7 megapixeles mobilt tervez az LG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem jöhetne egy ilyen telefon azzal a folysdéklencsével, amirõl nem is olyan rég volt szó 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A Megapixelt lehet szamokban merni, az optika minoseget csak tetsztekkel, igy elfogadhato, hogy ezzel reklamozzak. Es nagyon jol teszik(az o szempontjukbol), hulyek lesznek azt mondani, hogy ez ugyanolyan szar kepet csinal, mint a tobbi mobil csak nagyobb felbontasban...
Végülis nem a telefongyártók a szemetek.Õk csak kiadnak egy kuka telefont, aminek az egész fényképezõ részét/optikáját fillérekért gyártják (azon se csodálkoznék ha müanyag lenne üveg helyett<#vigyor2>#vigyor2>),amit a sok majom ázsiai meg is vesz százezrekért.<#vigyor>#vigyor>
Ez egyszerûen hihetetlen parasztvakitás. Ilyen otvar szar optikához vicc ilyen felbontást tenni...
Sok szerencsétlen lúzer meg megveszi, mint a P4 Celeronokat, hisz ott is a MHz volt a marketing lényege, de köze nem volt a reális teljesítményhez....
Sok szerencsétlen lúzer meg megveszi, mint a P4 Celeronokat, hisz ott is a MHz volt a marketing lényege, de köze nem volt a reális teljesítményhez....
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
most lehet mondani hogy 10 megapixel .. de ebbõl 8-at extrapolál 1-et meg hazudtunk mer amúgy csak 9 lenne .. és akkor ott tartunk, hogy van benne 1 1 mpixeles nemtom hány négyzetcolos CCD és valami apró lencse ... ez fér bele kb. .. a többire még pár évet várni kell ;]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Párizsban este 23-kor az Eiffel toronynál bóklásztunk, volt nálam egy Canon PSA60 és egy fotoállvány, nosza vaku+nagy záridõ, kicsit össze kellett lõni, hogy a vaku ne exponáljun túl minket és a háttér is jó legyen. Nézegetem az LCD-t egész jó lett a fotó, nézi a francia is aki ott mászkál a feleségével. Egyszer csak kezembe nyom valami vadító mobilt, hogy csináljak fotót rõlük. Kézzel lábbal magyarázom, hogy abból nem lesz semmi. Nem érti. Engedek neki, megcsinálom a képet. Tök fekete az egész néhány helyen valami sötét szürke maszat. A fickónak mutatom, hogy mi lett a képbõl. Elkámpicsorodott rendesen.
HAHAHA azthittem mehalok amikor ezt a xart olvastam !!
Emberek kidobom a Nikon 500ezres fényképezõgépem aminek az optikája volt +700Ft
Emberek kidobom a Nikon 500ezres fényképezõgépem aminek az optikája volt +700Ft
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
Nevetséges...
talán mert különbözõ félefajta lencsék vannak és komolyabb gépeken ezt le is lehet cserélni, viszont a mobil alapvetõleg telefon, nem fényképezõgép
Nem a megapixelek szamitanak hanem a ccd erzekenysege es az optika nagysaga.
Ahogy mondtatok parasztvakitas ofkorsz.
Ahogy mondtatok parasztvakitas ofkorsz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Naná, hogy az!
Szerintetek egy mobilba milyen optikát tudnak belerakni?
Nem véletlen, hogy az igazán komoly minõségû digitális - és nem figitális - gépek is viszonylag nagyok...
Szerintetek egy mobilba milyen optikát tudnak belerakni?
Nem véletlen, hogy az igazán komoly minõségû digitális - és nem figitális - gépek is viszonylag nagyok...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Csak tippelek, hogy a képnek a minõsége egy rakás sz*r.ez egy parasztvakítás <#shakehead>#shakehead>
Ja meg lehet h. MMS-ben nem fogod tudni elküldeni, de erre meg majd kitalálják az eLeMeS-t. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.