38
Véleményeket ide
-
#38 Na látom, hogy ezzel már senki nem játszik. Pedig érdemes beszerezni, néhány napon át óriási kattanást idéz elő a játék! :D -
#37 NAGYON KIRÁLY A JÁTÉK! Egy baja van: én egy nap alatt jutottam el ifi gyerekből (2 szezon) amatőr csirkén át (1 szezon) profi világbajnoki címig (2 szezon).
Úgyhogy a játék oké, de kb. 2 napig élvezhető... -
Since #36 ez nagyon rossz....milyen ligában mész? amatör, profi vagy ifi? -
joe14 #35 nekem eddig ez a rekordom -
joe14 #34 hogy kell benne jól ugratni -
Since #33 rájöttem :) -
#32 egyik szlalom, a masik ugras -
Since #31 Azt a topikot mikor nyitottad? szerintem zárasd be mert ez ugyanaz a verzió :-) -
#30 már létezik ilyen játék is -
Since #29 én most már jóformán mindig rekordot érek el, igaz nem telemarkkal érkezek meg, de az első 10ben általban benne vagyok... :) -
joe69 #28 profiknal az elso 1-2 neha irrealisan nagyot ugrik -
Since #27 Up -
Since #26 Ja igen és először érdemes gyakorolni ne rögtön karrier módba menjetek mert csak szívás lesz -
Since #25 nemhagyom ki a fokozatokat, de már megnyertem az amatör ligát, és gondoltam ha megyek profira akkor csak benne leszek az első 10ben. 35. helyezést sikerült elérnem :) -
Since #24 nem :-) a legalacsonyabbb pont az 8-10, a legmaagsabb 20. én amatör fokozaton olyan 18-20as pontokat ugrok, ez elég kevés szerintem...Nézd meg a tutorialt ott pontosan elmagyarázza hogy mit kell csinálni. És onnantól kezdve csak gyakorlás. Ha karrier módban mész mindenféleképpen traningeld magadat :) Én a profit nembírom, a legoptimálisabb ugrásommal is csak max 12. helyet érem el, és majdnem a legjobb cuccok vannak rajtam... -
joe14 #23 már sikerülthogy kell úgy ugrani hogy ne essen el?
ez jó?
egy kezdőnek aki még életében nem játszott ilyen játékal -
joe14 #22 itt hol?
melyik?
-
joe14 #21 há ott nem
várjál rakok egy képet és te megmutatod ott melyikre kell menni
ok?
-
joe69 #20 kepzeld, az opcioknal -
joe69 #19 hat mert tre az emberked!
nem nagyon szabad kihagyni a fokozatokat -
#18 Hát nem tom én nagyon béna vagyok benne azt hiszem nyomok egy delt neki szép-szép de nemaz én játékom ! -
joe14 #17 én letöltöttem
de német nyelvű a játék
hol kell átállítani? -
Since #16 majd meglátod :) csak elég nehéz a játék amit írtam is lejjebb, nemtudom mit csinálok rosszul..amatör ligába lazán verek mindenkit :) de profi ligába max 12. hely -
joe14 #15 nembaj
nekem is szar -
Since #14 olyan mint a 2004es :) én nem linkelek be mert szar a videókártyám és nem olyan jó a grafikája -
joe14 #13 én most kezdtem el eltölteni
valaki mutasson már róla képet
plz -
Since #12 Már profi módban csinálom, de egy dolgot nemértek...A legoptimálisabban csináltam egy ugrást, és így is 12. lettem :) Azt hiszem visszamegyek amatörbe hogy szerezzek lóvét és megveszem a legújabb cuccokat meg edzem magamt, talán jobb lesz :) -
joe69 #11 meg kell szokni
a tavalyihoz kepest nem sok ujitast fedeztem fel -
#10 nem, már tudtam, csak láttam hogy nincs leírva ide.... -
Since #9 kicsit levagy maradva :)) -
#8 RTL Ski Jump 2005 (c) RTL Entertainment RELOADED -
Since #7 egész bejövös csak nehéz :D -
joe69 #6 ahogy neztem a kepeket mostmar vannak benne nyari varsenyek is(Sommer Grand Prix) -
Since #5 jah én most rántottam le, kiváncsi vagyok hogy milyen, írjatok róla :D -
joe69 #4 megjelent az uj??
AZ ISTENKIRALY!!!!!!!!!!!!!
ez a jatek mar 2001-tol letezik, minden evben kiadjak
megyek is beszerzem:D -
#3 -
#2 Hehehe ez jóó :D