1629
-
#1389 Lenne egy kérdésem!
Nagyon régen láttam a libriben egy olyan könyvet, amiben minden oldalon volt egy optikai csalódásos kép.
Úgy emlékszem, hogy sárga volt.
Sajnos nincs erről a könyvről semmi infóm, de meg szeretném venni. Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet ez a könyv? -
#1388 Humoros és aranyosból:
-
#1387 Én nem tudok ultizni. :) -
jefferson83 #1386 Egy jó ultiparti, megfizethetetlen :) -
#1385 Apám a biztonság kedvéér vett egy kisebb vödörnyi 1 és 2 Ft-ost. Kell az ultihoz. :D -
#1384 baze, az ott egy szamár a hajában!!! :D -
jefferson83 #1383 Igen. 5ft lesz a legkisebb. -
#1382 egyszer minden kimegy a divatból:) -
#1381 azt hittem csak az egy forintos fog megszüni:O de akkor a kétforintos is kimegy a divetból ??? -
jefferson83 #1380 Állítólag van az 1 forintoson és a biztonság kedvéért most az összes 2 forintos is be lesz zúzva, már csak márciusig használhatjuk :DD -
#1379 ha lelnénk valamelyik forinton is egy ördögöt, visszavonnák?:D nem hiszem...:( -
jefferson83 #1378
1954-ben, a Kanadai Bank kiadott egy új bankót, melyen II Erzsébet királynő volt látható. De ezután a bank rengeteg negatív visszajelzést kapott, mert az emberek az ördög arcát látták a királynő hajában, rögtön a füle mellett. A bank kénytelen volt visszavonni a bankókat és újranyomtatni egy kicsit megváltoztatva!
A képek:
-
jefferson83 #1377 -
jefferson83 #1376 -
#1375 Remélem még nem volt:) -
#1374 -
#1373 hi all
nagyon régot akeresem azt a képet ami a jézust ábrázolja(kicsit furcsán) és ha sokáig nézed elkezdesz pislogni és látod magad elött..azt nem tudja vki feltölteni vagy be rakni linkbe
elöre is thx:) -
#1372 jah jóak ez a pötyögő kút :) -
#1371 másik video ugyanerről, kicsit látványos :) -
cyber1 #1370 simirizsa: Igen regebben diszkos korszakba meg keszitettem is stroboszkopokat mivel akkoriban igen dragan lehetett beszerezni oket, ott is csak allo kepeket latsz az ugralo emberkekbol.
OPM: Gyarit meg nem lattam, hazilag barkacsolja mindenki, vannak bonyolultabbak es egyszerubbek, a bonyolultabbak mikrokontrollerrel villogtatjak az UV-ledeket, az egyszerubbek mint ez is itt 555 idozito IC-t hasznalnak. Tenyleg nem kell nagy tudomany az elkeszitesukhoz. -
simirizsa #1369 Ugyan az a hatás nemtom látál e már olyan diszkos fényt azért gondoltam erre :) -
OPM #1368 omg, ez iszonyat jó amúgy ilyet lehet valahol készen szerezni?
látom hogy azon a magyar oldalon pontosan leírja az elkészítését, de nemvagyok az a barkácsolós típus :) -
cyber1 #1367 Bingo
UV-ledek villognak, sarga sorkihuzoval festett vizzel. Ha az UVledek frekvenciaja megegyezik a vizcseppek csepegesi frekvenciajaval akkor tunik ugy mintha megallitottuk volna az idot, a cseppek allnak a levegoben. A videokamera miatt villog ennyire a kep, a valosagban a feny folytonosnak tunik. -
simirizsa #1366 Ez 1xrü megfelelő gyorsaságba esnek csepek és látszik h villogó fényt használnak amit a diszkoba is szoktak igy csak néhány pillanatott látsz az egészböl ezért tünik ugy mintha lelasult volna az egész -
cyber1 #1365 Allitolag az idot nem lehet megallitani! Vagy megis?
Hazilag keszult "Ido forras". Egy kis elektronika meg asztalos tudassal te is elkeszitheted.
Nezd vegig a filmet es figyeld a cseppeket, a film valos ideju felvetel effektek nelkul.
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=TgL-KZUh5HI]"Ido forras" video[/URL] -
#1364 Ez marha jó!! -
simirizsa #1363 Alien látás nézzétek legalább 1 percig h tovább meglegyen a hatás -
#1362 utolsót még nem láttam, de az is olyan mint az a papírsárkány ami már volt itt (amit ugye ki is lehetett vágni) :) -
Doma #1361 Illuziók, bocs ha már volt. -
#1360 olvasd el amit irtam :D
érted a kisháromszögek átfogóinak más a meredeksége (a befogók aránya miatt). innentől nézd az arányokat :P :) -
#1359 Még mindig nemértem :D -
#1358 nem jelent az semmit. Ahol találkoznak a 2 háromszög csúcsai, ott ugye látható hogy pontosan a négyzethálóra illeszkednek a vonalak. A nagy háromszög átfogójának többi részén látható hogy máshogy szeli keresztül a négyzethálót, de lehet olyan egyenlő területű háromszögeket csinálni, ahol ugyanilyen módon máshol szeli át a hálót az "átfogó" miközben épp így egy ponton megtörik, így ez nem jelent semmit -
#1357 Sőt, mostantól nem függök senkitől, okés?
Viccet félretéve onnan lehet az elején észrevenni jól, hogy csalás van, hogyha megnézitek az átfogót ott, ahol elvileg elfeleződik és két mésik háromszög csűcs is van. Nah az ott nem pontosan négyszögcsúcsnál van, viszont úgy tűnik. Itt használódik ki az emberi figyelmetlenség. Ennél az apróságnál.
Remélem érthető voltam. -
simirizsa #1356 Igen azaz nem ma egy kicsit bizonytlan vok vagy mégse ? -
#1355 na szóval értitek a háromszögest -
#1354 az ügyeletes visszaküldött -
simirizsa #1353 A Diákszövetségé igazgatojához oké -
#1352 Azonnal takarodjon le mindenki az Igazgatóhoz!!! -
#1351 álljatok fel meg üljetek le ti :D -
simirizsa #1350 2 ötöst kapok köszönöm tanár úr :D