Az ördögűző - A kezdet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem bejött mind a 4, de egyértelmû h az elsõ rész volt az igazi. A 3. rész néhány jelenetének szövegét hallhatjuk a Children of Bodom: Hate Crew Deathroll albumán...<#worship>#worship>
Ördögûzõ. Elsõ rész. Pont.
Minden ami utána jön, már más egy kicsit. Azt a hangulatot nem tudják visszaadni. Soha. Legalábbis ezen cím alatt.
Minden ami utána jön, már más egy kicsit. Azt a hangulatot nem tudják visszaadni. Soha. Legalábbis ezen cím alatt.
<#gun>#gun> nahat ez sem let valami nagy pukkkkk''''''
fester225
Mint Jezus?
akkor magyar?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
finn ugor mi?
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
az eredeti 73-as Ördögûzõ nagyon király film.
Renny Harlin meg finn származású.
Renny Harlin meg finn származású.
Ne mondjátok h. nem ismeritek a 73-as filmet...
Egy megnézést mindenképp megér.
Egy megnézést mindenképp megér.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Tegnap wolt durva ördöguzo az naploba <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
májk óldfíld albumának / számainak címe .. szép zene .. az ördögûzõt meg nem ismerem , de nem néz ki rosszul majd megnézem 😄
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
És senki sem mondja, h alapmûveltség kell ahhoz, h ezt ismerjem.
Tubular Bells - nekem semmi sem jut az eszembe errõl, szóval minimum háromféle ember létezik a világon.