Hosszú szavak...

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

II Rocky II
#48 -.-

24 - Exile -Nov.23

töredezettségmentesítõtleníttethetetlenségtelenítõtlenkedhetnétek (65 betû)

Silkroad: lvl68, 71, 76, 80, 84, 90 100% botter - 100% goldbuyer

II Rocky II
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól

24 - Exile -Nov.23

összetettszóhosszúságvilágrekorddöntéskényszerneurózistünetegyüttes-megnyilvánulásfejleszthetõségvizsgálatszervezésellenõrzésiügyosztály-létszámleépítésellenesakciócsoporttagságiigazolványmegújításikérelem-elutasítóhatározatgyûjteményértékesítõnagyvállalatátalakításutó-finanszírozáspályázatelbírálóalapítványkuratóriumelnökhelyettesellenes-merényletkivizsgálóbizottságiüléselnapolásiindítványbenyújtásiforma-nyomtatványkitöltögetésellenõrizhetõség-próba

ez a leghosszab szó!!!!!!!!!!!!!!!!!
Borgi
lehet megharagusztok hogy uppolom ezta ösrégi forumot, de valaki modnja meg hogy
"töredezettségmentesítõtleníttethetetlenségtelenítõtlenkedhetnétek"
ez helyes-e, és egyszó-e?! :O

porki fagyok fállalon

mosoporr
a világ legghosszabb szava:

svédeknél van, 130 betûbõl áll:

"nordöstersjökustartillerflygspaningssimulatoranaggbibgsmaterielunderhallsuppflöljni-
ngssystemdiskussionsinlaggsförberedelsearbeten"

jelentése:
"a baltikumi parti tüzérség északkeleti részén a légi felderitökhöz nyujtott anyagi támogatás rendszeréhez való hozzájárulásrról szolo vita elökészitõ munkája"

nállunk meg ugye a megszetcségtelenités...ami 44 betû

forrás : guinness 2006

...<#eplus2>
az összetett szavakat 6 szótag után kötõjellel írjuk...
Nagy tévedés amikor azt mondják hogy a leghosszabb magyar szó a (megsz.....) mert a leghoszzabb a (Gépkocsifõfékmunkahengerkiegyenlítõtartálytömítés)

És ezt mind egybe

littleNorbi
akkor írd ide.

Aquir
a leghosszabb szó talán 114 betûbõl -akkörül- áll (asszem :) )

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

[HUN]PAStheLoD
öö .. minden oké ? nem ragadt be valamelyik billentyû ? windóz XP-be van már ilyen beragadásgátló technológia .. sztem próbáljátok ki!

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

sweech
tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czky
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzztttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Érdekes, Firefox viszi minden gond nélkül, de akkor kirakom iarora.

sweech
télleg rossz

sweech
úgy látom senkinek sem sikerült normálisan:
ELKELKÁPOSZTÁSÍTOTTALANÍTOTTÁTOK <#papakacsint>

littleNorbi
autóbaleseteskedéseitekért

Esrohnoil
lakókocsiablaktörlõtisztítófolyadékgyártósorreteszhoronymarógép
<#idiota>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

a #9 -es jo, es tenyleg hosszabb, mint a szentes :)
Tanulj meg helyesen irni, es volt mar. (a szótõ szent es nem szencs)

CLINT EASTWOOD9
megszencségteleníthetetlenségeskedéseitekért

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Nekem mukodik

iko
rossz link

spam. sry

fifi
Grétsi László tanár úr köszönöm hozzászólását. Úgy gondolja én ezt nem tudtam?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Dynamic
A 2000-es számtól hátulról hármas tagolással írjuk a számokat, szal...

Tetsuo
Ez egy szabályos szó, igaz??

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
Más nyelven van hosszabb?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

fifi
Nem akartam ilyen szélesre, bocs.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
"kilencszázkilencvenkilencmilliárdkilencszázkilencvenkilencmilliókilencszázkilencvenkilencezerkilencszázkilencvenkilenc"egészkilencszázkilencvenkilencmilliárdkilencszázkilencvenkilencmilliókilencszázkilencvenkilencezerkilencszázkilencvenkilenctízmilliárdod

iko
kilencszázkilencvenkilencmilliárdkilencszázkilencvenkilencmilliókilencszázkilencvenkilencezerkilencszázkilencvenkilenc

spam. sry

fifi
3lencsés-forgalomirényítófényjelzõkészülék

iko
elesgéshetetlenesetelehetetlenségeskedéseitekért

spam. sry

utelágazódás!

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Ramada

Sephi
Elkelkaposztalanositottatok ? :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Muszajmindenszarnaktopicotnyitni?

PResident Evil
LOL :D

ez hivatalos? :D

littleNorbi
Antropológiaiegyesület

kikelkáposztásítottátok

Hyper Super !!!

Narcotic Syntax
nattyon ütyes vagy télleg ez a leghosszabb magyar szo. és akinek ez ujdonságot jelent az kbb nemrég kezdhette meg az alsooktatást.

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

littleNorbi
brávó

töredezettségmentesíthetetlenségeskedéseitekért 47

PResident Evil
:\

littleNorbi
Baj?

Kandurex
Nelopkodmásmunkájátgyerek!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ThePartyFace
hátö
hi!

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

littleNorbi
Még próbálkozhatsz !!!

LittleL
áz

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Oldal 1 / 2Következő →