61
Legyen ön is miliomos játék
-
portik #61 pako ellen -
portik #60 millomos -
komandos #59 hy
-
pusmus #58 hy
hy! -
tibee89 #57 -
csabekk #56 szerintem lehetne jobb a játék mert nincs benne telefonos segitség.
-
joowd #55 Hali
Itt megtaláljátok a játékot http://www.egonsoft.hu/dl.php?productID=milliomos -
Cheater #54 Nekem is kellene ez a játék valahonnan. Aki véletlenül tudja, az mindenképp írja le. -
#53 reménykedj
hátha valaki segít
én nem tudok -
Since #52 valaki utánanézhetne aki benne van a warez szakmában :D -
Since #51 tud valaki letöltési linket legyen ön is milliomosról (wer wird millionar)? torrent is jó, egyszerűen nem találom sehol :( -
Smokk #50 -
Smokk #49 Nagyon franko a jatek, es vicces is!
-
#48 szerintem is
de azt mondták hogy már van ilyen topik.
De az a tv-s topikja -
Devla #47 Dehogy, szerintem van letjogosultsaga. -
#46 szerintetek törüljék ezt a topikot? -
#45 -
Since #44 loller nem is kell hogy legyen, megint lámázol??? :D -
#43 hali !
király a game :D
csak annyi van h a kérdés alul meg oldalt a táblázat ?
középen nincs semmi !
hangok királyok ! :D -
Since #42 és nemtudsz esetleg német verziót? mert ott fel is olvassák a kérdéseket :) -
Lyan Kyj #41 Amit TDK a #34-es hozzászólásnál linkelt be. -
Since #40 Sorkérdés? Nekem nincs is sorkérdés benne :) melyik verzióval nyomod? -
Lyan Kyj #39 Sztem is tök jó, nagyon zsír lett a Vágó, csak azt sajnálom, hogy a sorkérdéseknél mindig bekerülök, függetlenül attól, hogy a helyes sorrendet pötyögtem-e be, vagy sem. Gratula hozzá! -
Since #38 Nálam jól megy, csak egy két észrevételt szeretnék írni...Nagyon ügyes aki megcsinlta gratula neki. Elég halk Vágónak a hangja és jó lenne ha felolvasná a kérdéseket :) úgy tudom németországi verzióban van, csak nemtaláltams ehol...esetleg tud valaki linket? :) -
Devla #37 Nalam valamilyen megjelenitesi hibaja van, minden kep es szoveg el van csuszva vagy 2 centit, de az ablak jo helyen van. Igy elolvasni is elegge lehetetlen, nemhogy rakattintani egy gombra, mivel sokszor kilog az ablakbol a szoveg, de a kilogo reszt mar nem rajzolja ki... Nem csak ez a progi csinalja, es keptelen vagyok rajonni a hiba okara, szinte mar mindent kiprobaltam. -
#36 Most már jó! Levettem a DAP-ot. THX! -
#35 Sajnos nem
-
#34 nekem megy
ez jó? -
#33 Szevasztok! Nem tudtam letölteni,mert vmi szerver errort írt ki. Nektek működik? Esetleg vmi más link? -
#32 Nekem is adott egy ilyen hibat...
Nalam az volt hogy ki volt "Tobias" szuloattya angliaban.
P.G. Wodehouse termeszetesen de erre nekem meg aszonta hogy valami Williams Chesterfield. A nagy faszt :D -
antijedi #31 igaz másrészt az a topic nem annyira az iylen tipusu játékokról szol..., szal valamenyire elfér itt is, én pl ha iylet keresnék tuti nem néztem volna meg abban a részlegben -
#30 -
#29 lol -
Aspyrin #28 Te kis hülyegyerek, ha vennéd a fáradtságot és odaklikkelnél+ elmennél a 37-ik hozzászólásig ott ÉPPEN a játékról linkeltem méghozzá okt 15-én. A stílusoddal pedig maradj a korosztályodnál. -
#27 de én a játékra gondolok nem ami a tv-ben megy
úgyhogy huzzá haza -
Aspyrin #26 Már létezik a topic itt. Okt 15-i dátummal a játék téma is megtalálható (#37). -
antijedi #25 őőő el vok tévedve, aszitem te cisnáltad a progit is :PPP
mert hogy itt magyaráztad hogy rosszul csináltad meg a kérdést :D -
#24 mind1 -
#23 De azt mar nem tudtad, hogy a topic cimet kicsit mashogy ke"ll" irni.
-
#22 én nemtok kérdést csinálni
azt az 1-et is csak véletlenül sikerült