1702
-
#1302 Ha nem válna be, a MyPhoneExplorer is nagyon jó cucc. -
#1301 én is remélem, hogy menni fog, ha nem, akkor szólj
-
#1300 köszi szépen a segitséget most szedtem le a progit,kiprobálom remélem müködik. -
#1299 Tibor 45 - esetleg sérült a jar végződésű fájlod. vagy ezt már megnézted?
fapapi - javaslom az fma nevű progit, (float's mobile agent) nálam tökéletesen működik, infrával bt-vel. tudsz fájlokat le és feltölteni, smseket telefonkönyvet kezelni, szal mindent. talán ezt kellene kipróbálnod... -
#1298 sziasztok
bluetooth-tal összekötötem a pc-t a mobillal és tettem fel rá jar végződésű játékot de nem inditja el a telcsi,miért? -
fapapi #1297 Sziasztok!
Írja meg valaki hogy lehet használni az infrát hogy erre a telefonra fel is tudjak tölteni valamit!
Ha elkezdek feltölteni egy yx.dm filet kb 15 másodpercen belül nem jó a kapcsolat stb nyügje van MI A FENÉT TEGYEK FEL A GÉPRE MILYEN PROGRAMOKAT HOGY EZ MŰKÖDJÖN NORMÁLISAN ?????????
-
gergő992 #1296 de belehet álitani a naptárban -
gergő992 #1295 de belehet álitani a naptárban -
#1294 Hello!
Ezen a telefonon nem lehet valahogy beírni a születésnapokat, úgy, hogy aznap (pl. bekapcsoláskor) jelezzen!?!?!? -
#1293 Hát gondolom a sonyericsson.com oldalon jártál már. Nem tudom ott meg van-e, de érdemes megnézni. Esetleg a zedge.net-et ajánlom, vár ott nem gyári cuccok vannak fent, de akadhat...viszont ha adsz egy e-mail címet, akkor pár gyári sek700i cuccot át tudok küldeni. -
#1292 itt -
Daniel #1291 sziasztok!
tudnátok mondani egy oldalt vagy egy linket ahonnan letudom tölteni a SE gyári cuccait? (theme,hangok,képek) leginkább a THEME-k kellenének!
előre is köff -
#1290 naja...ideesetleg ide vagy ide -
#1289 szerintem ezt mkáshpva kéne írni -
gergő992 #1288 császtok szerintetek melyik a jobb a motorola l7es vagy motorola v3i?válszt sürgös
-
#1287 volt olyanom is...nem ajánlom senkinek, olcsó húsnak híg a leve, tudjátok -
gergő992 #1286 bluetooth 3000ft infra 3000ft a media marktban -
#1285 szétszedésnél hogyan kell kipattintani a kis műanyag füleket? -
#1284 Én szlovákiában lakok, de a mobillal megfogok pár magyarországi adót is. -
martin03 #1283 sejtettem,csak azért kérdeztem meg mert láttam hogy erről volt szó -
#1282 külföldi rádiót? nem hiszem, hogy lehetne fogni vele...
martin03 >> pápáról bpi rádiót? ez is valószínűtlen... -
martin03 #1281 ja az jó lenne!Mondjuk én egy budapesti adót akarnák fogni -
#1280 valahogy meg lehetne oldani, hogy külföldi csatornákat fogjon a rádió? -
#1279 hmmm akkor ezetnúl miskolcra megyek bt kügyüért -
#1278 jah, BT-t, nem infrát. -
#1277 ne hülyéskedjetek már, én miskolcon vettem 2400 ft-ért! -
#1276 bluetooth kütyüt vettem 4000 HUF volt.
nézz szét az edigitalhonlapján. olcsó és házhoz is viszik minimális díj ellenében. bár kb ugyanúgy jössz ki, mintha megvennéd Pápán 6000ért. tehát, szvsz vedd meg -
martin03 #1275 itt Pápán az infra 5000FT; a bluetooth 6000FT -
erdelyizoli #1274 helló ti mennyiért vettetek hozzá infrát vagy valami ilyesmit kábel stb...?????????? -
#1273 de aranyos :) -
#1272 láma ;) -
#1271 Miért neked nincs benne? Van olyan, hogy médialejátszó, még equalizer is van benne. Milyen zenelejátszót akarsz te? -
martin03 #1270 valaki nem tudja honnan lehet letölteni erre a telcsire zenelejátszót? előre is köszi -
#1269 azért valljuk be, az asztal nem egy túl magas szerkezet ;) s ha esetleg szőnyeg is volt az asztal alatt és még a töltőkábel is csillapíthatta az esést, akkor persze érthetőő hogy nem lett baja. De természetesen örülünk neki! kár lenne egy sek700i-ért... -
#1268 Nekem egyszer az aztalról esett le töltés közben!
Nem lett semmi baja!!! -
#1267 ma megvolt az első esése a kicsikémnek. bele esett egy adag hólöttybe. szerencsére nem ázott sokáig, csak egy pillanatra....látszólag nincs baja talán nem is lesz már, hiszen kb 12 órával ezelőtt történt a (bal)eset
-
martin03 #1266 ehhet a telcsihez tudtok smsmondo progit?
-
#1265 rage...vagy csak mák volt, s szerencsésen esett... -
PBence #1264 Nekem ma verte ki a kezemből a haverom, aztán egy kis baja lett -
#1263 Tegnap az oszt. társam leejtette a karzatról a suliban, 1 métert vissza is pattant, s annyi baja lett, h kicsit könnyebben jön le a hátlapja:DD
Szóval strapabíró a kicsike:))