9
-
#9 Én meg egy hónapja mozillát használok, és meg kell hogy mondjam, hogy az ie most valahol jó mélyen eldugva még megvan, de csak azon pár oldal miatt ami esetleg nem menne mozillával. Egyébiránt olyan mint egy intim betét, tisztább, szárazabb érzés. -
#8 En meg win ujratelepites utan felejtettem el a security settings-t high-ra rakni, s par warez oldal meglatogatasa utan 5-6 adware-t szedett le a norton... -
#7 aki a tűzzel játszik ...
ha a m$ egy dump-proof os-t akar kiadni, akkor ne olyan böngészőt tegyen bele , ami csak akkor biztonságos , ha kockák neteznek vele ... pl. én is nyugod szívvel ie-zek ha arról van szó , mert tudom , hogy mit kell letiltani , mivel kell lesikálni a szart a windózról .. -
#6 Ez nem törvény vagy szabályzat, egy egyszerű javaslat csak. Szvsz nagyon helyesen teszik hogy központilag szólítják fel az embereket...talán jópár kis spamservertől mentik meg a netet... -
Razgon #5 Egyetértek, ha valaki IE-t akar használni, használja. Ha mást akkor mást. Mindenki eldönti magának. -
galocza #4 finoman fogalmazva nem vagyok ms párti, de nem hiszem hogy egy kormánynak kellene eldöntenie, hogy ki mit használ... -
morgo #3 iden juliusig en is igy voltam vele(csak en 1998-ota), aztan talaltam valami ferget, ami allandoan beallitott valami gagyi default page-et, es nem tudtam kiirtani regedittel sem, igy inkabb valtottam. -
#2 általában melyik nem az?... 2000 óta használom IE-t (98SE, ME, XP)... SOSE volt semmi gondom, mindamellett, hogy "olyan" oldalakra is tévedtem időnként. Hogy lehet ez? -
Yv@n #1 Ez mondjuk spec megint egy "cserélje ki a felhasználót és nyomja meg az entert" hiba...