42
Házimozi Help
-
#42 80 perces. -
#41 mekkora CD? VCD-nél nem a méret számít hanem hogy hány perces -
#40 Kiírtam CD-re, illetve kiakartam volna írni, de azt írja, hogy nincs elég hely a CD-n. Pedig 1 divx fájlból áll az egész. Átkonvertáltam VCD-re, aztán kiírta, hogy nincs elég hely a CD-n. -
#39 Hát ez az, hogy az kéne, hogy mivel tudom rárakni a feliratot :( -
#38 Nero-val kitudod írni de a feliratot elötte tedd rá más progival (aminek most nem jut eszembe a neve mert soha nem használtam) -
#37 ha nem DivX-es a lejátszó akkor csináj belőle VCD/SVCD-t -
#36 Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet DivX-es filmet felirattal úgy kiírni CD-re, hogy azt letudja játszani asztali DVD lejátszó is?
Milyen progi kell hozzá? -
#35 Creative -val vagy Logitech-kel jobban járt volna Genius hangfalak nem a legjobbak. -
#34 persze attól még szólhat szépen. -
#33 jah, 120 w-os lehet valójában,
vagy meg kéne nézni a dobozán a maximálisan
felvett áramerősséget.
-
#32 szal 120-at akartál mondani :)
"teljesítmény: 3600W PMPO, (4x15W /oldalsó/+15W /közép/+45W/ mély /) RMS"
-
NormalisEmber #31 De ha már 3600W ,akkor egy ilyen erősítés se jönne rosszul :
-
NormalisEmber #30 Hogy érzékeltessem a PMPO és a ténylegesen leadott Wszám közti különbséget:
Ez itt egy 300W-os hangfal,90kg/db :
-
Rolesz #29 -
Rolesz #28 SW-5.1 Surround Home Theater / DHT510 /
rendkívül elegáns, természetes alapszínű, fekete szövetborítású előlappal
masszív, nagyméretű fadobozos kivitel
mágnesesen árnyékolt hangszórók
teljesítmény: 3600W PMPO, (4x15W /oldalsó/+15W /közép/+45W/ mély /) RMS
3db sztereó bemenet: CD/VCD/DVD, TV, MAGNÓ csatlakoztatására
1db 5.1 csatornás bemenet: RCA csatlakozó vagy 9 pólusú DIN csatlakozó / hangkártya vagy asztali DVD 5.1 csatornás kimenetéhez /.
Kezelőszervek:
hangerő: "master" / főhangerő /, center, mélysugárzó, hátsó
hálózati kapcsoló
váltógombokkal kiválasztható bemenetek: CD/VCD/DVD-, AC3-, MAGNÓ-, TV üzemmód
állapotjelző LED-ek
Külső méretek (széles*magas*mély):
Mélysugárzó: 220*380*330 mm
Oldalsugárzó: frontsugárzók: 120*235*165 mm, hátsó hangszórók: 120*120*120 mm
Középső /center/ hangszóró: 360*160*165 mm
A mellékelt távirányítóval a hangszóró alapfunkcióit lehet vezérelni: hangerő, némítás, stand by.
-
Rolesz #27 4*4-es szobában -
Rolesz #26 pmpo? az szól a valóságban 20-at kb MI VAN???????????????????????????
Amúgy P.M.P.O 3600W 5.1 -
#25 pmpo? az szól a valóságban 20-at kb -
#24 3600? mégis mekkora helységben használod? :) -
Rolesz #23 3600 W -
Rolesz #22 Ehez mit szóltok? (ilyen az enyém)
Genius Home Theather 5.1 -
#21 már megoldottam, htx, másik topikban kitárgyaltuk. megy minden. -
#20 kicsit vázold fel hogy mi a gáz vele.
Lehet hogy kábelek nincsenek rendesen összedugva,
vagy rossz helyre dugtad be őket. -
#19 előre szólok, hogy nem értek hozzá, szal:
olyan 2-3 éve karácsonykor vettünk ilyen 5.1-es hangfal izét, erősítővel meg minden, azóta se volt úgy összedugva, hogy normálisan szólt volna. viszont tegnap voltam a media marktban, ahol kipróbáltam egy házimozit, és iszonyat megfogott, szal elhatároztam, hogy itthon is megcsinálom, de nem tudom hogy kell. vhogy vázlatosan leírhatnátok, mert a használati utasítása már nincs meg. SONY amúgy a cucc. TV+hangfalak+erősítő -
#18 sziasztok!a tv-m nem ismeri az ntsc formatumot és nekem van egy csomo ntsc-s filmem.a kérdésem az,hogy van e olyan kabel mint a play station esetében ami kikuszoboli ezt a problémát? -
#17 az enyém is ott van a többi között. D
(ex)Cat rendszere, megér vagy 2 milliót. D
Meg jó még a : Bili, Deny-vl, meg Wadkan, meg TSC rendszere is.
-
NormalisEmber #16 Érdemes nézegetni a dvdcenter-ben mind a saját , mind az internetről szedett képeket, egy csomó izlésesen berendezett hifit/házimozit lehet találni. -
#15 Fú, mennyi Rotel.
Szép is lenne, a képen van vagy 5 -6 milliónyi hardver.
Rotel erősítő
Rotel végfok
Rotel előfok
Rotel Cd lejátszó
Rotel DVD lejátszó. DD
amúgy szépek. -
NormalisEmber #14 Az én házimozim :
Gondolkodtam rajta hogy kicsit kicsi a képmegjelenítő ,de hát elfogyott a summa
Amúgy reálisan :
erősítő : yamaha620
hangfalak : wharfedale diamond 8.4 előre és hátra + diamond centre + magnat motion 130a-as sub
dvd:h/k dvd10
tv:öreg schneider 82cm-es + sanyo z2 proji
Sajnos képeket nem tudok feltenni róla.
