Mennyit hazudsz...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mihez képest hazudok mennyit?<#kacsint>

Semmi sem történik véletlenül.

LittleL
hazucc ! D

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Rafaelo
hazudsz

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Mike
szemrebbenés nélkül tudok hazudni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Rafaelo
nemis

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

FtranX
én mindig hazudok 😊)

Tetsuo
Orvosnak én is mindig megmondom..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

iko
most hazudok

spam. sry

LittleL
én csak füllentek...

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Rafaelo
semennyit

sz4bolcs
Persze, orvosnak kötelessége elmondani, ez a munkája. Szerintem ugyanolyan gázos...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Shaman
Orvosnak meg kell mondani ez nem kérdés.

Még annó mutterom (orvos) mesélte a különbözõ reakciókat,bár õ gyermekorvos s a szülõknek kellett elmondani,hogy a gyermek ezért meg azért mingyá meghal (nem nagyon szerette,de meg kellett tenni)...nemtom ez gázosabb-e,vagy idõsebb embernek magának megmondani.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

CLINT EASTWOOD9
Attól függ kinek,mit,mikor, és legfõbbképen a helyzetrõl!!!!!!!!!!!

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

hö?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Astaroth
nagyon lál beszólás...

Astaroth
Akinek nyerõ kártyái vannak az mindig tiszteségesen játszik...

lál topig

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Astaroth
Az elsõ esetben nyivánvaló hogy meg kell mondani az igazat, ugyanis ilyen kapcsolat csapda a fiú számára ezt jobb ha tudja és nem él álomvilágban.

A másodikhoz:Szerintem abban az esetben kell megmondani, ha ez pozitívan változtat az életmódján.(mondjuk zárkózott életet élt)
De annak tudatában hogy közel a halál úgymond elkezd "élni".

Egyébként érdekesség hogy a legtöbb ember nem aszerint él hogy egyszer meg fog halni!Pedig nyilvánvaló...

CoolStuff
Õszintén?<#rolleyes>
Hát elég sokat, elég jól...

Soxor bánom, de netes ügyleteimben elég hasznos és sok zsét hoz!😊
Aki idióta, azt én is annak nézem és oltom is, de baráti körben és ismerõsöknek csak akkor, ha nem akarok megbántani valakit.

Nem mondanám, hogy beteges hazudozó vagyok, de kétségtelenül szeretek olyat hazudni, ami felnagyítja a valóságot!😄DD

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Kori
A hazugságnak is lehet több fajta lehet
pl. kegyes hazugság amivel elméletileg nem bántasz meg senkit

de van amikor az ember nem hazudik csak nem mondja meg az igazat, elbeszél mellette

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

tomsolo
matávos ügyfélszolgálatos? 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Taranov
De bizonyos esetekben jobb, ha nem tudja. Persze ha õ kérdi...

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

iko
politikus vagy ügyvéd vagy? 😊

spam. sry

Sir Quno Jedi
A munkám az, hogy hazudjak. Magánügyben nem szeretek, az olyan mintha akkor is dolgoznék...áhhh...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

sz4bolcs
Jó persze ez így ok. Akkor én is bárkinek megmondanám.

Loál János
Ha minimum 99%-os pontossággal tudnám, hogy mikor hal meg az illetõ.
De mivel nem vagyok orvos, és az orvosoknak sem hiszek ilyen kérdésben... 😊

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

tomsolo
a rohatt!!!!!!!! 😄

Lteebee
A legrosszabb, amikor valaki haragszik és nem mondja, miért, csak keresztbe tesz folyton.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Egy cipõben járunk (látod, ez is hazugság, nekem van sajátom is) én is általában kimondom, amire elõször gondolok. (itt is többen tudnának errõl mesélni :-) )
Ha utána kiderül, hogy nem volt igazam, indokolatlanul durva voltam, esetleg megsértettem valakit, egy bocsánatkérés általában megoldja a szituációt. Bocsánatot kérni nem szégyen, tévhitben élni vagy kötni az ebet a karóhoz sokkal kellemetlenebb lehet.
/Részlet VLala - Út a megvilágosodáshoz c. írásmûvébõl :-)/

sz4bolcs
Ezt hogy érted?

Loál János
Ha biztos lennék a dolgomban, akkor igen.

sz4bolcs
Nem azt kérdezem, hogy meg kellett volna tenni, hanem hogy te megtetted volna.

