Érdekes weboldalak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
FORZA JUVE
Ha érdekel nézzétek meg...és ha valami jó ötletetek van írjátok meg a
erre az E-mailra
Utálom Brogot!!!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
rbalint.uw.hu
álmomban sem reméltem volna hogy ennyire egyszerûek
a megoldások, de tényleg fantasztikus ez az egész.
David Copperfiel trükkjei
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)
Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)
Beírtam, mert kerestem valami nyakbavalós oldalt, mert gyûjtöm, gondoltuk faterral próbáljuk meg ezt. És beadta a Nátó beszállítói oldalt! Néztünk/röhögtünk rendesen. <#nyes>#nyes>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
nem hittem el hogy ilyen van<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Belga - Kalauz 2
DDDD.Loááálll
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?