Érdekes weboldalak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[...] Te romboló állat! Te sátán!
hogyan tovább ?
mindenesetre nagyon tettszik a csaj. D
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ez sztem nagyon érdekes 😄
nem is drága tulajdonképpen... a világítósakat már el is vitték...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
EZ
\"Öreg vagyok én már ehhez\" ;) \"Szép hozzászólás, gratulálok...\" ;)
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Viszont tudok Darut, meg Barionix-et(ez egy dino)!😊
Viva La Virus1!!!
Viva La Virus1!!!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)