35
A4Tech NB-30 vezeték és elem nélküli optikai egér+pad
-
#35 Már régóta számítógépezek, de egy valamire csak most jöttem rá.
Régebben, még nyáron elvittem a PC-met a nagyszüleimhez, és becsíkozódott a monitor. Itthon is csinál ilyet, de MA jöttem rá, hogy miért...
Az EGÉRPAD! Ha azt közelebb viszem a monitorhoz, akkor csíkozódik be!
Igaz, nem ez a típus van meg, hanem ennek a módszernek egy újabb változata. -
#34 Hmmmmmmmmmm
vettem egy ilyen egeret és azt mondom csúcs
pedig a munkahelyen Logitechel dolgozom deez vmi fantasztikus.
És a kinézete is
A képeken nem jön át milyen.
Mindenkinek csak ajánlani tudom ennyi pénzért. -
#33 öö a4 középszar :D 2-3 évig jók azt kuka, nekem is van, volt. drágábbat én sem veszek, de én a geniusra mondtam hogy a4 nél is szarabb.
mondjuk a4 első szériái minőségiek, aztán jönnek a kinai b-minőségü árcsökkentő alkatrészek szeria... :D -
#32 sztem nem szarok az A4Tech egerek
főleg ha az áruk nézed
nem attól jó egy egér -
#31 akkor már inkább a4tech bw5. az is mx5 koppintás. de a genius egerek még az a4technél is szarabbak. -
#30 Ja csak nem 19 ezerért -
Cvd #29 Eltaláltad, MS egerem van. Viszont nem teljesen az a helyzet amire gondolsz, az enyém a legelső Intellieye Exporer, azt se tudom hány éves (5 vagy 6 lesz), és még mindig tökéletesen működik. Ettől függetlenül azért hasonlítom mindig az új MS egérhez az A4Tech-et, mert az előbbi az egyetlen vezetéknélküli egyenlőre ami nagyon sokáig bírja egy elemcserével. A többinél folyton elemet kell cserélni/töltőre pakolászni, máris ki lettem volna dumálva hogy sok a meló velük.:) -
#28 ez 1az1ben logi mx500 koppintás. -
#27 Amúgy kinézetre még ez az egér jön be
-
#26 volt de mire lett pénzem rá addigra elvitték előlem mint mondtam
én a netes árlistákat néztem ott nem annyi volt, ettől független te láthattad ennyiért
Mondjuk rádiós-t nem nagyon vennék.....
Nem arról van szó, hogy nem képes valaki ezt vagy azt tenni, hanem hogy abba kell elem ebbe nem.
Nem hülyéztelek le sztem. Csak a felfogást. Deha bánt elnézést.
Sztem nem ettől jó vagy rossz egy egér.
A driveres dologba azért nem mentem bele mert már elég offtopic itt, aki ért a gépekhez tudja, hogy nem igazán jó különféle drivereket telepitgetni az inkompatibilitáson túlmutatóan.
Főleg, hogy az ms egér drivere nem a nagyszerűségéről hires.
Ebben megeggyezik a többi ms termékkel P
A feliratokat nem tudom, de én speciel nem olvasgatni akarom. :-)
Hát azért az A!TEch egérgyártásban nem számit gagyi kategóriának.
SZtem legalább egy szinten van a Geniussal PP
Rákérdezhetek?
NEked ugye picipuha egered van?
Maradjunk abban neked nem tetszik másnak pedig igen.
Persze nem vetekedhet egy 19.000 forintos Logitech-el de ezért az árért Best Buy, és az egyik legnagyonn egerekkel foglalkozó szakoldalon 95%-ot kapott a tesztje. -
Cvd #25 Na még egy próba, mert lassan kezd flame kialakulni.
- Hogy lehet hogy fogtál ilyen egeret, de venni nem tudtál? Most akkot volt a boltban vagy nem?
- Rádiós MS-t láttam 6500-ért, ez meg 5000. Ez nálam sokkal közelebb van az ugyanannyihoz mint a dulpaannyihoz.
- Az MS-t sem kell tölteni, nem akkumlátoros. Elemet kell benne cserélni kb. fél évente egyszer, eközben szinte bármilyen felületen használhatod. Inkább ez, minthogy csak és kizárólag a saját egérpadján legyen használható az egér. Persze aki nem képes kicserélni két elemet, az természetesen a másikat választja.:)
- "A több gomb jobb" dologban lehülyézhetsz, de máris nem vagyok egyedül a véleménnyemmel. Ha megszokta valaki, annak hiányoznak a plusz gombok és kész. Attól függetlenül hogy te valamiért mást mondasz. Ja tényleg a külön drivertelepítéssel van a baj, illetve nem is azzal, csak nem méltóztattál elárulni hogy akkor mivel is.:)
- Ha elforgatva illik használni egy egérpadját, akkor miért a föggőleges használathoz stimmelnek rajta a feliratok?
- A kinézete meg szubjektív. Szerintem a "csodaegér" kifejezetten ocsmány amikor világít rajta minden, olyan gagyi kínai utánérzése van. Főleg hogy a márka eddig se tartozott az élvonalba.. -
#24 oké de ez szubjektív
nekem most négy gombos két görgös egerem van mégse használom ki -
#23 lehet hogy kényelmes a fogása de kényelmetlen a használata. 3 gomb nekem kevés. ez az 1 bajom van csak vele -
#22 Ez nem népszavazás P
Én láttam illetve fogtam a kezemben már ilyen egeret sztem te még nem.
Amúgy nem elforgatás egy egérpadot így kell illetve illik használni.
Ilyen hülye felfogást, hogy attól jobb az egér, hogy több gomb van :-)
Az Ms Explorer meg majdnem dupla annyiba kerül
Tölteni kell amíg ezt nem.
