37
Síugrás, bob, szánkó, sífutás, stb. Ide jöhet minden.
-
Simao #37 Aki szereti a síugárst az jöjjön: http://www.siugras.extra.hu ! Fórum is van! -
zeoos #36 téli sport?....hmmm....izé....őőő....lék-horgászat!!! :)
-
Aleika232 #35 Ti szoktátok nézni a síugrást? -
Síoktatás minden korosztálynak és minden szinten tudó síelni vágyónak kezdőtől haladóig.
Sítábor gyermekeknek.
Részletek ** http://si.steiger.hu ** -
#33 SZiasztok!
7 éve síelek, évente többször is járok, így már elég jól megy, és szeretnék idén új lécet venni. (Eddig egy régi Nordica carving versenylécem volt). Leginkább a Salomon lécek tetszenek, és most találtam egy ÚJ Salomon Equipe 10 SC (Pilot Prolink) lécet, ami 2005-ös modell, és 110-120ezer Ft-ért árulják. Ez egy szlalom versenysíléc, 12-es radius-szal. Szeretném kikérni a véleményeteket, hogy megéri-e, illetve még miket ajánlotok?
Üdv:
Zol -
#32 aha! -
#31 svédbe' svédül -
#30 aha,de az eurosporton magyarul adták!Vagy ott svédüljött? -
#29 svédül még azért nem értek meg mindent -
#28 mert Trondheim-be nem volt hó.Mondták az eurosporton amikor adták a síúgrást. -
#27 downhill forever -
#26 svédorszégban vagyok, úgyhogy nem értem mi van. trondheim jönne de lillehammerban ugranak. miért? -
#25 Ja ja szép szlovén győzelem Robert Kranjec révén,csak nem lett volna ilyen szar az idő.Az egyik napi versenyt is átkelett rakni másik napra az erős szél és a hóesés miatt!Ott Jakub Janda nyert!Grati mindkettőjüknek! -
#24 SÍUGRÁS!!!!!!!!! -
#23 igen! -
#22 az ám. és nemsokára megint kezdődik -
#21 Síugrás a király. -
#20 de azért mellesleg nem vetted még észre hogy már tavasz van? -
#19 hát ja -
#18 ez is egy eléggé kihalt fórum bazeg -
#17 én az eurosport.com-on olvastam 234,5-et,lehet hogy ezzel is úgy csináltak mint Ahonen ugrásával Willingenben ami 154.5 volt, de valahogy 152-t csináltak belőle.De lényegében mindegy higy 234,5 vagy 236 mert Romoren ugrott egy 239-et.(na ugye Ahonen meg 240-et de sajnos kicsit össze is törte magát /komolyabb baja azért nem lett/) -
#16 az egy edzés volt. csak a eurosportnewson mutatták. 236 volt. -
#15 csak 234.5. de én nem láttam. közvetítették? -
#14 hogyafenébene...
tegnap Widhoelzl 236m-es rekordot ugrott de bukott belőle.... -
#13 nézi vki a sírepülést? -
#12 :)) -
Chaos Mad #11 loál :D hehe -
#10 megjött a hó, go snowlapát! :( -
Chaos Mad #9 megjött a hó, go snowboard! -
#8 SÍUGRÁS A FASZA!!! -
#7 idióta suttyó pasikat bámulni ahogy röpdösnek észnékű, a csini síelőnéniké meg csak én vagyok oda, gyönyörű...
-
#6 Néztem vmennyire. Nagyon fasza verseny volt! -
#5 a síugrást abszolút nem csípem, de az alpesi sít viszont igen...
akinek szurkolni kell, az Sonja Nef és Maria Jose Rienda Contreras -
#4 Topic UP!
Tegnap óriási volt a Bischofschofen-i verseny! Ha valaki először látott síugrást tuti megszerette... -
Chaos Mad #3 én snowboardozok, csak legyen má hó! :) -
#2 Nézte ma vki a síugrást? Ahonen mekkorát ugrott bazzeg...143 m!!!
-
#1 Érdekes, a sport részlegben a téli sportokról még nem találtam topicot. Pedig már elkezdődtek az idei versenyek...