5
  • DanielsJack
    #5
    van 1 oldal amit érdemes megnézni:http://www.gportal.hu/portal/qw/
    a szerkesztői összegyülytötték ,és kipróbállták a távmunkák zömét,és feltették a legjobb lehetőségeket
  • Atyus
    #4
    A cikknek alapvetően igaza van !
    Az egyik legfontosabb a távmunkában, hogy a társadalmi élet nagymértékben kiesik, ami pszichológiai szemontól igen meghatározó. Egyrészt mert nincs mi kikapcsolja, mincs akkora lehetősége pszichés örömszerzésre, stb.
    A berendezések is igazi problémák, főleg Amerikában, ahol a nyári kánikulák jóval nagyobbak, mint nálunk. A távmunkához tekintélyes anyagi befektetés járul, amit főleg kezdetkor nem igen lehet maradéktalanul előteremteni.
    Mindezek mellett akinek fontos ez a fajta életmód, az kis lépésekbe, de úgy is megteremti.
    Én már több éve "otthon" dolgozom, s saját bőrömön tapasztalaom az előnyeit, s a hátrányait.
    Összességében még mindig többnek értékelem a pozitív dolgokat, mint a negatívokat. Persze hozzá kell tennem, hogy a klíma kivételével elég jól fel vagyok szerelve a munkámhoz.
  • Tetsuo
    #3
    Kiderült: a távmunka nem a lusta disznóknak való. (akkor nekem sem :)
  • Yv@n
    #2
    Pont ugyanerre gondoltam én is :)

    "az derül ki, hogy a távmunkások gyakran túlóráznak, túlfeszített munkát végeznek, és nemritkán éjszakába nyúlóan vagy hétvégén is dolgoznak."
    Ez szerintem szimplán azért van, mert ugye minta cikk elején is írták nem kell olyan korán kelni stb...elkényelmesedik az ember kicsit, hisz otthon van, lehet mást is csinálni...node amúgy meg hogy mennyit túlórázik az már a saját hibája ilyen esetben szerintem. Vállaljon be olyan határidőket amit képes tartani, ha nem megy, még mindíg ott a lehetőség, hogy eljárjon munkába, ahol majd hajtja egy csoportvezető...
  • [HUN]PAStheLoD
    #1
    "az otthonról távmunkát végzők kevesebb, mint fele elégedett az otthon kialakított munkakörnyezetével. A megkérdezettek egynegyede ugyanis a konyhában, 37%-uk a vendégszobában, 10%- uk pedig kényszerűségből az éppen szabad néhány négyzetméteren kellett, hogy kialakítsa munkaterületét. A hevenyészett otthoni irodát kialakítani kénytelen dolgozók egy része arról is beszámolt, hogy hiányzik nekik a légkondicionált irodahelyiség, vagy éppen a munkatársakkal az italautomatánál folytatott kötetlen társalgás."

    hát ez keggyetlen :D nincs légkondi , nincs italautomatánál elcsevegett munkaidő , nincs szép kis irodája .. ohh ekkora barmokat , hát teremtsen magának , nem azért dolgozik ? vagy csak hobbiból ? Távmunka a konyhában .. loál