496
Elsosorban angol, magyar weblapok linkjei, a JOIZLES keretein bellul, mindenfele
-
#335 -
#334 Netscape -
mod #333 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Saját kezűleg lőném fejbe az összeset -
mod #332 Ezeket az embereket meg kell ölni. -
#331 ez durva! milyen bongeszot hasznalsz? probald meg masikkal! -
#330 Megnéztem a többi játékot, mind elindul, kivéve ezt az egyet:( -
#329 neem egy csavo elkezd futni es a falak elott kattintani kell idoben! -
#328 Hülye újreg! -
#327 baromi vicces! Menj a francba a rohadt videóddal együtt, egyszer már megbeszéltük, hogy NEM teszünk be ide ilyen videókat! -
#326 http://www.peta2.com/takecharge/swf/fur_farm.swf
People for the Ethical Treatment of Animals (PETA)
south park részben is szerepelnek :D -
#325 Nekem egy fehér ablak van. az lenne a fal vagy mi?:) -
#324 http://video.google.com/videoplay?docid=-4870647018318722268&q=David+Copperfield -
#323 http://www.donpixel.com/play/en/060330125648
en a 15. fal áttörése után elxartam és nem volt kedvem ujrakezdeni! ti mennyit tudtok áttörni? -
#322 Na srácok, szerintem váltsunk témát... -
React #321 Azt én se értem, hogy miért így csinálják (mert az elején még földhözt ütik őket-megölik-de a végén már azt se): ennyire nem lehet vki embertelen, hogy élve nyúzza meg! Bár mit várok ezektől az alja népektől, eleve állatokat nyúznak, kínoznak... de ha már ilyen rohadékok, hogy ezt csinálják, legalább ne fájna szegényeknek :(((( -
#320 nagyon szörnyű ez a videó...legszivesebben azt nyúznám meg aki csinája..
nem értem, ha már annyire kell a bundája akkor altassa el az állatot és kész de legalább ne szenvedjen már....
szemét rohadékok...(köptem egyet) -
React #319 én is pár mp-et bírtam nézni belőle, már attól rosszul voltam :/ -
#318 Én az első képet megláttam, és már azonnal be is zártam. Sejtem, mi következik... -
#317 OMG
ijet még nem láttam, és nem is akarok többet:O
ez a videó önmagában foglalja a morbid szó jelentését
nem ijenekér járok ide... -
#316 hú bazzmeg... Majdnem sikerült gép előtt vacsizni. Azt hittem hogy azért a jóízlés keretein belül van. -
#315 Nem mint erdekességet osztottam meg, hanem, hogy letezik olyan, aki ezt megteszi és olyan aki mindezt honlapra ki is rakja! -
#314 a link mar a jovohet vegen nem fog mukodni! -
React #313 Berakod, de senki ne kattintson rá :) vicces kis ellentmondás :) -
#312 A topic címe: Éredekes weboldalak. Alcím: Elsosorban angol, magyar weblapok linkjei, a JOIZLES keretein bellul, mindenfele.
Szóval, most feltegyem a kérdést, vagy rájössz magadtól is? -
#311 http://href.hu/x/1hl6
A fenti linkre senki ne kattintson rá! Halálosan komolyan írom ezt! Csak példának okádék, hogy nem tom milyen hosszú a linken látható flash videó, de csak az első két-három percet bírtam nézni... Ez egy leírhatatlan borzalom. Ha ezek, akik erre képesek, magukat embernek tartják, én köszönöm, de nem tartozom az emberi fajhoz! Teljesen felháborító! Tényleg csak saját felelősségre nézzétek meg! A másik, hogy dzsenifer lopeznek így készülnek a bundái, a nyomorék...
Mindenkitől elnézést, de ez nagyon felkavart engem! -
#310 rohatttt jóóóóóó!! -
#309 hat telleg nem talalom... azert koszi! -
#308 halalos keresztrejtvenynel feladtam a gecibe kb -
#307 Hát az egészet ti mondtátok emg neki, akkor így már az egész nem könnyű :) -
#306 például a főoldalról :DD
de az se lesz könnyű menet ha a kezdetét sem találod meg... ;) -
#305 koszi ez mar kellett! nagyon nehez!
most itt, hogy "révbeértem", ez egy ujabb talány?
a forrásban is azt irjak, hogy ennyi volt! akkor a masodik seriat, hogyan kezdem? -
#304 Nekem már régmegvan, csak a képet nemvágtam. :D -
#303 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!HEALTH az ugye fps-ekben szokott lenni gyakran, a stan mark2 meg egy puskafajta. hol volt már valami lövöldözős játkéról kép?
olvasd össze a health, meg a lőszer számait az első képen.
na kiváncsi vagyok a második széria könnyebben megy-e nektek :D
a hármast még mindig nem vágom.. -
#302 jaja télleg... mit az a 4 kerék és mit jelent, hogy: "van alattad valami?"
ujabb hosszu gondolkodas veszi kezdetet.... -
#301 jézus mária! ki az aki ilyen pihent agyú? erre soha nem jottem volna rá! ezer koszonet! -
#300 Neeem, teljesen rossz úton jársz!
Ez van ott:
.- -. -. .-
Na, ezek milyen jelek?
Csak akkor, ha végképpnemmegy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Morse. :D Megnézed, hogy hol van szóköz a jelek között és kijön:
.- | -. | -. | .- Na ezt kikeresed egy morse táblából és megvan a megfejtés. :D -
#299 megtalaltam balra fent a (-..- _.._) jeleket es mivel a hajo sullyed éa ezek a jelek uszas formaju gondolom vmi hasonlo a megfejtes, de olyan sok lehetoseg van, hogy lehetetlen szamomra! annyit allitolag tok, hogy amegfejtes "M" betuvel kezdodik? -
#298 A healthstenmarkII-nél kellene lennie képeknek? Vagy mit tudok kezdeni palermoval? -
#297 Emlékszel az elejére, hogy a megoldást a sötét sarokban keresd? Itt ugyanígy járj el. -
#296 Az az!
Itt nemtok tovabbjutni!