Topmodell leszek!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ezekszerint már tudom a harmadik széria eredményét is, király<#idiota>#idiota>
Mert rendet is csak az csinál,aki nem tudja uralni a maga körül lévö káoszt!!
Utána néztem egy kicsit (mivel ez felvétel) Yoana nyerte meg a versenyt.
Jah és attol hogy Sara anno kiesett (ö volt a kevencem 😊) még egy csomo képet találtam rola különbözö magazinok cimlapjain!!!------>azé a szép modell az máshol is szép modell 😊 !!
Én már végkép nem értem ezt a rohadt model szakmát, hogy valakit azér kiszavazzanak mert tul szexi(Sara) 😞 közbe az összes deszkalányt benthaggyák.Kiszavazni az egyetlen jol kinézö csajt ez azé má szomoru<#nemtudom>#nemtudom>
az elözõt néztem...nem tom miért, talán tetszett a vékony rövid hajú csaj..
meglepõen jó volt némely rész, és a próbák is.
és über tetszett mikor bebukott a fekete szépségkirálynõ, a mûvallásos hozzáállásával.
kihajították mint szél, mert emberietlenül viselkedett mikor lepénzelt egy helyi csákót Párizsban, hogy vigye el a meghallgatásokra...pfff, tipik fullba kényeztetett hozzáállás volt a feladathoz.
de az fõ-fõ ok az volt, hogy amikor aszte nem látja senki akor mutogatta a mellét az egyik figurának, hogy elõnyõsebb helyzetbe kerüljön a többiekkel szemben. 😄DD
akkora kökemény dumával zavarták szégyenbe, hogy wow.
😄DDD
de tetszett!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
én szoktam nézni.
Igazság szerint aki jól néz ki, arra azt mondják, hogy túlsúlyos...
Kinézem belölük, hogy a "csúnyácskával" nyeretik meg az egészet, mert se melle, se feneke, és állítólag (mint ahogy mondták) a csúnyább modellekre - újságok címlapján - odatapad a szemük az embereknek.
Mekkora baromság 😊
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
http://www.lohere.net - a MagyarChan
A mûsorban amerikai csajok vannak, minden héten kiesik egy lány, és a végén aki benn marad, egy szerzõdést kap az IMG modellügynökségnél.
Most éppen a második széria fut, nekem az elsõ kimaradt, de a másodikat az elejétõl fogva nézem, szerintem jópofa. Szokta még nézni valaki? Ha igen, akkor
véleményeket a csajokról, a mûsorról stb stb 😊