57
Milyet érdemes venni?
  • The Garrett
    igen kb 20-25e be kerülnek mostis.
  • The Garrett
    utolso kerdes: akkor vektoros abrakat is lehet vele rajzolni ugye?
    2. photoshop8-CS alatt gond nelkul mukodik a wacom?
  • Chaos Mad
    értem..
    thx
  • Devla
    Már nem emlékszem pontosan, de 20E körül vettem a deporól talán egy éve.
  • Chaos Mad
    az mennyi lehet?
  • Devla
    Csak a wacomot ismerem elsőkézből, és mindenképp tudom ajánlani.
  • Chaos Mad
    aha.. kira..
    és márka? mindegy?
  • blackgamer
    depo-n van pár

és a

tesztelő oldalán is
  • neuro
    Nekem is Wacom van, és nagyon jól működik. Csak ajánlani tudom ezt a márkát mindenkinek...
  • Devla
    Mérettől és minőségtől függ, 15-20E es 1M Ft között van az áruk. Otthoni rajzolgatásra egy 20-25 ezres tökéletesen megfelel.
  • Devla
    Van egy műanyag alátét, ezen kell rajzolni. A ceruza nyomásérzékeny, de persze ezt nem minden program használja ki. Sok programban minél erősebben nyomod rá, annál vastagabb vonalat rajzol. A ceruza az egérhez hasonlóan a képernyőn, és a képernyő egész területén mozgatja a kurzort, tehát akármekkora képet lehet vele rajzolni, csak zoomolni és csúsztatni kell a képet, ha a monitoron nem látható részekre akarsz rajzolni.
    Leegyszerűsítve mondhatnám azt, hogy ugyanúgy működik mint az egér, csak máshogy kell fogni és máshol vannak a gombok.
  • Chaos Mad
    ez mi?
    én olyan elektronikus ceruzát szeretnék , amivel lehet rajzolni gépen.. olyan mennyibe kerül? vagy ez a tábla mien? :) nem vágom
    plz help
  • The Garrett
    röviden le tudnád írni pontosan hogy működik?
    Addig vagom hogy van egy a6 rajzterület mondjuk, és azzal mekkora képet tudsz max rajzolni (pixelben)?

vagy mondjuk 1 nagobb képet részletenként rajzolsz meg?
  • Devla
    Hali, nekem egy Wacom Graphire 2m van A6os méretben, és kifejezetten meg vagyok vele elégedve. Elsőre nagyon picinek tűnhet a rajzterület, de ha nem professzionális használatra szánod, akkor símán jó. Trustot még nem használtam, így arról nem tudok véleményt mondani.
    Egyébként ha megveszed valamelyiket és nem tudsz produkálni egy egyenes vonalat ne ess kétségbe, kell egy kis idő, hogy megszokja az ember.
  • akyyy
    hmm
  • The Garrett
    bocsi elirtam a cimet szal rajZtablak :P

2 termek johet nagyjabol szóba Trust work tablet 400
    vs wacom voilto.

Melyik a jobb?
  • The Garrett
    Hali HASZNÁLTAMA KERESŐT ;)

de nemtaláltam ilyen topikot.
    Használt már valaki ilyen eszközöket? melyiket érdemes venni, mit kell figyelembe venni vásárlásnál stb.

előre is thx.