Loál János
Amit az orvosok mondanak a "Mennyi ideje van még hátra?" kérdésre, az szinte cseppet sem mérvadó, csak szerencsével tudják eltalálni. Rokonságban volt olyan, aki 1 évtizeddel élt túl ilyesfajta "halálos ítéletet", illetve olyan is, aki a jósolt 1 hónap helyett 1 hetet élt még.

sz4bolcs
Itt nem a jogról van szó. Próbálj a #8-asban leírt esetbe belegondolni. Te megtetted volna?

The Garrett
attol fugg hol... suliba pl rengeteget kell 😛
Tanaroktol elkereckedni idemegyek odamegyek, most ennek ezt kell azt kell azert nem mentem orara stb...
Otthon egyatalan nem,
haveroknak ismerosonek sem, szerencsere mindenki tudja hogz k. feledekeny vagyok igy 80% ban elneznek mindent >D

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

iko
szóval nem szabad titkolni, és ki az aki ne akarná tudni hogy meg fog e halni?

spam. sry

iko
de joga van tudni...

spam. sry

fifi
Nem sokat:
-nem nem én ettem meg...,
-nem egyáltalán nem vagyok másnapos hiszen nem ittam egy kortyot sem...
-csak 80-al mentem rendõr úr ne büntessen már...
-ennyiért adom neked és akkor nekem ezen nincs is hasznom...
-nem tudom, elfogyott, nem ismerem...

kb ennyi. nagy kamuba felesleges belelovallni magát az embernek mert elõbb-utóbb kiderül!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Taranov
Nem biztos, lehet, hogy akkor még szenved is... lelkileg.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Lteebee
Persze van szitu, amikor kell hazudni.
Baromi kreatív vagyok és jól is adom elõ.

Taranov
Ez relatív, de szerintem elég sokat hazudok. Nem szégyellem viszont, egyszerûen arról van szó, hogy így kevésbé bántom meg az embereket, ha valaki találkozni akar velem kitalálok valamit, ha el akarom küldeni, kitalálok valamit, de biztos vagyok benne, hogy ezt minden udvarias ember így csinálja. Ha meg valaki elmondja nekem, hogy "figyu, menj már haza, unlak!", akkor azt úgyis taplónak könyvelem el.
Olyanokat persze nem hazudok, hogy megtámadt egy indián karácsony este egy gyártelepen, elvettem tõle az íjját és azzal pont a homloka közepébe találtam 😊)))

sz4bolcs
Nem kell. #8 Te megtennéd?

sz4bolcs
Szerintem mindenkinek joga van hozzá, hogy maga döntse el, hogy szeretné-e hallani vagy sem. Én az igent választanám, és nem szívesen lennék annak a helyében, aki megmondja, de van mikot jobb a kegyes hazugság. Pl. mamám megtudta volna, hogy gyógyíthatatlan rákos, 2 hónapja van, abba biztos belehal... még élt másfél évig. (Én már nem ismertem, édesanyám mesélte.) Õ helyében ugyanezt tettem volna, nem tudnék tükörbe nézni, ha másképp tennék.

iko
meg kell mondani... nem kérdés...

spam. sry

én asszem megmondanám
sz4bolcs
Rosszul hazudok, úgyhogy ritkán. Érdekes téma, vannak esetek, amikor nem tudnám eldönteni, mit tegyek. Pl.: Van egy haverod, tudod, hogy csalja a barátnõje. Barátnõ is ugyanolyan jó haver. Megmondanátok a srácnak az igazságot, kockáztatva azt, hogy késöbb rendbejön a kapcsolat, vagy elnéznétek mellette?

Másik eset: Van egy beteg, akirõl tudod, hogy halálos beteg, de õ nem tudja mennyi idõ van még hátra az életébõl. Megmondod neki, hogy tudja még elintézni az életben a dolgait, tudva, hogy biztos belepusztul, vagy hagyod élni addig, ameddig még boldogan megteheti? Nem szívesen lennék az az orvos...<#nemtudom>

Loál János
<#miaz>

tomsolo
ööö...... én nem szoktam!

Lteebee
Azért hazudok keveset, mert elég sok energiát emészt fel megjegyezni, miket mondtam.
Inkább szembenézek fõnökkel, ügyféllel, rokonokkal...

Én elég keveset.
Álatalában kimondom amit gondolok, még akkor is ha ezzel hátrányba kerülök vagy megbántok valakit.
Most szép lenne azt mondani, hogy az elõbbi nem érdekel, utóbbit pedig nagyon sajnálom, de az az igazság, hogy általában észre sem veszem ezeket.
Emiatt aztán elég sok konfliktusom van.

Érdekelne, ti hogyan oldjátok meg ezt a dolgot? Sikeresek vagytok-e?