Házimozi Help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Milyen progi kell hozzá?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
vagy meg kéne nézni a dobozán a maximálisan
felvett áramerõsséget.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
"teljesítmény: 3600W PMPO, (4x15W /oldalsó/+15W /közép/+45W/ mély /) RMS"
<#vigyor>#vigyor>
Ez itt egy 300W-os hangfal,90kg/db :

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
rendkívül elegáns, természetes alapszínû, fekete szövetborítású elõlappal
masszív, nagyméretû fadobozos kivitel
mágnesesen árnyékolt hangszórók
teljesítmény: 3600W PMPO, (4x15W /oldalsó/+15W /közép/+45W/ mély /) RMS
3db sztereó bemenet: CD/VCD/DVD, TV, MAGNÓ csatlakoztatására
1db 5.1 csatornás bemenet: RCA csatlakozó vagy 9 pólusú DIN csatlakozó / hangkártya vagy asztali DVD 5.1 csatornás kimenetéhez /.
Kezelõszervek:
hangerõ: "master" / fõhangerõ /, center, mélysugárzó, hátsó
hálózati kapcsoló
váltógombokkal kiválasztható bemenetek: CD/VCD/DVD-, AC3-, MAGNÓ-, TV üzemmód
állapotjelzõ LED-ek
Külsõ méretek (széles*magas*mély):
Mélysugárzó: 220*380*330 mm
Oldalsugárzó: frontsugárzók: 120*235*165 mm, hátsó hangszórók: 120*120*120 mm
Középsõ /center/ hangszóró: 360*160*165 mm
A mellékelt távirányítóval a hangszóró alapfunkcióit lehet vezérelni: hangerõ, némítás, stand by.
Amúgy P.M.P.O 3600W 5.1
Genius Home Theather 5.1
Lehet hogy kábelek nincsenek rendesen összedugva,
vagy rossz helyre dugtad be õket.
olyan 2-3 éve karácsonykor vettünk ilyen 5.1-es hangfal izét, erõsítõvel meg minden, azóta se volt úgy összedugva, hogy normálisan szólt volna. viszont tegnap voltam a media marktban, ahol kipróbáltam egy házimozit, és iszonyat megfogott, szal elhatároztam, hogy itthon is megcsinálom, de nem tudom hogy kell. vhogy vázlatosan leírhatnátok, mert a használati utasítása már nincs meg. SONY amúgy a cucc. TV+hangfalak+erõsítõ
(ex)Cat rendszere, megér vagy 2 milliót. D
Meg jó még a : Bili, Deny-vl, meg Wadkan, meg TSC rendszere is.
Szép is lenne, a képen van vagy 5 -6 milliónyi hardver.
Rotel erõsítõ
Rotel végfok
Rotel elõfok
Rotel Cd lejátszó
Rotel DVD lejátszó. DD
amúgy szépek.
Gondolkodtam rajta hogy kicsit kicsi a képmegjelenítõ ,de hát elfogyott a summa <#smile>#smile><#smile>#smile>
Amúgy reálisan :
erõsítõ : yamaha620
hangfalak : wharfedale diamond 8.4 elõre és hátra + diamond centre + magnat motion 130a-as sub
dvd:h/k dvd10
tv:öreg schneider 82cm-es + sanyo z2 proji
Sajnos képeket nem tudok feltenni róla.
-------
STANN-nek : szerintem az a 40k egy komplett rendszerért(hangfal+erõlködõ+dvd lejátszó) gyanúsan olcsó.(bár ilyen egydobozos rendszerekért nem is érdemes horribilis összegeket kiadni,mert késöbb csak nehezebben tudsz megszabadulni)
Erõsítõ: Yamaha RXV-450 , 6.1 , 6 x 130 W , Dolby pro logic II, direkt sztereo üzemmód, szubbasszus határfrekvencia és fázis állítás 2 optikai és 1 koax bemenet,
24 programozott hangzás: Sci-fi, Adventure, General, Music Hall, Jazz, Rock koncert, Night cinema, stb
Front: Yamaha NS-45E ,80/240 W,Frekvencia-átvitel: 38 Hz - 30 kHz, 2-utas, bass-reflex, padlón álló hangsugárzó, Tömeg: 11.6 kg
Center/Rear: Yamaha NS-P60 , 80/150 W, Frekvencia-átvitel: 70 Hz - 30 kHz,
Subwoofer: Yamaha YST-SW015 , 100 W, music/cinema elõválastó gomb, 20 cm-es hangszóróval, 30-200Hz -es frekvenciaátviteli képességgel,
BASS (Bass Action Selection System) áramkörrel, automatikus StandBy állapot, 50 - 150 Hz-ig változtatható törésponti frekvenciával, fázis fordító kapcsolóval és hangerõ szabályzóval, vonal és hangszóró bemenettel !
