1629
  • OPM
    jóak! thx
  • Broafka
    elvileg kamerafelvétel/nézés kérdése, láttam már ilyet, de ezen nem látom az átmenetet
  • Fantos
    ezt hogy?
  • Aquir
    ez a kép inkább csak érdekes :)

• Aquir

Nem rajz :)

• Aquir

Dől avagy nem dől? :)

• Aquir

Ezt is nevezhetjük ugye optikai csalódásnak :)

Az igazi arányok :)
  • Loál János #1101
    CRT-nél semmiképp. :O)
  • Loál János #1100
    Mivel LCD-nél nincs vibrálás, eléletben tökmindegy, de 1-2 monitor háklis, ha nem 60Hz-et ákllítasz be neki. Bár lehet, hogy az újabbaknál már nem számít.
  • Basic
    Igen, én is rájöttem. ha tudod mit kell rajta nézni, akkor nem kell becsuknod a szemed.
  • Ron Ragm
    Ha nagyon elbambulsz még úgy is működik hogy nem csukod be az egyik szemed (próbálta :) )
  • Basic
    Megcsináltam ezt a sárkányt. Először nem ment, aztán rájöttem, hogy a fejét fordítva kell ragasztani. Hát nagyon jól néz ki. Nagyon tetszik.
  • matta
    A felénél én is elakadtam, de végülis sikerült megcsinálni (igaz nem a legjobb:)), csak logikusan át kell gondolni.
  • Basic
    Uhha... Asszem nem helytálló, amit #1094-ben írtam. Igaz, hogy más, mint a többi, csak nem úgy, ahogy ott írtam. Az ott előbukkanó kép fekete-fehér. És a fekete-fehér tutorialt, meg már nagyon régen létezik, az többségben jól működik.
    Tutorial
    És asszem maradhatunk abban, hogy a színeset úgy kell készíteni, mint abban a titorban, amit akyyy belinkelt, csak sajnos ott nem mindegy, hogy milyen képeket használunk.
  • Basic
    Ez olyan úgy van elkészítve, hogy a sivatagos képre rátették a csajt, esetleg még a csaj opacity-ét is lehet egy kicsit csökkenteni. Aztán egy másik layeren ráteszik a sivatagos képre a csajt negatívban. Aztán megvan a 2 képük, és csinálják azt, ami a tutorban van írva.
  • akyyy
    lehet ritkábban kell kikockázni..nem a legkisebb egysékkel kell hanem monjduk egy 10-10-es kockában hármasával
  • Basic
    Viszont ez a kép másképp készült. Nem olyan, mint az ezelőtt belinkeltek, és a tutorialban levő.
  • Basic
    Na meg azt semértem, hogy a tutorial szerint a jpg kiterjesztés miért ne lenne jó?
  • Basic
    Ha megmondod hol akadtál el, segíthetek.
  • Basic
    Én is ugyanígy csináltam tegnap, de nem volt jó. A tutorial is sztem rossz példát mutat, hiszen a végeredményen tisztán kivehető, hogy a közepén egy hajó van.
  • akyyy
    tutorial hozzá, kellemes időtöltést, és a felnél elakadtam, szóval aki rájön plz help:D
  • CattiBrie
    60Hz??? Soha!
  • matta
    Nincsen valahol leírva, hogy hogyan lehet csinálni?
    És ha már ide irtam, akkor meg is kérdezem, hogy ha LCD monitort használunk, akkor a 60Hz elég vagy 75Hz használjunk?
  • tujon
    1 igencsak csinos néni!
  • Broafka
    amúgy ezt IE nélkül is lehet látni :P
    mármint a tiédet, ez egy csinos kis néni, így elsőre, de azért megnézem IE-vel :)
  • akyyy
    háhá, megvan h kell iylen képet csinálni:DD holnap nekifogok, addigra kitalálom melyik képekből csináljak ilyet:D
  • akyyy
    IE

• Lacee
    kösz az infot :D
  • Basic
    Igen így működik, csak eddig ha megcsináltam egy ilyen képet, akkor az alapból eléggé ki lehetett venni azt, amivé kellene változnia. Nem sikerült még jó képet létrehozni, csak olyan félig-meddig jót. Majd délelőtt tovább próbálkozok.
  • Ron Ragm
    Az explorer képek kijelölésénél az első kép (tehát a saroktól elindulva sakktáblaszerűen) pixeleit befeketíti. Próbáld meg hogy az első valami világos, a másik valami sötét tónusú kép.
  • ProGabe #1078
  • Fantos
    úgy érzem mintha a szemem sarkában lenne valami de mégsincs ott semmi mégis kurvára szúrja a szememet és fáj!
  • Basic
    Nem értem. Ezek a képek úgy vannak megcsinálva, hogy az első pixel van az első képből, a második a máik képből, a harmadik megint az elsőből, a negyedik a másodikból, és így tovább. Ez a tudás alapján Internet exploler nélkül is meg tudom nézni a rejtett képet. A bökkenő az, hogyha én csinálok egy ilyet, akkor az nem működik. Most el kell mennem, majd este még próbálgatok.
  • Basic
    Szerintem nem. kitaláltam valamit, ha sikerül, elmondom, hogy jöttem rá, és hogy kell megcsinálni.
  • Fantos
    szerintem ez valamifull bonyolult
  • akyyy
    nem te irtad régeben hogy csinálják ezeket? én is akarok -.-
  • Aquir
    ja, ezt csak explorer mutatja =)
  • Aquir
    hol? arra gondolsz hogy nem ömlesztek képeket? én is pihenhetek ò_ñ
  • Broafka
    kár hogy csak IE-ben működnek, de tényleg királyak, főleg a virágos táj :P
  • Fantos
    aztat ez tök jó :D