45
Internet vs. PS2
-
Turbozsuga #45 csá mindenki!
azt hogy lehet megcsinálni hogy:nekem nincs routerem és úgy szeretném a netet kipróbálni a ps2-őn.
ehhez mi szükséges?csak bedugom és megy is a net vagy előtte valamit kell csinálni?
választ előre is köszönöm! -
#44 Ja és, hogyha valaki tud nekem adni egy Network access disc-et jó áron akkor arról lehet szó. Email:[email protected] -
#43 Na nemrég kaptam egy új pstwo-t(az a kissebb laposabb)Ahhoz már van adsl-em és még mi kell hozzá? Kell hozzá router? -
#42 -
#41 -
#40 Vagy inkább úgy mondom, hogy ez jó ahoz hogy ps2-vel tudjak vele játszani interneten? -
#39 Igen. -
#38 A Network Adapterre gondolsz? -
#37 Sziasztok! Én elolvastam az egész oldalt és nekem csak egy kérdésem lenne. Az lenne, hogy minden Broadband, jó ps2-re vagy az most másra is jó? -
örültspanyol #36 Sziasztok!! ha valaki tudna nekem PS2 Network Adaptert szerzni vastag ps2-höz az azzonal JELENTKEZZEN!!!! a [email protected]!!!!! vagy PÜ-BEN LÉTSZIVES -
Gaginho #35 Sziasztok
Valaki segítsen nekem, vettem egy usb-s network adptert ez egy utángyártott dolog,mert ugye network adaptert már nem lehet kapni,csak használtan, és nem tudom beüzemelni, kaptam hozzá egy floppy-t amin egy telepítő-fájl van...ha valaki tud segíteni nekem ebben, hogy mit is kéne csinálni, akkor írjon nekem, előre is köszönöm... -
#34 huha, valahogy lehet powerPC-t csinalni ps2-böl; de annak sztem annyi a költsege, hogy azon az áron veszel egy közepes-gyenge PC-t, amin netezel vigan... :-| Nem netre talaltak ki egy jatekgepet, hogy felhasznaloi cuccok (windows/net stb.)menjenek rajt...persze meg lehet csinalni; neten latni is pár kurriozum PS2-es "pc"-t... 30-40e-ért egy netezesre alkalmas gyenguszabb pc-t lehet szerezni siman(neha monitorral ennyi)... -
JiM001 #33 Engem nem az online gáma érdekel, hanem netezni-böngészni lehet-e. -
Papesz #32 Nos, sigmavirus nagyon jól leírta, hogy miként lehet PS2-n online játszani, de ha valakinek szájabarágósan kell, akkor itt van róla egy fasza cikk. -
#31 Nna, ha megosztva van a net akkor viszont ip-t és gatewayt úgy kell a ps2-nek kiosztani mint egy pc-nek. Routerhez meg nemértek, gondolom automatice kiosztja. -
#30 Bázz hogyne lehetne, már évek óta.
PS2(nagydarab állatok) - kell egy Network Adaptor, mivel ezt csomagban adják, kapsz hozzá egy kábelt és egy Network Access Disc-et.
Adaptort a gép hátuljára(húzd ki a műanyag védőszart), netkábelt be.
Ha 2 hálókártya van és így megosztod a netet akkor kell egy crosskábel, ha routerrel akkor jó az ami az adaptorhoz van.
Lemez benyom, készítesz egy network file-t a memory card-ra(beállításokat windows -> hálózatszarok -> tulajdonságok -> TCP/IP vagymilyen protokol azon ulajdonságok és leolvasható minden adat ami kell), utánna mentés, teszt, ha sikerűlt mehetsz regisztrálni a Central Station-re, amihez majd kell egy 7 vagy mennyi számjegyű kód. Szintén pakkban található, és vigyázz mert csak egyszer lehet regisztrálni vele. Kérni fogja majd a ps2 és az adaptor széria és sorozatszámát is.
Ha megvan irány játszani. PIN kód is kell, 1 hónapon belűl küldi a Sony a címedre(szal jót kell megadni az adatoknál), ha lejár az 1 hónap akkor onnantól kezdve nem tudsz tovább játszani csak akkor hogyha beírtad a PIN kódot. Persze van olyna akinél pin kód nélkűl sincs letiltva a játék. Ja és geci mert én 1 éve regeltem és még mindig nincs sehol pin kód...