A függőleges scroll folyamatos és nincsenek benne "akadások". Ez azért rossz, mert így nehéz pl fegyvert váltani.
És mitől jobb +?
Elég megnézni a kinézetét :_) -
#21 igy ránézésre ez egy normál pad méret. 20*25 -
#20 majd ha lesz 5 gombos kivitelben. nekem kevés a 3. pedig játék havi fél órát fut a gépemen. -
Cvd #19 Az elkapkodás nem jelent semmit. Tudni kéne hogy hány darab volt az, lehet hogy 3-4..
1. Akkor te vagy az egyetlen a véleményeddel szemben a teljes környezetemmel, így a véleményed nem tükrözi a legt, legalábbis nálam.
2. Akkor miért is?
3. A jó egér szvsz nehéz. Ha ez könnyű de csak annyira hogy még jó legyen akkor ez is nehéz. Akkor nem lett volna egyszerűbb ezt írni és nem belemenni gyanúsnak tűnő ígérgetésekbe? :)
4. Nem az érdekel hogy mikor tölt, le volt már írva. Az a lényeg hogy használható-e a padon kívül. Lejjebb azt írták hogy nincs benne semmilyen akkumlátor, így neked nincs igazad, hiszen nem tölthet semmit a pad. Egyszerűen csak azon keresztül kap áramot, és így nélküle használhatatlan. Habár az elforgatása tényleg megoldás a keskenységére.
Továbbra sem értem hogy mitől jobb ez mint pl. egy vezeték nélküli MS Explorer amin több gomb van, hónapokig bírja töltés nélkül, ugyanennyibe kerül és már bizonyított. -
#18 -
#17 nem lesz mert már az :-)
itt nemis tudtam venni mert egy nap alatt elkapkodták.
Amúgy megint nincs igazad
1. Használtam, fura is lenne a szakmámban ha nem :-)
2. Külön program telepítése nem azért gázod mert olyan nehéz felrakni P
3. Én olvastam róla egy oldalas tesztet ott pont írják, hogy könnyű de nem túlságosan csak pont annyira hogy jó legyen játékosoknak.
4. A teszben benne van, hogy saját maga tölti az egeret, viszont a technológia titkos. Egérpadot meg így célszerű használni:
Ezért az árért a jelenlegi legjobb vétel. -
Garfield #16 Szép dolog a "vezetéknélküli egér" marketingduma, csak egy vele a baj: valójában nem vezetéknélküli. Az egeret ugyanis csak ezen a spéci egérpadon lehet használni, az meg ugye vezetékes, szóval nem történt más, mint a vezetékes egérből átkerült a drót az egérpadba. -
Cvd #15 Valszeg nem használtál még 5 gombos egeret, igazam van? :) Akkor tudnád hogy a legtöbb játék kezeli, és nagyon jól jön. De nethez is jó, egy gombra a Back, egyre meg az Exit, és máris sokkal könnyebb a böngészés. De szövegszerkesztésnél is jól jöhet, lehet rá konfigolni pl. copy/cut/paste-et is, hogy további példát ne mondjak. Saját drivert meg egyszer kell felrakni és kész, ez maximum annak okoz gondot aki erre is képtelen.
Azt meg rögtön az első hozzászólásban olvastam hogy könnyű.
Azt meg sehol sem írják hogy a saját alátétén kívül is használható lenne, tehát nem csak töltéshez kell hanem mindig. Külön meg is jegyzik a tesztben hogy lehetne nagyobb.
Plusz ha ez tényleg olyan hihetetlenül jó lenne, akkor többe kerülne. Úgyhogy szerintem nem lesz ebből sláger.:)
-
#14 Egy egéren hülyeség +5 gomb szvsz
meg saját driver és egyebek
Amugy az egérpad ugye csak az áramtermeléshez kell :-) -
#13 Ki mondta, hogy könnyű?
Pont az van, hogy annyira nehéz amennyire kell. -
#12 Hát nem lehetsz nagy gamer
Pont a profi játékosok veszik ezt P -
Cvd #11 Ja meg jobban megnézve nekem túl keskenynek tűnik az egérpad, azon kívül meg gondolom nem használható. De ami a legnagyobb érvágás az a kevés gomb. Aki megszokta az 5(+) gombot, az biztosan nem vesz ilyet.:) -
Cvd #10 Játékhoz hátrány a könnyű egér. Legalábbis a többségnél (nálam is). Nem véletlenül van direkt pluszsúly sok egérben. De lehet hogy van akinek ez jön be. -
Chaos Mad #9 azt mondták nagyon jo, föleg játékhoz.
én is ilyet szeretnék venni. -
DePreSsZYo #8 Hát gamere bitos nem vennék iet a kicsi egérpad miatt. -
rriicchhiiee #7 5200 -
#6 Hogyért vesztegetnek egy ilyet? Bejön! -
rriicchhiiee #5
-
rriicchhiiee #4 Ja!
Kösz az infót -
#3 ezt akarok venni
különösen ajánlott kategória
prohardveren van teszt
saját maga termeli ki az ellátását P -
rriicchhiiee #2 -
rriicchhiiee #1 Sziasztok!
Tapasztalatokat várok erről az egérről...
A4Tech NB-30 vezeték és elem nélküli optikai egér+pad
Tulajdonságok:
- Az egérpad USB-n csatlakozik a géphez
- Saját egérpaddal mûködik
- Akkumulátormentes mûködés
- Nagyon könnyû, mivel nem tartalmaz elemet ill. akkumulátort
- 620 CPI
- RFID technológia
- Egy helyiségben több is üzemeltethetõ
- Csuklókímélõ
- Méret: 11,3 x 6,2 x 3,5 cm
- Áramfelvétel az egérpadról