Sony Ericsson K700i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

paja007
ez a webkamerás téma engem is érdekelne...

AMD Athlon 2800+, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB, 512 MB DDR 400 Mhz, 160 GB HDD, SAMSUNG SyncMaster 739DF 17\", Creative Live! Cam, WinFast TV2000XP TV tuner \"Te is fiam Bluetooth?\"

Segítsetek nekem abban hogy hogyan kell beállítani a telefont és a gépet a webkamerás programhoz.
Köszi
paja007
megoldottam, köcce ;)

AMD Athlon 2800+, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB, 512 MB DDR 400 Mhz, 160 GB HDD, SAMSUNG SyncMaster 739DF 17\", Creative Live! Cam, WinFast TV2000XP TV tuner \"Te is fiam Bluetooth?\"

paja007
tudja valaki hogy kell virtuális COM portot beállítani FMA-ra?
vagy ha úgy érthetõbb a kérdés, hogy tud az FMA bluetooth-on kommunikálni k700i-vel?

valaki tud különlegesebb progikat SE K700i-re? de nem ilyen számológépre gondoltam írjatok a [email protected] -ra
awak3n
Nem tud vki filmnézõ proramot Telefonra,amivel lehet belepörgetni stb?

paja007
martin03! egy kis visszaolvasás sokat segit a problémádon ;)

<#nemtudom><#nemtudom>
vagy mondjatok okos dolgokat,trükköket!!
a K700i -bõl hogy tudnák "okos" telefont csinálni?? meg lécci mondjatok jó progikat hozzá!! elõre is köszi
Tom21
Én a MyPhoneExplorert használom, nekem ez jobban bejön mint a Float's.

A Vodafone Live-os telefonokon pedig át kell konvertálni az mp3-at dm formátumba a DRM Packagerrel, hogy beállíthassuk csengõhangnak, viszont ezt a fájlt nem tudjuk tovább küldeni telefonunkról. :(

paja007
2. persze, leszerelheted, mindent szét lehet szedni. én arra gondoltam, hogy nem cserélhetõ úgy mint pl nokiákon
3. biztosan létezik ilyen progri, és biztos mûködik is ismerõsöm ismerõsének az ismerõse is olvasott már erõl egy fórumon....tehát a fene tudja biztosan. de az alap beállításokkal ez nem lehetséges sajnos.

awak3n
2. nekem mégis sikerült,többekkel egyetemben leszerelni az elõlapot
3. egy program segítségével ez is megoldható

paja007
most átolvastam az oldalt, és látom, hogy mennyire nem vágjátok a telo paramétereit...mély tisztelet a kivételnek! ime pár info, amik láttam, hogy gondot okoztak...

1. nem, semmilyen módon nem bõvíthetõ a memória sajnos
2. az elõ és hátlap nem cserélhetõ...szerintem baromi jól néz ki igy is
3. vodás telóban nem lehet mp3 csengõhangot beállítani - állítólag a voda azt nyilatkozta, hogy a szerzõi jogok megvédése végett, de ez baromság hiszen akkor eleve nem is rakott volna mp3 lejátszót a telbe
4. ingyen témák, csengõhangok, játékok és háttérképek zedge.net
5. a legjobb kommunikációs progi a telóhoz Float's Mobile Agent - tényleg zsir, mindent tud, infrán és kékfogon is
6. témaszerkesztõ is létezik ám, Lasky my ThemeCreator névvel. jó progi, bár nem lesz könynû szép témát csinálni

Kezdetnek ennyi legyen elég, ha kérdés van, várom!

én nagyon értek a telókhoz és azt mondom hogy a k700i király teló van aki azt mondja hogy a nokia a király de ha ennyiért veszel nokiát akkor egy nagy szart kapsz nem tud semmit.a k700i-t össze lehet kötni géppel és ott is elég jól produkál mivel jót fényképez erre példa www.k700i.uw.hu
hm :( és az normalis, hogyha bekapcsolom durvan 1 percig csak feheren vilagit?

awak3n
hát érdekes,,,nekem sincs rajta semmi,de 40 mega az alap,sztem vmi gyári hiba lehet,mert alapbol annyi nak kéne lennie,törlés nélkül..

sziasztok

kaptam szuletesnapomra egy k700ast, elofizust, vodafonost, de csak 24mb szabad hely van rajta, pedig szinte minden alap cuccot letoroltem rola... hogy lehet? mit alitsak at/toroljek le?

valaszokat elore is koszi

Nem lehet!De jó teló(Nekem is ilyen van) szerintem vedd meg!

