25
sielés az alpokban... :))
  • babapofe
    Egyetértek. :D Jó egyszer eljutni oda síelni!! Igaz, ami igaz, hogy sokkal drágább, mint az átlag, de azt mondják, hogy például egy osztrák síeléssel összehasonlítva nem is olyan vészes.
    a kinti költségek tényleg húzósabbak, mint például egy repülőjegy, azt már ki lehet hozni 15000 ft körül, akár egy Swiss Airrel is, ami ugye nem fapados.
  • buger87
    Mi is pont most nézegettük párommal ,hogy hová érdemes elmenni telelni, Svájc lenne persze az álom, de ott nem is a repülőjegytől félünk hanem az egyéb költségekkel, mert mikor legutóbb kint jártam üzleti úton akkor bizony az egyéb költekezés rendesen megviselte a pénztárcámat. Sajnos spórolni kell nincs mese, de mindenképp megéri az élményt :)
  • beababy20
    Halihó!

Remélem, hogy nem nagy baj, ha nem a versenyhez szólok hozzá.
    Síelni készülök, méghozzá az Alpokba, s ezért is bátorkodtam ide írni.
    Olvasgattam itt az ehhez a témához kapcsolódó fórumokat, és sajnos nem sok konkrét információt kaptam. Így kötöttem ki itt. :-)
    Szóval síelés valahol az Alpokban, nagyon úgy néz ki, hogy Svájcban.
    Nem jártam még ebben a gyönyörű országban.
    Szükségem lenne néhány információra a sípályákkal kapcsolatban, érdekelnének az árak, illetve, hogy melyik részre is éri meg menni a leginkább. Hallottam, hogy nem a legolcsóbb helyek közé tartozik a világon, de ahogyan nézelődtem, azért annyira nem vészes a helyzet.
    Például a repülőjegyek már olyan 16000 ft körül beszerezhetőek.
    Szóval minden érdekel, ami a svájci síelés témakörbe belefér. :-)
  • yugoslave
    Eurosporton követi valaki?
    Jó lenne tudni mikor lesznek az alpesi síszámok. Már volt 2 forduló.. jól tudom??
  • Falconer
    Szerintem meg semmi köze az egésznek a valósághoz. A mozgások sem olyanok, másrészt meg jobban gyorsul a pasas mint egy M6os BMW.
  • magus
    csak az a gaz, hogy csak versenypalyakon lehet menn, en tokre elveztem volna, hogyha a sok kezdo kozott lehetett volna golyoban hasitani, vagy a hegyek kozott. bar akkor meg nem lett volna "szimulator"
  • magus
    sztem tok jo, egesz jol atadja a sieles lenyeget
  • Since
    Látod éppen nem az a lényege...Hiába ugrasz nagyobbat ha rossz vagy a levegőben, nem jó a testtartásod és nem érkezel "telemarkkal" a talajra. Ezek mind számítanak, ugyanis ezekre kapsz pontokat. Persze a távolság is számít.
  • antijedi
    szeirntem meg dög unalom, ki ugrik cm-el többet, bah :P
    mongyuk ez se sokkal jobb az tény de valamivel mégis :D
  • Since
    Szerintem a Jumping az jobb csak rá kell jönni a lényegre :) Mindig is néztem RTL-en az ugrásokat :D
  • antijedi
    hát iylen sportjáték izének elmegy :P
    ski jumpingnál szvsz sokkal több ételme van :)
    amugy el lehet vele ütni az időt
  • Since
    Hagyjad csak azt hittem hogy ugyanaza játék nem olvastam végig :)
  • TDK
    milyen?
  • TDK
    semmi baj
    te lehet hogy tötöltetem
    ne legyen ebből gond
  • joe69
    en mar kiprobaltam, elegge felejtos...
  • Since
    oh sorry most olvastam utána, tényleg :) nemis gondoltam volna :) mégegyszer sory :)
  • antijedi
    ez nem ugyan az..., az siugrás ez meg slalom emg iylenek...
    ez nekem mellesleg jobban bejön :)
  • TDK
    ez
    RTL Ski Alpin 2005 nem
    jump

• TDK
    de ez egy teljesen más játék mint amiről te nyitottál topikot
  • TDK
    ja bocs
  • Since
    szerinztem zárasd be mert ez ugyanaz a verzió amit én nyitottam :)használd a keresőt és ne legyél már láma :)))
  • TDK
    De hasonló a játék mint
    az RTL Ski Jump 2005
  • TDK
    sajnos képeket nem találtam
  • TDK
    sajnos nem magyar
    de létezik ilyen játék is
    innen le lehet tölteni persze pénzért
  • TDK
    infó itt