Sony Ericsson K700i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon 2800+, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB, 512 MB DDR 400 Mhz, 160 GB HDD, SAMSUNG SyncMaster 739DF 17\", Creative Live! Cam, WinFast TV2000XP TV tuner \"Te is fiam Bluetooth?\"
Köszi
AMD Athlon 2800+, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB, 512 MB DDR 400 Mhz, 160 GB HDD, SAMSUNG SyncMaster 739DF 17\", Creative Live! Cam, WinFast TV2000XP TV tuner \"Te is fiam Bluetooth?\"
vagy ha úgy érthetõbb a kérdés, hogy tud az FMA bluetooth-on kommunikálni k700i-vel?
A Vodafone Live-os telefonokon pedig át kell konvertálni az mp3-at dm formátumba a DRM Packagerrel, hogy beállíthassuk csengõhangnak, viszont ezt a fájlt nem tudjuk tovább küldeni telefonunkról. :(
3. biztosan létezik ilyen progri, és biztos mûködik is ismerõsöm ismerõsének az ismerõse is olvasott már erõl egy fórumon....tehát a fene tudja biztosan. de az alap beállításokkal ez nem lehetséges sajnos.
3. egy program segítségével ez is megoldható
1. nem, semmilyen módon nem bõvíthetõ a memória sajnos
2. az elõ és hátlap nem cserélhetõ...szerintem baromi jól néz ki igy is
3. vodás telóban nem lehet mp3 csengõhangot beállítani - állítólag a voda azt nyilatkozta, hogy a szerzõi jogok megvédése végett, de ez baromság hiszen akkor eleve nem is rakott volna mp3 lejátszót a telbe
4. ingyen témák, csengõhangok, játékok és háttérképek zedge.net
5. a legjobb kommunikációs progi a telóhoz Float's Mobile Agent - tényleg zsir, mindent tud, infrán és kékfogon is
6. témaszerkesztõ is létezik ám, Lasky my ThemeCreator névvel. jó progi, bár nem lesz könynû szép témát csinálni
Kezdetnek ennyi legyen elég, ha kérdés van, várom!
kaptam szuletesnapomra egy k700ast, elofizust, vodafonost, de csak 24mb szabad hely van rajta, pedig szinte minden alap cuccot letoroltem rola... hogy lehet? mit alitsak at/toroljek le?
valaszokat elore is koszi
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
Nem ám csak ugratlak nem lehet fel tenni mert ahhoz az egész telót át kell írni!!!!
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]
(küll ezt már százszor megkérdezték és mindig azt mondták hogy nem)
Az miért van hogy rátöltök egy játékot a telefonra, .. egyszer sikerül elindítanom, de második indításra azt írja : "érvénytelen alkalmazás"
Köszi minden segítséget. <#nemtudom>#nemtudom>
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
www.sonyericsson.hu
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az elsõ játék... Ambient Enjoy
Ha nem Sonyericsson szervíz de kell egy engedély a szolgáltatótól 10000 ft körûl van.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az elsõ játék... Ambient Enjoy
lenne egy kérdésem: ennek a telefonnak levehetõ az elõlapja?Teljesen beporosodott a kijelzõje belûlrõl,csak azért kérdem