Bejelentkezesi Hiba!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt csinaltam en is es mostan tokeletesen megyen hehe 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://www.lohere.net - a MagyarChan
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
ajánlom figyelmedbe.
mivel nem IE, ezt még a Spy és Ad-warek sem támadják meg neten keresztül. jobban mondva támadják, csak nem tudják magukat felnyomni, mert nem IE van fent 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
eszközök ---> beállítások --> sütik --> sütik engedélyezése (pipa)
és akkor nem kell mindig bejelentkezni. szvsz sokkal jobb mint az IE.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Nem olyan jó ez a firefox.A kinézete tetszik meg a mûködése, de sok idegesítõ dolog van benne.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
de szerencsére a mozilla megjegyzi az acc-om, így nem nagy munka újra belépnem
de tény hogy régebben nem volt ez a "hiba"
cookiek engedélyezve vannak?
egyéni hiba lehet, én eddig még ilyet nem láttam
shit happens
Mar irtam emailt is es moderatoroknak privit de senki sem akar segiteni.
Az a baom hogy erdetileg amiutan beirom a uzernevet es a jelszot mindig kipipalom a "Bejelentkezve Marad" kockat es akkor amikor ugyanarol az IP-rol nezem az SG-et mindig ugy is maradok (bejelentkezve).
De most az a gond hogy ugyanigy csinalom... csak mar alapbol a CHAT nem toltodik be (azt irja hogy nem vaok bejelentkezve) es amikor a KEDVENCEK-et modifikalni akarom akkor sem engedi es akarhanyszor kilepek az SG-bol (lezarom a bongeszot) es visszamegyek mindig ujra kell irni az jelszot es az uzert.
Meloba is megprobaltam es ott minden rendben volt tehat nalam lesz a baj... de mi a baj ?😞(