explorer parancsfájl hibát?