456
Rainbow Six 4 - a swat 4 gyilkos :)
-
#16 1UP interview a fejlesztőcsapattal a Huntersen -
#15 Hát nemtom.
-
#14 ez kamu nem?:
http://torrentspy.com/directory.asp?mode=torrentdetails&id=226129 -
#13 UP! -
#12 Gratula! -
#11 elég topik -
antijedi #10
meg valjuk meg a rajongoi tábora se valami népes volt... :/ -
#9 Nekünk meg a helikopterünk... ;-)) Azzal járok isibe :-D -
#8 Ott a kocsink. =o) -
#7 Hát igen, a harmadik rész nagyon jó volt, csak sajna megölte az az idióta multiplayeres rendszer. -
#6 picit beindúlhatna a topik végülis nem olyan rossz és ezek a képek ps2,xbox és pc-s verzióból vannak. -
#5 én csak azt remélem, h a képek csak 1 pályáról vannak (trailert még nem láttam). utálom az ilyen környezetet, nem akarom az egész játékot arabvidéken játszani... :( -
#4 Nahát ez a trailer valami embertelenűl szar :/
-
#3 elnézést a ici picit nagy képekért bár sztem nem vészes -
nenad #2 ezek a hosszu fenycsikok remelem az xboxos verziobol vannak :)
bar a kepek alapjan igen -
#1 Úgylátszik ubiék gyorsan válaszolnak a swat4-re ;)
A vártnál előbb futottak be az első Rainbow Six 4 infók: az Ubisoft 2005 tavaszán zúdítja a nyakunkba a Tom Clancy agyából kipattant taktikai lövölde újabb epizódját (PC, PS2, Xbox) - a négyes szám gyaníthatóan csak munkacím, az Ubi jó szokásáshoz híven majd kap valami jó kis alcímet is. Ubiék minden területen pozitív változást ígérnek: valósághű fizika, csinosabb grafika, renegeteg multiplayer játékmód és kazalnyi új fegyver kerül a folytatásba.
A sztori eddig elég kis egyszerűnek tűnik (a trailer alapján: az egyik RS csapattagot elrabolják, a team meg megy szabadítani), de annyi baj legyen, Clancy apó majd csak feldobja valami nagyon sötét és nagyon csavaros összeesküvés-elmélettel. Első képek a galériában, trailer lentebb - ezt már csak a nosztalgia okán is érdemes letölteni, nem nagyon hittem, hogy hallom még valahol a nyolcavanas évek bosszuállós akciófilmjeinek bemutatóiból elhíresült "this time.. it's personal!" mondatot. :-)
By 576.hu
Képek :
Videó: Rainbow Six 4 trailer
többi kép az 576online