17
-
#17 Ha megmondod, mi kell, akkor korulnezek, hatha megis van. -
BiroAndras #16 Nem csak a régi gépek okoznak gondot. Mi az új tartományvezérlőnkre is 2K-t raktunk, mert a 2K3-hoz kliens licenszeket* is kellett volna venni, ami kb. 2 milla plussz kiadás. És ennyivel nem tud többet a 2K3. Az előzőn egyébként NT4 volt, szóval így is hatalmas előrelépés.
* tudom, hogy c-vel kell írni, de szarok rá. -
Mage #15 Engem már csak a nemlétező hangkártya-driverem tart vissza a linuxtól. -
eke #14 Sajnos, ez van. Ha tetszik, ha nem alapon. A fejlődés megállíthatlan. Emlékszem, hogy fújtak akkoriban a W95-re, később meg az XP-re. Mindkettő megállta a helyét. Lehet szidni de amíg jobbat nem találnak ki addig ez van. Legfeljebb átállunk a Linuxra...( megpróbáltam már egyszer-kétszer de, rá kellett ébredenem, hogy még van mit tanulnom.. -
Yv@n #13 Ha nem akarod megérteni amit írtam, akkor nem is fogod :) -
blakshep #12 vagy mondjuk kitalálnak remek új hardware szabványokat és elfelejtenek 2k-hoz drivert írni. Kellenek a rossebnek a beszélő kutyák, gémkapcsok, meg varázslók. -
#11 ehh... X program nem fut majd y év múlva neki w2k-n? de nagy gond... -
#10 kényszerítést értsd: az adott előző oprendszeren már nem hajlandó futni egy új progi, amivel esetleg dolgozni kéne. lol-e? -
RpPRO #9 "rákényszerítsék"? :DD Ott allnak az ajtoban es dorombolnek vagy mi? Ne csinald mar. Aki nem akar, nem fejleszt. lolka -
Yv@n #8 Igenám, de egy egyszerű dolgozó akinek megfelel a mostani, nem vágyik jobbra újabbra, szeretné használni tovább a régit, és nem akarja, hogy rákényszerítsék a fejlesztésre, ha neki tökéletesen megfelel az ami éppen nála van. -
#7 Igaza van MS-nek. Ez olyan, mint a játékok... Pl: vki megvette 98ban HL-t, most megveszi a HL2-t.. Ha jobbra, újabbra vágyik... -
Tiby #6 De mondjuk igaza van LCK-nak -
Tiby #5 Jó a cucc -
#4 Én a melóhelyen 2000-ret használok SP4-gyel Pentium 2-esen 128 RAM-mal. Azt kell hogy mondjam tökéletesen biztonságos. 2 év alatt nem fagyott 1x sem, gyors, semmi gond vele. Igaz játékok nincsenek (nagyon) rajta. Ha cégvezető lennék eszembe sem jutna lecserélni.
Van egy olyan érzésem hogy az SP4 túl jól sikerült a M$-nak. Készítettek egy sallangoktól mentes "XP-t". Ami munkára ideális.
Talán az ilyen bejelentésekkel sikerül növelni az XP eladásokat. -
Razgon #3 Nem fogy eléggé az XP... De ha egyszer megteszi a 2000, vagy akár az NT4...
Nincs mit csodálkozni, ha a cégek nem rohannak költségekbe verni magukat. A legtöbb céges gépen elég(lehet) a 2000. -
Wilddog #2 Nekem is van gépem, amin NT4 fut. Csesszék meg, adjanak pénzt és lecserélem a gépet olyanra, amin fut az újabb oprendszerük. -
Razgon #1 Kár, hogy nem foglalkoznak vele, szerintem sok helyen használják még... És fogják is...