Videó: Thomson VTH6400 E , 6 fejes
Tévé: Thomson 28 MN 79 HL , 70 cm -es sajna, de kilátásban van egy nagyobb Tv
CD: Technics SL PG 360 A , nem mai darab de nekem megteszi
DVD: Daewoo DQD 6100 D , mindent lejátszó
rakok be egy képet a rendszerrõl...
kábeleket ne nézzétek, mert azóta elrendeztem õket szépen,
jövõ hét elején lesznek jobb képek is róla.
Ti is rakjatok be képeket a házimozitokról !
azért próbáld ki elõtte mielõtt megveszed, hallgasd meg mindenképpen.
Nekem egy 4-5m-es szobába kellene valamilyrn olcsóbb házimozi rendszer. Láttam a napokban valamelyik üzletlánc katalógusában egy Jg cuccot 40k-ért. Már nem is tudom, hogy hány wattos, az erõsító-dvdlejátszó kombó volt. Eze megéri? Ilyen Tescos Trust, Westel és hasonlókat nem merek venni, de vajon ez a kategória még megéri?
A TV-nk nem távirányítós, valami 20 éves Eurotron, vagy mi. Nagy tv, a képe is szép, ez miatt nem szeretnénk azt is cserélni. Erre is rá lehetne kötni, és ha igen, a Scart csatlakozó hiánya miatt romolhat a képminõséh(analóg)?
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?
szal szerintem ne felj.. foleg ha 2*3 as kuckoba nyomod.. boooven eleg lesz!!!!
A szobám amugy egy 3X2es ketrec szoval azért nem akarok valami nagyobb 5.1es cuccot!Mindenképp szertném a házimozit de a lényeg hogy félek hogy a mélyhangzás rosszabb lesz vagy kisebb mint a mostani!40 rõl 25 watt
Én 80.000ért vettem egy Thomson 680HT szettet, 5x120 wattos erõsítõ 5 hangszoró meg a sub. Asszem a szomszédok átkozzák a napot amikor hazahoztam:)
Megnéztem a Vas címû filmet és másnap amikor elment mellettem a kõrúton 2 motoros, ugyan azt a hangot hallottam mint a fimben:DD
Nagyon sajnálom azokat akiknek nincs házimozijuk és nemtudom ki találta fel ezt a rendszert de sztem megérdemelne egy Nobeldíjat:)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
az enyem 70 wat.. ez 280!!!:))))))
szal ha ket haromszor jobb akkor az mar eleg brutal
nekem ennel joval szarabb logim van de meg az is durva!!! ha tudsz akkor vegyel valami ertelmes hazimozi cuccost.. mi 40 ezerert vettunk egy kenwood cuccost.. nem kis hangfalas szarsagok.. hanem rendem felkar magassagu hangfalak meg akkora egy hangfal mint a logi melyladaja.. nah mindegy.. de ha nem talalsz olyat akkor mindenkeppen ajanlom a logit!!
Van msot nekem egy Altec Lansing 321 es hangfalszettem (http://www.depo.hu/gyartok/altec_lansing/321/),az lenne a kérdésem hogy véleményetek szerint lecseréljem e erre: http://www.logitech.hu/index.cfm/products/details/HU/HU,CRID=2177,CONTENTID=9067
Tudom hogy elvileg jobb egy házimozi meg minden de viszont a házimozi esetében a mélysugárzó csak 25 Wattos,az Altec emnek pedig 40 Watt amivel tökéletesen elégedett vagyok!Csak 50%on használom igy ha ugynézzük a 25 Wattos házimozi mély még jobbis de nem tesz neki jot ha maxon müködtetem gondolom!Elég fontos lenne nekem tudni hogy mennyiben veszitek a mély teljesitménybõl ha lecserélem a házimozira a mostanit!Valami uj mélysugárzo technologiát emlegetnek a házimozi esetében nemtudom az mit takar!Kérem segitségeteket!Elõre is köszönöm!