Taxi 3: Extreme Rush
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
utálom a Taxiracer összes részét
Nincs meg a SA? -Vedd meg!!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
Glory Glory Man United!!
nah kiváncsi leszek..
futok boltba 15 perc felrakom és rakok képeket 😄
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
én letöltöttem a fullt,alami rippelt verzsön,hát elég elszomoritó,egyedül az autók irányitása tetszett,meg hogy mindent szét lehet rombolni,és az autó is törik...multiba is nyomtam egy két versenyt,ami rohadt rossz az egyértelmüen a grafika..
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ezt a szart
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
bár nekem a NFS:U sem jött be, szóval nehezen lehet meggyõzni
Ezt 1999-ben akartak kiadni csak csuszott a fejlesztes miatt par evet 😄DDD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://goo.gl/gd6Zi5
Hát szar lesz ha ilyen marad az tuti
Bazinga!
de nem lesz, mert aki jó játékot csinál annak általában ízlése is van 😊
amúgy a videót érdemes megnézni, képeket még nem mertek kiadni. 😊
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
tõlem a HL2-t is írhatták volna nyugodtan HL1 engine-re
esetleg pár képet bedobhatnál
Még a magyar fejlesztésû RtF-nél is rondább játékot fejlesztenek errefelé.
Most jelent meg az elsõ videó:
T3videó(8M😎
Azt reméltem, hogy a Taxi film(sorozat) hoz van valami köze, de hiú ábránd volt.
Szerintem mindössze annyit kellett volna, tenniük, hogy a GTAVC taxis részét kimásolják, és én már elégedett lettem volna. kicsit...
az csak egy része, hogy bûn ronda, de ráadásul a Mindtown Madness 1 kidolgozású város van (ez talán még dícséret is)