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

Ennek a memoját lehet bõvíteni???

nekem ilyenem lessz és jó mobil? ??,,,,,,,

Nem azt mondtam hogy cseréld le!

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

én nem cserélem le a SE K700i a király!!!<#email>
A sw-t és fw-t is át kellene írni ,de ezt csak komoly box-al lehetne de még így sem biztos!Amúgy meg jobban megérné új telót venni pl:3650,3660,6600,6630,6680,n70 stb. szóval a symbian rendszereket elsõsorban a nokiák használják ,de nem azt mondom ,hogy csak azok, de általában a nokiák!

mit értesz az átírás alatt?<#nemtudom>
Igen fel lehet<#nyes>
Nem ám csak ugratlak nem lehet fel tenni mert ahhoz az egész telót át kell írni!!!!

<#nemtudom><#nemtudom>
szerintetek rálehet telepíteni a Symbian OS v7.0 for 3G Mobile Phones -os rendszert a telóra?mi az a szinkronizálás? ja meg ha valaki tud jó kis progikat a telcsire,trükköket?
awak3n
ja,köszi már emgtaláltam,kicsit meg is karcolgattam ,mire sikerült

Sonajk @:o)
Lennél olyan kedves, hogy vissza olvass? :(

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]

Akkor igen vagy nem?Bõvítette már valaki?

Sonajk @:o)
Hát így, ez sem igaz, mert már azt is leírták többször, hogy igen is bõvíthetõ. Olvass csak vissza.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]

laci 700
Lécci segítsetek!
mûködik vagy nem

laci 700
azt én sem tudom de nem bõvíthetõ sajnos!!!
(küll ezt már százszor megkérdezték és mindig azt mondták hogy nem)

Ja,és a t-mobile honlapján azt írták dinamikus memória,de nem tudom mit jelent.....

Sziasztok,van egy ilyen telefonom,ma vettem,és azt szeretném kérdezni hogy bõvíthetõ-e a memória,vagy lehet-e bele másikat venni,elõre is kössz!

sziasztok! mi az a szinkronizálás? lécci az e-mail -re írjatok! ja meg ha valaki tud jó kis progikat a telcsire,trükköket akkor is e-mail:[email protected] !elõre is köszi!
awak3n
hát én néztem www.sonyericsson.hu-t, amit alattad írtak, és még 2 oldalt, szerintem átnéztem rendesen, de sehol nem találtam meg..

Palinko
igen,régebben adtak linket,is hogy hol nézeted meg...
Tom21
awak3n
nem tudja vki,h levehetõ-e a készülék elõlapja?<#vigyor3>

laci 700
Valaki felrakná az Asphalt 3D-t?

Sziasztok! Canabis-os és Jamaica-s témákat és képeket keresek! Valaki tudja hogy ilyneket hol tudnék letölteni?
Takimate
Hi All !

Az miért van hogy rátöltök egy játékot a telefonra, .. egyszer sikerül elindítanom, de második indításra azt írja : "érvénytelen alkalmazás"

Köszi minden segítséget. <#nemtudom>

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

zoliapu
Basic én azért cseréltem szoftvert mert nem tetszett a Vodafon live menü.
www.sonyericsson.hu

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az elsõ játék... Ambient Enjoy

zoliapu
Ha garis vidd be a szolgáltatóhoz Vodafone, T-mobil.
Ha nem Sonyericsson szervíz de kell egy engedély a szolgáltatótól 10000 ft körûl van.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az elsõ játék... Ambient Enjoy

awak3n
hi all!
lenne egy kérdésem: ennek a telefonnak levehetõ az elõlapja?Teljesen beporosodott a kijelzõje belûlrõl,csak azért kérdem

Nálam nem lassú...

Na siker!!Dm kiterjesztésûek lettek a fileok <#nevetes1> Már csak azt nem értem miért lassítja be ez a progi így a gépet, hogy a konvertálás után restart kell?!