10
Office 2000 szériaszám megnézés
-
#10 épp ez az ! a cd elveszett !!!!! igy nem tudom a szeria számot ! Van hozzá licensz igazóló lap ! De a szeria szám nélkül nem tudom telepiteni, ha kamu számot használok az illegális?
Meg lehet vhogy nézni a feltelepitett szeria számot ?????????? -
#9 épp ez az ! a cd elveszett !!!!! igy nem tudom a szeria számot ! Van hozzá licensz igazóló lap ! De a szeria szám nélkül nem tudom telepiteni, ha kamu számot használok az illegális?
#8 tegnap 18:18 | Privát | Galéria | Válasz | #6
épp ez az ! a cd elveszett !!!!! igy nem tudom a szeria számot ! Van hozzá licensz igazóló lap ! De a szeria szám nélkül nem tudom telepiteni, ha kamu számot használok az illegális?
Meg lehet vhogy nézni a feltelepitett szeria számot ??????????
-
#7 tegnap 18:18 | Privát | Galéria | Válasz | #6
épp ez az ! a cd elveszett !!!!! igy nem tudom a szeria számot ! Van hozzá licensz igazóló lap ! De a szeria szám nélkül nem tudom telepiteni, ha kamu számot használok az illegális?
Meg lehet vhogy nézni a feltelepitett szeria számot ??????????
-
#6 épp ez az ! a cd elveszett !!!!! igy nem tudom a szeria számot ! Van hozzá licensz igazóló lap ! De a szeria szám nélkül nem tudom telepiteni, ha kamu számot használok az illegális?
#5 épp ez az ! a cd elveszett !!!!! igy nem tudom a szeria számot ! Van hozzá licensz igazóló lap ! De a szeria szám nélkül nem tudom telepiteni, ha kamu számot használok az illegális?
cyrus #4 jah :(
de minek neked az a szám ?
ha eredeti akkor a cd hátuélján fennvan, ha meg "biztonsági másolat" akkor bárhol találsz hozzá keyt..... -
#3 az egy termék azonositó, és nem a szeia szám ! kerestem keyfindeket, de azok csak a windows seria számát tudják megnézni -
cyrus #2 amikor tölti be a wordot vagy exxcelt nem irja ki ? a kis logó alján nincs ott ?
[nememléxik, tippel] -
#1 adott egy gép, office 2000 van rajta, és meg kellene nézni a telepitési szeria számát ! mivel lehetséges ?