Lefizették a Microsoftot kritizáló vezérigazgatót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
micros~1, micros~2, micros~3, ... <#idiota>#idiota>
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Egyébként ha jól tudom nem ez volt az elsõ esete Géccéknek...
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Tehát ez a pénz mehetett volna másra is a Microsoft évi átlagban 5000 uj munkahelyet teremt (néhány tizet Magyarországon is), míg mások sokszor munkahelyeket szüntetnek meg, és akkor ahelyet, hogy bevallanák, hogy ez saját hibájuk miatt lett, hát ráfogják a Microsoftra ha IT-bõl vannak, hameg nem akkor mindenki hibás a Pistike apukája, a hétfejû sárkány meg anyámtyúkja éppen úgy mint pl. most az OPEL amikor bezár 8000 munkahelyet, ugyanakkor amikor mások pl. Toyota 3000 munkahelyet létesít... és most ki itt a hibás? A veѕzetõség... RULE NUMBER ONE - IT IS ALWAYS THE LEADER'S FAUL...
RULE NUMBER TWO - THE WORKERS WILL PAY FOR THAT
RULE NUMBER THREE - IF THERE IS SOME LEADER WHO DON'T MAKE FAULS OFTEN, THEN ATTACK THEM
RULE NUMBER FOUR (és erröl szoktak megfeletkezni) - EVERYONE WILL LOSE
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
"A bizottság nem sokkal késõbb a Novellt is elvesztette, mivel a cég 536 millió dollár fejében szintén elállt a további részvételtõl"
??...ebben mi a logika? egy 600 milliós perbõl kiiktatni vkit 536 milláért? (+ugye a másik 20 milla, amit CCIA kapott)
MS gondolom nem vonhatja le az adojabol...
Ez sok? A microsoft éves nyeressége 10 milliárd dollár, az kb. 1,85 billió forint.
A kézpénz állománya júliusban pedig 56,4 milliárd dollár volt(több mint 10 billió ft kézpénz).
a mai gazdasági helyzetben és az IT szektorban is jelenlevõ gyilkos verseny közepette, hogy tud egy akármekkora vállalat adózás, munkabérek, fenntartási költségek stb. kifizetése után csak úgy a mellényzsebbõl ekkora pénzhegyet kifizetni????
Ez rengeteg pénz!!!!
Olyan 100+ milliárd Ft körül van.
És hová kerül, mit csinálnak vele?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az, hogy ezt tulajdonképpen mi fizetjük meg, akik voltak olyan "hülyék", hogy megvették a licenszet! Ugyanis ez is bele van kalkulálva az árba. Bár én azért jutányosan jutottam hozzá, mert Campus licenszem van, a többit az állam fizette, de közvetett módon így még az is fizet érte, akinek számítógépe sincs, de fizet adót. És ez azért már valahol felvet néhány nem túl hízelgõ gondolatot!
Teljesen elvtelen az is (a Novell is), aki pénzért hajlandó...(Van ahol kurválkodásnak hívják)Elég baj az, hogy pénzért lehet igazságot venni, de ez a helyzet, a pénz nagy úr :-(
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Addig is: Itt nem az a kérdés, hogy a M$ törekedett vagy nem monopol pozícióra, mert a M$ már rég monopol pozícióba került.
Ebben a szituban pedig, ha a versenyt továbbra is a kapitalizmus alapjának tekíntjük akkor szét kell szabdalni 3-4 vállalatra a céget, mint ahogy azt már megetették 1-2 esetben ilyenkor.