25
sielés az alpokban... :))
-
babapofe #25 Egyetértek. :D Jó egyszer eljutni oda síelni!! Igaz, ami igaz, hogy sokkal drágább, mint az átlag, de azt mondják, hogy például egy osztrák síeléssel összehasonlítva nem is olyan vészes.
a kinti költségek tényleg húzósabbak, mint például egy repülőjegy, azt már ki lehet hozni 15000 ft körül, akár egy Swiss Airrel is, ami ugye nem fapados. -
buger87 #24 Mi is pont most nézegettük párommal ,hogy hová érdemes elmenni telelni, Svájc lenne persze az álom, de ott nem is a repülőjegytől félünk hanem az egyéb költségekkel, mert mikor legutóbb kint jártam üzleti úton akkor bizony az egyéb költekezés rendesen megviselte a pénztárcámat. Sajnos spórolni kell nincs mese, de mindenképp megéri az élményt :) -
beababy20 #23 Halihó!
Remélem, hogy nem nagy baj, ha nem a versenyhez szólok hozzá.
Síelni készülök, méghozzá az Alpokba, s ezért is bátorkodtam ide írni.
Olvasgattam itt az ehhez a témához kapcsolódó fórumokat, és sajnos nem sok konkrét információt kaptam. Így kötöttem ki itt. :-)
Szóval síelés valahol az Alpokban, nagyon úgy néz ki, hogy Svájcban.
Nem jártam még ebben a gyönyörű országban.
Szükségem lenne néhány információra a sípályákkal kapcsolatban, érdekelnének az árak, illetve, hogy melyik részre is éri meg menni a leginkább. Hallottam, hogy nem a legolcsóbb helyek közé tartozik a világon, de ahogyan nézelődtem, azért annyira nem vészes a helyzet.
Például a repülőjegyek már olyan 16000 ft körül beszerezhetőek.
Szóval minden érdekel, ami a svájci síelés témakörbe belefér. :-) -
#22 Eurosporton követi valaki?
Jó lenne tudni mikor lesznek az alpesi síszámok. Már volt 2 forduló.. jól tudom?? -
#21 Szerintem meg semmi köze az egésznek a valósághoz. A mozgások sem olyanok, másrészt meg jobban gyorsul a pasas mint egy M6os BMW. -
#20 csak az a gaz, hogy csak versenypalyakon lehet menn, en tokre elveztem volna, hogyha a sok kezdo kozott lehetett volna golyoban hasitani, vagy a hegyek kozott. bar akkor meg nem lett volna "szimulator" -
#19 sztem tok jo, egesz jol atadja a sieles lenyeget -
Since #18 Látod éppen nem az a lényege...Hiába ugrasz nagyobbat ha rossz vagy a levegőben, nem jó a testtartásod és nem érkezel "telemarkkal" a talajra. Ezek mind számítanak, ugyanis ezekre kapsz pontokat. Persze a távolság is számít. -
antijedi #17 szeirntem meg dög unalom, ki ugrik cm-el többet, bah :P
mongyuk ez se sokkal jobb az tény de valamivel mégis :D -
Since #16 Szerintem a Jumping az jobb csak rá kell jönni a lényegre :) Mindig is néztem RTL-en az ugrásokat :D -
antijedi #15 hát iylen sportjáték izének elmegy :P
ski jumpingnál szvsz sokkal több ételme van :)
amugy el lehet vele ütni az időt -
Since #14 Hagyjad csak azt hittem hogy ugyanaza játék nem olvastam végig :) -
#13 milyen? -
#12 semmi baj
te lehet hogy tötöltetem
ne legyen ebből gond -
joe69 #11 en mar kiprobaltam, elegge felejtos... -
Since #10 oh sorry most olvastam utána, tényleg :) nemis gondoltam volna :) mégegyszer sory :) -
antijedi #9 ez nem ugyan az..., az siugrás ez meg slalom emg iylenek...
ez nekem mellesleg jobban bejön :) -
#8 ez
RTL Ski Alpin 2005 nem
jump
-
#7 de ez egy teljesen más játék mint amiről te nyitottál topikot -
#6 ja bocs -
Since #5 szerinztem zárasd be mert ez ugyanaz a verzió amit én nyitottam :)használd a keresőt és ne legyél már láma :))) -
#4 De hasonló a játék mint
az RTL Ski Jump 2005 -
#3 sajnos képeket nem találtam -
#2 sajnos nem magyar
de létezik ilyen játék is
innen le lehet tölteni persze pénzért -
#1 infó itt