Hosszú szavak...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Silkroad: lvl68, 71, 76, 80, 84, 90 100% botter - 100% goldbuyer
ez a leghosszab szó!!!!!!!!!!!!!!!!!
"töredezettségmentesítõtleníttethetetlenségtelenítõtlenkedhetnétek"
ez helyes-e, és egyszó-e?! :O
porki fagyok fállalon
svédeknél van, 130 betûbõl áll:
"nordöstersjökustartillerflygspaningssimulatoranaggbibgsmaterielunderhallsuppflöljni-
ngssystemdiskussionsinlaggsförberedelsearbeten"
jelentése:
"a baltikumi parti tüzérség északkeleti részén a légi felderitökhöz nyujtott anyagi támogatás rendszeréhez való hozzájárulásrról szolo vita elökészitõ munkája"
nállunk meg ugye a megszetcségtelenités...ami 44 betû
forrás : guinness 2006
És ezt mind egybe
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

ELKELKÁPOSZTÁSÍTOTTALANÍTOTTÁTOK <#papakacsint>#papakacsint>
<#idiota>#idiota>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
spam. sry
http://www.lohere.net - a MagyarChan
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hyper Super !!!
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !