The Incredibles
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vki segítsen,ezt írja ki:"Unable to authenticate original disc within time limit",sûrgõsen mert karácsonyi ajándék!!!
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Magyarítást nem csinál valaki a játékhoz ?
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
A szereplokrol annyit kell tudni hogy mindegyiknek van egy szuper keepssege, igy valoszinu hogy a jatek is erre va kihegyezve es a kulonbozo epizodokat a csalad egyes tagjaival es azok szuper kepessegeit kihasznalva kell vegigvinni.
Pl a csaladfo szimplan izomagy 😊 a felesege gumino, a fia egy futobolond (mint a gyalogkakukk bip bip), a lanya kepes lathatatlanna valni, aztan van meg egyket hasonlo szereplo benne 😊
Jon a gonosz de szuperekat mar beepitettek a tarsadalomba, aktakukackent tengeti fohosunk szurke hetkoznapjait, merthogy szuper kepessegeibol elege lett a tarsadalomnak 😊 aztan megiscsak aktivalodnak 😊
de qrvajo az egesz ! -megint a filmrol irtam 😊
Pl a csaladfo szimplan izomagy 😊 a felesege gumino, a fia egy futobolond (mint a gyalogkakukk bip bip), a lanya kepes lathatatlanna valni, aztan van meg egyket hasonlo szereplo benne 😊
Jon a gonosz de szuperekat mar beepitettek a tarsadalomba, aktakukackent tengeti fohosunk szurke hetkoznapjait, merthogy szuper kepessegeibol elege lett a tarsadalomnak 😊 aztan megiscsak aktivalodnak 😊
de qrvajo az egesz ! -megint a filmrol irtam 😊
A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...
The incredibles (a hihhetetlen csalad) a Pixar legujabb filme.
Fenomenalis kb mintha fogtak volna a far cryt + nemi starwars + matrix + james bond a 70es evekbol es mindezt osszszegyurva sok poennal talalva.
Kicsit ugyan hosszu - 2 oras - de mindenkinek ajanlom.
Ezt nem a jatekrol irtam, hanem a filmrol 😊)
Fenomenalis kb mintha fogtak volna a far cryt + nemi starwars + matrix + james bond a 70es evekbol es mindezt osszszegyurva sok poennal talalva.
Kicsit ugyan hosszu - 2 oras - de mindenkinek ajanlom.
Ezt nem a jatekrol irtam, hanem a filmrol 😊)
Ja.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
LOL topic.
Információ zéró.
Mi ez?
Információ zéró.
Mi ez?
kijott pc-re is?
bõvebben?
jó játék!