Mennyit hazudsz...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi sem történik véletlenül.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Még annó mutterom (orvos) mesélte a különbözõ reakciókat,bár õ gyermekorvos s a szülõknek kellett elmondani,hogy a gyermek ezért meg azért mingyá meghal (nem nagyon szerette,de meg kellett tenni)...nemtom ez gázosabb-e,vagy idõsebb embernek magának megmondani.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A másodikhoz:Szerintem abban az esetben kell megmondani, ha ez pozitívan változtat az életmódján.(mondjuk zárkózott életet élt)
De annak tudatában hogy közel a halál úgymond elkezd "élni".
Egyébként érdekesség hogy a legtöbb ember nem aszerint él hogy egyszer meg fog halni!Pedig nyilvánvaló...
Hát elég sokat, elég jól...
Soxor bánom, de netes ügyleteimben elég hasznos és sok zsét hoz!😊
Aki idióta, azt én is annak nézem és oltom is, de baráti körben és ismerõsöknek csak akkor, ha nem akarok megbántani valakit.
Nem mondanám, hogy beteges hazudozó vagyok, de kétségtelenül szeretek olyat hazudni, ami felnagyítja a valóságot!😄DD
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
pl. kegyes hazugság amivel elméletileg nem bántasz meg senkit
de van amikor az ember nem hazudik csak nem mondja meg az igazat, elbeszél mellette
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De mivel nem vagyok orvos, és az orvosoknak sem hiszek ilyen kérdésben... 😊
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Ha utána kiderül, hogy nem volt igazam, indokolatlanul durva voltam, esetleg megsértettem valakit, egy bocsánatkérés általában megoldja a szituációt. Bocsánatot kérni nem szégyen, tévhitben élni vagy kötni az ebet a karóhoz sokkal kellemetlenebb lehet.
/Részlet VLala - Út a megvilágosodáshoz c. írásmûvébõl :-)/
Tanaroktol elkereckedni idemegyek odamegyek, most ennek ezt kell azt kell azert nem mentem orara stb...
Otthon egyatalan nem,
haveroknak ismerosonek sem, szerencsere mindenki tudja hogz k. feledekeny vagyok igy 80% ban elneznek mindent >D
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
-nem nem én ettem meg...,
-nem egyáltalán nem vagyok másnapos hiszen nem ittam egy kortyot sem...
-csak 80-al mentem rendõr úr ne büntessen már...
-ennyiért adom neked és akkor nekem ezen nincs is hasznom...
-nem tudom, elfogyott, nem ismerem...
kb ennyi. nagy kamuba felesleges belelovallni magát az embernek mert elõbb-utóbb kiderül!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Baromi kreatív vagyok és jól is adom elõ.
Olyanokat persze nem hazudok, hogy megtámadt egy indián karácsony este egy gyártelepen, elvettem tõle az íjját és azzal pont a homloka közepébe találtam 😊)))
Másik eset: Van egy beteg, akirõl tudod, hogy halálos beteg, de õ nem tudja mennyi idõ van még hátra az életébõl. Megmondod neki, hogy tudja még elintézni az életben a dolgait, tudva, hogy biztos belepusztul, vagy hagyod élni addig, ameddig még boldogan megteheti? Nem szívesen lennék az az orvos...<#nemtudom>#nemtudom>
Inkább szembenézek fõnökkel, ügyféllel, rokonokkal...
Álatalában kimondom amit gondolok, még akkor is ha ezzel hátrányba kerülök vagy megbántok valakit.
Most szép lenne azt mondani, hogy az elõbbi nem érdekel, utóbbit pedig nagyon sajnálom, de az az igazság, hogy általában észre sem veszem ezeket.
Emiatt aztán elég sok konfliktusom van.
Érdekelne, ti hogyan oldjátok meg ezt a dolgot? Sikeresek vagytok-e?