Legyen ön is miliomos játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hy!
Itt megtaláljátok a játékot http://www.egonsoft.hu/dl.php?productID=milliomos
de azt mondták hogy már van ilyen topik.
De az a tv-s topikja
AMD 2500Mhz,512ddr,ati 9800pro
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
király a game 😄
csak annyi van h a kérdés alul meg oldalt a táblázat ?
középen nincs semmi !
hangok királyok ! 😄
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
MAN T.G.A.
Nalam az volt hogy ki volt "Tobias" szuloattya angliaban.
P.G. Wodehouse termeszetesen de erre nekem meg aszonta hogy valami Williams Chesterfield. A nagy faszt 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
mert hogy itt magyaráztad hogy rosszul csináltad meg a kérdést 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
de mongyuk ezt a funkciót meg csinálhatnád iylen autoupdatesre is 😊
észrevételeket, fejlesztési javaslatokat.:
nah akó egy 5let:
nem tudnád pl emgcisnálni hogy a game egy szerverõl updateolja magát (mármit kérdésügyileg) mert igy szvsz hamar megunható, ugy lenne jó ha mindig lennénewk uj kérdések 😊
(ugyan még nem probáltam de 5000 kérdés nem oylan sok 😛)