PStwo ugyanez, csak abban beépített adaptor van, nem kell venni. Viszont tudtommal nincs network access disc a csomagban, szal regisztrálni kell playstation.com-on a ps2-d(szériaszám mindeszart kérni fog, amit egyébbként is megcsinálnál nethez), aztán 1 hónap múlva küldik a Welcom packodat, demoval és network disc-el.
De a sony ebben is balfasz néha, nekem nagydarab ps2-m regelése után küldtek demot és lemezt is holott nekem nem kell lemez mert úgyis kell adaptert vennem amihez meg van. Haveromnak meg nem küldtek lemezt pedig slim pstwo-ja van. Van akinek meg basztak küldeni...:P Ha nem jön bombázzátok emailel a sony-t, ha szerencsétek van akkor viszont ismerőstől vagy bárkitől kölcsönkérhettek lemezt.
Nos, ha mákotok van akkor a 7 számjegyű kód is benne lesz a pstwo dobozában(mint nekem is mikor vettem, mert a régi nagygép azóta beszart). Ha meg nincs akkor ismét email meg minden sony-nak.
Többi teendőt má leírtam feljebb.
Röviden ennyi. -
JiM001 #29 Sziasztok!
Engem is érdekelne, lehet-e netezni ps2-vel!
Köszi! -
waer #28 Sziasztok
valaki nem tudja hogy lehet netezni ps2-n -
#27 Sziasztok!
leírná valaki hogy hol lehet kapni(és mennyibe kerül)network acess disc?
köffi -
#26 -
kiskami #25 (+ a vinyó + a vinyótartó) -
Flower #24 40 Euro -
#23 Mennyi pénz eme ketyere? -
szabzol #22 Hmm. Az ember azokban a topicokban találja meg a legtömörebb/értelmesebb hozzászólásokat, amelyiknek a neve eggyáltalán nem erre utal. Ugyanis van egy (majdnem) halott fejű PS2-m, és azon gondolkozom, hogyan tudnék minél olcsóbban vinyót kötni rá. Hát az USBExtreme-el
Egy usb-s rack ugyanis kb a BB adapter árának negyede -
Flower #21 Ezt hogy érted? -
#20 Mi a párhuzam (vagy ellentét) az internet, és a PS2 között? -
Flower #19 A képeket igy sem látom, de azért köszi! -
#18 tess,képekben:
külsö HDD cucc,pl ilyen:
leirás a egyik honlaprol:
# Excellent Compatibility. USBeXtreme can be compatible with ALL (V1-V12) PS2 and PSTwo Consoles.
# User Friendly Graphical Interface.
# Support 40G to 2T Hard Drives.
# Supports All Versions of PS2 V1-V12 including SlimLine PSTwo!
# No Internal Modification made to your PS2 Console.
# Will not void your PS2 Warranty.
# No Need to Purchase Network Adapter to use Hard Drive!
# USB Plug & Play Hard Drive
De,azt nemtom hogy minden játék megy-e ezzel.
Ahhoz valami okosabb köll,ilyenem nincs.
Plussz van egykis progi win alá amivel lehet formázni a vinyot,meg feltölteni a játékot rá.
Ezmeg iljen:
-
Flower #17 Melóhelyről nem tudok linket megnézni :( -
#16 szoszi -
Flower #15 "PS Two-n ilyen nincs, ezért arra nem tudsz vinyót kötni." -
#14 de -
Flower #13 PSTwo-nál nem lehet vinyóról játszani??? -
#12 Elvileg lehet, csak nem biztos, hogy érdemes. Én személy szerint nem vagyok jártas a csip témában. -
nero69 #11 Köszi a választ, még azt szertném megkérdezni, hogy chippelni lehet-e a ps2 Two-t? köszi -
#10 Nem, a vinyót a régi PS2-ben a broadband bővítőportra kellett kötni. PS Two-n ilyen nincs, ezért arra nem tudsz vinyót kötni. -
nero69 #9 Szia!
Most vásároltam egy ps2 two masinát, ebben akkor alapban bent van a BB adapter. Akkor winyót is tudok rákötni, hogy arról tudjak játszani? Köszi -
#8 Hm. -
#7 tudom.. kicsit cifrán fogalmaztam!:) -
#6 Baze... hallottál már olyanról h. szórend?