Samsung SGH - R210
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kedves NiN!
Köszönöm az egész SG fórum nevében, hogy megosztottad velünk ezt a végteleneül hasznos információt, remélem nagy hasznát veszem majd <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
Köszönöm az egész SG fórum nevében, hogy megosztottad velünk ezt a végteleneül hasznos információt, remélem nagy hasznát veszem majd <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
jo rendben eldöntöd ezt te szerintem most van az hogy nem tudok neked ajánlani semmit mert most nincs jo telefon ami megbizhato lenne sajna na mind 1 örülök hogy ezt is megvitattuk!!!
most cd-t akarok venni.
annyíira azé nem vészes sms-t még bírja 😄DD
sztem nokia vagy motorola
annyíira azé nem vészes sms-t még bírja 😄DD
sztem nokia vagy motorola
és hogy hogy még nem cserélted le és mi lenne amit vennél?
jó neked nekem már nem fogad rendesen hívást
hellosztok szerintem ez jo telefon már 3 éves és semmi baj nekem jol müködik pedig lejtem sokszor!!!! van másik telefonom is de idáig ez vezet számomra a másik az sonny ericsson T 230 ami lefagy szoval szar ezért nem jok az ujjabb modern telefonok
hát sztem mindenben vannak, hibák legalább nekem megy
Neked szerencséd van, kifoghattál egy jó szériát, egy haver múlt héten vett egy zsír LG cd-író/Dvd olvasót és gyárilag szar, nem bootol be xp telepítõrõl pedig a lemez jó mert nekem meg megy szóval túl sok rossz tapasztalatom van már az LG-vel.
nekem még jóak
de miért?
jajah
nekem a meghajtóim LG-k
nekem a meghajtóim LG-k
hát azé sztem digicam-ba jó
jah.
a legközelebbi telefonom vagy nokia lesz vagy motorola
a legközelebbi telefonom vagy nokia lesz vagy motorola
nagyon jo hogy ezt megosztottad velünk .tenyleg örülünk <#bohoc>#bohoc>
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
nekem má szarozik hívásindításnál
sajna nekem ilyen szarom van.
írjon aki szereti ezt a telefont, és az is aki nem
írjon aki szereti ezt a telefont, és az is aki nem