131
-
#51 a műsorba mondaj meg a vágó a jelszót.....addif tipeljünk :) vagy törd fel -
#50 de én kíváncsi vok mien neten csinálni eddgi még nem volt rá lehetőségem...iletve egyszer, csak hullarészegen az ember nem igazán tudd kreszvizsgát letenni :)...vag ynem az általánods műveltség volt tán..
jah amúgy a német rtl-en is van vmi.. -
#49 Titeket beenged a program? -
#48 az a baj :( -
#47 előre megmondom , Kiss valaki , budapesti tvnéző fogja nyerni -
#46 Az internetes játék nyereménye:
Clevo M121W típusú, Intel® Centrino™ mobil technológiás, beépített 8XDVD íróval ellátott, hordozható személyi számítógép -
#45 én is :D -
Aspyrin #44 én is neten próbálkozom -
#43 amugy neten megcsináljátok? én lehet, hogy igen. Végülis egy notebook-ot lehet nyerni... -
#42 lol, olvastátok a mai blikket?
Ellopták Vágóék évismétlő tesztjét -
#41 az ujja... -
#40 hogy mid? -
#39 De legalább lehet megint sms-ezni pénzért... már remegett az újam a telefonon:D -
#38 jó az -
winnie #37 bár én mondjuk azt sem értem, hogy mi a gond - tényleg ilyen műsorokat néznétek a tévében? lol, ne már. -
winnie #36 a vv3 nem idén volt? akkor meg? az más kérdés, hogy az év eseményeiről lesz benne szó, és nem csak rtl-es esményekről. az megint más kérdés, hogy hülyék lennének, ha nem promóznának más műsorokat -
winnie #35 ember. mi benne az intelligencia teszt? ez már a 4. ilyen ország tesztje műsor, de nem tudom, hogy hol sikerült beleolvasnod, hogy az interlligencia méréséről szólna. az már volt. ez most új -
#34 [fenyül] -
#33 -
#32 valszeg nem fizettek licencet, csak lenyúlták az ötletet -
Devla #31 Az evismetles szorol meg a topic alcimebol kovetkeztettem arra, hogy ez az egy evvel ezelotti "Az orszag tesztje" folytatasa, ami egyertelmuen IQ teszt volt. -
#30 az intelligencia szó nincs a címben, szal gondolom a retek sem úgy reklámozza, az túl sok nézőt riasztana el -
Devla #29 Ez aztan k.ra intelligencia teszt, gratula megint retekklubnak. -
#28 Az ez évi "nagy" rtl-es eseményekkel lesznek kapcsolatosak a kérdések.Survivor,vv3...ilyesmi.Gondolom, hogy ki esett ki először a vv3-ból meg ilyesmi.Hát csodálatos:) -
#27 pffff....ha ez igaz.... -
Aspyrin #26 Nézd, én a bemutatóban a vv3 egyik szereplőjét láttam, a kérdés pedig ez volt: emlékszik-e. Ebből azt a tanulságot vontam le, hogy ha egy televízió egy országos felmérés eredményét a saját műsora szintjén állapítja meg akkor ott már nincs túl sok fantázia. -
Devla #25 En is, elo ne forduljon megegyszer!
*elgondolkozik azon, hogy egy szar poen meger-e egy bant. de sajnos lassu a felfogasa* -
winnie #24 miért fogytak volna el az ötletek. eddig mindegyik különböző dologról szólt. nyilván előveszik újra, mert nagyon sikeres, bár szerintem luxux bruttó 150 percet a tévét bámulni... -
#23 de a marsii -
Shadow_THH #22 még mindig jobb mintha egy újabb valóságsó lenne stohl bucival :) -
#21 Jövőre is 2004? -
Aspyrin #20 hátö, nekem olyan "elfogytak az ötletek, húzzunk le még egy réteg bőrt valahogy" téma jut eszembe erről a tesztről -
#19 most se ő az első de legalább a témával foglalkozik az aki kezdte -
#18 képzeld orvosnál voltam -
#17 LOL! ÉRTELMES MONDAT RULZ!!
Szal nem a topik nyitója írta az 1. kommentet. -
#16 Nem a topic hozzászólója írta be az első commentet...... -
#15 kezdhetted volna a topikkal,ha a nyitó ember 2óra alatt nem bír beírni semmit valszeg nemérdekes az egész ^^ -
#14 Jujj, mi történt az első hat hsz-el? -
#13 remélem nem kell többet itt törölgetnem -
#12 jövőhét szombaton lesz.....ugyanugy mitn az iqúss