18
-
Devla #18 Sokkal valószínűbb, hogy valami 12 éves amcsi script kiddiet bannoltak a torrent site fórumjáról, es bosszúból rájuk uszította a zombi farmját. -
slajos #17 Én inkább így fogalmaznék:
"Tudunk rólatok és nem riadunk vissza már semmilyen eszköztől sem."
A pénz utáni sóvárgás sok emberből kihozza a legrosszabbat. -
Wilddog #16 Én is az összeesküvés elmélet pártján vagyok. Hackerek miért tennének ilyet? Értelmetlen. Sokkal nagyobb érdekük fűződik a jogvédőknek hozzá. A 10 órás DDoS lehet akár figyelmeztetés értékű: "Tudunk rólatok és nem riadunk vissza az ehhez hasonló eszközöktől sem." -
irkab1rka #15 legyen az, hogy figyeli mindenki a rendszergazdát, és ha az említi a következő szavakat, akkor beírod a fórumba.
A szó lista itt van és bővíthető:
"vágod?" "dos" "ddos" "vaz"
:-D -
irkab1rka #14 http://www.lokitorrent.com/ most sem elérhető...
-
DOT #13 Az, hogy néhány órára blokkolták az egyik fájlcserélő szervereit, nem hiszem, hogy orgazmust okozott volna a jogvédőknek :) -
#12 Az a pénz, amit kaptak érte az amcsi audio és video jogvédő szervezettől. -
SuspiciousC #11 Elvakult DC-rajongó! -
dez #10 Miféle oka lehet hackereknek bittorrent trackereket támadni? -
#9 Sztem meg nem hagyományos hackerteamek nyomták fel hanem nagy kiadók fogtak össze és béreltek fel hackereket támadásra:) hisz nekik van a legnagyobb "bevételkiesésük" a torrentek miatt...
Összeesküvéselmélet rulez:) -
#8 Akko ez a magyarázat.....asztem v.mi más gáz van -
#7 inkább téged... -
Alien_AM #6 apad faszat kene fejbe rugni quentit
bocsanat :) de nem birom az ijem lamerokat -
shabba #5 Már készülnek egy ideje a decentralizált tracker megoldások, suprnova és a többi nagy is idővel hasonló megoldásokra akarnak áttérni.
http://www.slyck.com/news.php?story=616 -
mechorg #4 Akkor csak ezért nem volt jó a suprnova? Hál'stennek -
Yv@n #3 Inkább ne DDoSolnának semmit...száradjanak szét. -
#2 akkor ezért lassult be ?
inkább a dc szervereket dosolnák. -
quentit #1 Fejbe kellene rugni az ilyen bunkókat!