Legyen ön is miliomos játék

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pako ellen
millomos
hy
hy

hy!
<#gunyos1>
szerintem lehetne jobb a játék mert nincs benne telefonos segitség.
Hali
Itt megtaláljátok a játékot http://www.egonsoft.hu/dl.php?productID=milliomos
Nekem is kellene ez a játék valahonnan. Aki véletlenül tudja, az mindenképp írja le.

TDK
reménykedj
hátha valaki segít
én nem tudok

AMD 2500Mhz,512ddr,ati 9800pro

valaki utánanézhetne aki benne van a warez szakmában 😄

tud valaki letöltési linket legyen ön is milliomosról (wer wird millionar)? torrent is jó, egyszerûen nem találom sehol 😞

<#eplus2>

Nagyon franko a jatek, es vicces is!

TDK
szerintem is
de azt mondták hogy már van ilyen topik.
De az a tv-s topikja

Dehogy, szerintem van letjogosultsaga.

TDK
szerintetek törüljék ezt a topikot?<#sir>

fitutufi
<#mf2><#vigyor1>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

loller nem is kell hogy legyen, megint lámázol??? 😄

fitutufi
hali !
király a game 😄
csak annyi van h a kérdés alul meg oldalt a táblázat ?
középen nincs semmi !
hangok királyok ! 😄

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

és nemtudsz esetleg német verziót? mert ott fel is olvassák a kérdéseket 😊

Amit TDK a #34-es hozzászólásnál linkelt be.

Sorkérdés? Nekem nincs is sorkérdés benne 😊 melyik verzióval nyomod?

Sztem is tök jó, nagyon zsír lett a Vágó, csak azt sajnálom, hogy a sorkérdéseknél mindig bekerülök, függetlenül attól, hogy a helyes sorrendet pötyögtem-e be, vagy sem. Gratula hozzá!

Nálam jól megy, csak egy két észrevételt szeretnék írni...Nagyon ügyes aki megcsinlta gratula neki. Elég halk Vágónak a hangja és jó lenne ha felolvasná a kérdéseket 😊 úgy tudom németországi verzióban van, csak nemtaláltams ehol...esetleg tud valaki linket? 😊

Nalam valamilyen megjelenitesi hibaja van, minden kep es szoveg el van csuszva vagy 2 centit, de az ablak jo helyen van. Igy elolvasni is elegge lehetetlen, nemhogy rakattintani egy gombra, mivel sokszor kilog az ablakbol a szoveg, de a kilogo reszt mar nem rajzolja ki... Nem csak ez a progi csinalja, es keptelen vagyok rajonni a hiba okara, szinte mar mindent kiprobaltam.

KraZ
Most már jó! Levettem a DAP-ot. THX!

MAN T.G.A.

KraZ
Sajnos nem

MAN T.G.A.

TDK
nekem megy

ez jó?

KraZ
Szevasztok! Nem tudtam letölteni,mert vmi szerver errort írt ki. Nektek mûködik? Esetleg vmi más link?

MAN T.G.A.

Sephi
Nekem is adott egy ilyen hibat...

Nalam az volt hogy ki volt "Tobias" szuloattya angliaban.

P.G. Wodehouse termeszetesen de erre nekem meg aszonta hogy valami Williams Chesterfield. A nagy faszt 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

igaz másrészt az a topic nem annyira az iylen tipusu játékokról szol..., szal valamenyire elfér itt is, én pl ha iylet keresnék tuti nem néztem volna meg abban a részlegben

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

PLackó
<#eljen>

PLackó
lol

Te kis hülyegyerek, ha vennéd a fáradtságot és odaklikkelnél+ elmennél a 37-ik hozzászólásig ott ÉPPEN a játékról linkeltem méghozzá okt 15-én. A stílusoddal pedig maradj a korosztályodnál.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

TDK
de én a játékra gondolok nem ami a tv-ben megy
úgyhogy huzzá haza

Már létezik a topic itt. Okt 15-i dátummal a játék téma is megtalálható (#37).

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

õõõ el vok tévedve, aszitem te cisnáltad a progit is 😛PP
mert hogy itt magyaráztad hogy rosszul csináltad meg a kérdést 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

TDK
mind1

[Jakuza]
De azt mar nem tudtad, hogy a topic cimet kicsit mashogy ke"ll" irni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

TDK
én nemtok kérdést csinálni
azt az 1-et is csak véletlenül sikerült

jah és install lehetne normálsiab is..., nem igy hogy odabasza magát ahova akarja :/

TDK
[email protected]
neki írj ímélt
õ csinált ezt az oldalt

ja már látom ott az xls, akó nemszoltam (=igy jár aki elöbb pofázik mitn ahogy odlasna 😛)
de mongyuk ezt a funkciót meg csinálhatnád iylen autoupdatesre is 😊

TDK

Tom3
a másikat szedem le elöször mert az kevés helyet foglal
Szívesen fogadom a programmal kapcsolatos
észrevételeket, fejlesztési javaslatokat.:
nah akó egy 5let:
nem tudnád pl emgcisnálni hogy a game egy szerverõl updateolja magát (mármit kérdésügyileg) mert igy szvsz hamar megunható, ugy lenne jó ha mindig lennénewk uj kérdések 😊
(ugyan még nem probáltam de 5000 kérdés nem oylan sok 😛)

TDK
aha

TDK
nem fordítva
én jelöltem meg az a-t

Tom3
lehet kérdést csinálni?
TDK
Oldal 1 / 2Következő →