456
Rainbow Six 4 - a swat 4 gyilkos :)
  • Nyers
    1UP interview a fejlesztőcsapattal a Huntersen
  • Big Daddy
    Hát nemtom.
  • ThugEdge
    ez kamu nem?:
    http://torrentspy.com/directory.asp?mode=torrentdetails&id=226129
  • Police88
    UP!
  • KM
    Gratula!
  • ChevyG #11
    elég topik
  • antijedi

meg valjuk meg a rajongoi tábora se valami népes volt... :/
  • BBird
    Nekünk meg a helikopterünk... ;-)) Azzal járok isibe :-D
  • Amse
    Ott a kocsink. =o)
  • KM
    Hát igen, a harmadik rész nagyon jó volt, csak sajna megölte az az idióta multiplayeres rendszer.
  • Kaplan
    picit beindúlhatna a topik végülis nem olyan rossz és ezek a képek ps2,xbox és pc-s verzióból vannak.
  • Sadun Tryst
    én csak azt remélem, h a képek csak 1 pályáról vannak (trailert még nem láttam). utálom az ilyen környezetet, nem akarom az egész játékot arabvidéken játszani... :(
  • Glpetyus
    Nahát ez a trailer valami embertelenűl szar :/
  • Kaplan
    elnézést a ici picit nagy képekért bár sztem nem vészes
  • nenad
    ezek a hosszu fenycsikok remelem az xboxos verziobol vannak :)
    bar a kepek alapjan igen
  • Kaplan
    Úgylátszik ubiék gyorsan válaszolnak a swat4-re ;)

A vártnál előbb futottak be az első Rainbow Six 4 infók: az Ubisoft 2005 tavaszán zúdítja a nyakunkba a Tom Clancy agyából kipattant taktikai lövölde újabb epizódját (PC, PS2, Xbox) - a négyes szám gyaníthatóan csak munkacím, az Ubi jó szokásáshoz híven majd kap valami jó kis alcímet is. Ubiék minden területen pozitív változást ígérnek: valósághű fizika, csinosabb grafika, renegeteg multiplayer játékmód és kazalnyi új fegyver kerül a folytatásba.
    A sztori eddig elég kis egyszerűnek tűnik (a trailer alapján: az egyik RS csapattagot elrabolják, a team meg megy szabadítani), de annyi baj legyen, Clancy apó majd csak feldobja valami nagyon sötét és nagyon csavaros összeesküvés-elmélettel. Első képek a galériában, trailer lentebb - ezt már csak a nosztalgia okán is érdemes letölteni, nem nagyon hittem, hogy hallom még valahol a nyolcavanas évek bosszuállós akciófilmjeinek bemutatóiból elhíresült "this time.. it's personal!" mondatot. :-)

By 576.hu
    Képek :

Videó: Rainbow Six 4 trailer
    többi kép az 576online