Taxi 3: Extreme Rush

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
hát ja.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ez szar

kissl
a játék hótt szar nincs semmi grafikája és ahogy ngcsnet-tel egyetértek :ez egy szar. és semmi köze sincs a taxikhoz......foss!
utálom a Taxiracer összes részét

Nincs meg a SA? -Vedd meg!!

ngcsnet
ez egy szar. és semmi köze sincs a taxikhoz......foss!
utálom a Taxiracer összes részét

Voltan
Pffff. 4-5 évvel ezelõtt még talán... De most???

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

démonigyerek
😄

báttyó02
kom?...dD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

démonigyerek
hányás a grafika

12346
jaj de gány😞

DBoy

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

DBoy
nem csak vicceltem 😄
ááá nagyon szar a grafffff

képek

Scholes18
Nem mondod h megveszed a bvoltban, remélem nem arra utal a siettséged mer akkor gondopld meg még1x!

Glory Glory Man United!!

DBoy
Megjelent 😊

nah kiváncsi leszek..
futok boltba 15 perc felrakom és rakok képeket 😄

báttyó02
valaki leszedte?
én letöltöttem a fullt,alami rippelt verzsön,hát elég elszomoritó,egyedül az autók irányitása tetszett,meg hogy mindent szét lehet rombolni,és az autó is törik...multiba is nyomtam egy két versenyt,ami rohadt rossz az egyértelmüen a grafika..

fúúúúúúúj
ezt a szart

M@TriX
mint lentebb írtam, ezt szerintem az se mentené meg ha jó lenne, szerintem, meg lennt írtam, hogyha valakik tudnak jó gémet készíteni akkor ízlésük is lenne 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

legalább nem a davilex fejleszti, ha pörkös a játékmenet, nagyobb szabadságot ad, és sokan lehet egyszerre játszani neten (pl. 32-en), akkor talán nem is annyira gáz
bár nekem a NFS:U sem jött be, szóval nehezen lehet meggyõzni

nem szoktam videó letöltésére pazarolni a sávszélemet, de kiváncsivá tettetek...

DJ Skyline
én már a videóban végig vittem a játékot!😊) ennyi elég is volt belõle!😊...

GT4-verõ! <#eljen><#eljen>

báttyó02
tuti ez lesz az év autós játéka 😄

Sephi
Haha!!! Elneztek az evet!! 😄DD

Ezt 1999-ben akartak kiadni csak csuszott a fejlesztes miatt par evet 😄DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

[HUN]FaTaL
JÉzusom😄DDDDDDDDDDDDD ilyen graffal még 98ban játszottam volna (bár szerintem az akkor megjelent motorhead is szebb ennél), mellé ilyen fizikát😄DDDDDD LOL!

http://goo.gl/gd6Zi5

precision
JéééÉÉÉzusom! Ennek meg mi köze van a taxihoz? 😄 Ez a grafika, ez a fizika 😄DDDDDDD
Hát szar lesz ha ilyen marad az tuti

Bazinga!

M@TriX
a HL1 az más, abból még ki lehet hozni sokmindent, de tõlem hangoztathatjátok, hogy a külsõ nem számít, de ez olyan bûn ronda, hogy lehtne akár milyen jó szimulátor, ez már gáz...

de nem lesz, mert aki jó játékot csinál annak általában ízlése is van 😊

M@TriX
😊 jah

amúgy a videót érdemes megnézni, képeket még nem mertek kiadni. 😊

CoolStuff
A játékmenet is szar lesz sztem!😛

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

nem számít, ha jó a játékmenet
tõlem a HL2-t is írhatták volna nyugodtan HL1 engine-re
esetleg pár képet bedobhatnál

M@TriX
Elnézést kérek a jó ízlésû emberektõl, de ez nem semmi.
Még a magyar fejlesztésû RtF-nél is rondább játékot fejlesztenek errefelé.
Most jelent meg az elsõ videó:
T3videó(8M😎

Azt reméltem, hogy a Taxi film(sorozat) hoz van valami köze, de hiú ábránd volt.

Szerintem mindössze annyit kellett volna, tenniük, hogy a GTAVC taxis részét kimásolják, és én már elégedett lettem volna. kicsit...

az csak egy része, hogy bûn ronda, de ráadásul a Mindtown Madness 1 kidolgozású város van (ez talán még dícséret is)