-------
STANN-nek : szerintem az a 40k egy komplett rendszerért(hangfal+erőlködő+dvd lejátszó) gyanúsan olcsó.(bár ilyen egydobozos rendszerekért nem is érdemes horribilis összegeket kiadni,mert késöbb csak nehezebben tudsz megszabadulni)
-
#13 Ha már itt vagyunk az én rendszerem :
Erősítő: Yamaha RXV-450 , 6.1 , 6 x 130 W , Dolby pro logic II, direkt sztereo üzemmód, szubbasszus határfrekvencia és fázis állítás 2 optikai és 1 koax bemenet,
24 programozott hangzás: Sci-fi, Adventure, General, Music Hall, Jazz, Rock koncert, Night cinema, stb
Front: Yamaha NS-45E ,80/240 W,Frekvencia-átvitel: 38 Hz - 30 kHz, 2-utas, bass-reflex, padlón álló hangsugárzó, Tömeg: 11.6 kg
Center/Rear: Yamaha NS-P60 , 80/150 W, Frekvencia-átvitel: 70 Hz - 30 kHz,
Subwoofer: Yamaha YST-SW015 , 100 W, music/cinema előválastó gomb, 20 cm-es hangszóróval, 30-200Hz -es frekvenciaátviteli képességgel,
BASS (Bass Action Selection System) áramkörrel, automatikus StandBy állapot, 50 - 150 Hz-ig változtatható törésponti frekvenciával, fázis fordító kapcsolóval és hangerő szabályzóval, vonal és hangszóró bemenettel !
Videó: Thomson VTH6400 E , 6 fejes
Tévé: Thomson 28 MN 79 HL , 70 cm -es sajna, de kilátásban van egy nagyobb Tv
CD: Technics SL PG 360 A , nem mai darab de nekem megteszi
DVD: Daewoo DQD 6100 D , mindent lejátszó
rakok be egy képet a rendszerről...
kábeleket ne nézzétek, mert azóta elrendeztem őket szépen,
jövő hét elején lesznek jobb képek is róla.
Ti is rakjatok be képeket a házimozitokról !
-
#12 akkora szobába bőven elég lesz valamilyen Tescoban, vagy Merto ban kapható minimozi is, ráadásul ezek elég olcsók.
azért próbáld ki előtte mielőtt megveszed, hallgasd meg mindenképpen. -
#11 Akkor már én sem nyitok új topikot a házimozis kérdésem miatt:
Nekem egy 4-5m-es szobába kellene valamilyrn olcsóbb házimozi rendszer. Láttam a napokban valamelyik üzletlánc katalógusában egy Jg cuccot 40k-ért. Már nem is tudom, hogy hány wattos, az erősító-dvdlejátszó kombó volt. Eze megéri? Ilyen Tescos Trust, Westel és hasonlókat nem merek venni, de vajon ez a kategória még megéri?
A TV-nk nem távirányítós, valami 20 éves Eurotron, vagy mi. Nagy tv, a képe is szép, ez miatt nem szeretnénk azt is cserélni. Erre is rá lehetne kötni, és ha igen, a Scart csatlakozó hiánya miatt romolhat a képminőséh(analóg)? -
NormalisEmber #10 Azért én annyit hozzátennék, hogy az altec egy híres angol hifi márka, tehát ha a logitech-et Bocee nem tudná ilyen olcsón megvenni, én 5.1 fronton az altec háza táján is szétnéznék. -
#9 az jo vedd meg!! -
#8 nem hiszem hogy rosszabb lesz... szemely szerint en 70% on eroltetem a melyet..
szal szerintem ne felj.. foleg ha 2*3 as kuckoba nyomod.. boooven eleg lesz!!!! -
Bocee #7 ja és 12 ezerért tudok hozzájutni a cumohoz -
Bocee #6 Köszi hogy iylen gyorsan válaszoltatok!:)
A szobám amugy egy 3X2es ketrec szoval azért nem akarok valami nagyobb 5.1es cuccot!Mindenképp szertném a házimozit de a lényeg hogy félek hogy a mélyhangzás rosszabb lesz vagy kisebb mint a mostani!40 ről 25 watt -
#5 Azthittem dvd-s házimozi, na mindegy elmondom.
Én 80.000ért vettem egy Thomson 680HT szettet, 5x120 wattos erősítő 5 hangszoró meg a sub. Asszem a szomszédok átkozzák a napot amikor hazahoztam:)
Megnéztem a Vas című filmet és másnap amikor elment mellettem a kőrúton 2 motoros, ugyan azt a hangot hallottam mint a fimben:DD
Nagyon sajnálom azokat akiknek nincs házimozijuk és nemtudom ki találta fel ezt a rendszert de sztem megérdemelne egy Nobeldíjat:) -
#4 nah ez mar szolhat!!!
az enyem 70 wat.. ez 280!!!:))))))
szal ha ket haromszor jobb akkor az mar eleg brutal -
#3 70 wattos mint az enyem... hat.. eleg jol fog szolni de sokat ne varj tole.. de tuti jobb lesz mint egy sima altec.. leginkabb a terhatas miatt.. hja.. es ha szobat akarsz korbeokoskodni.. akkor jobb ha mar most veszel egy 5-5 meteres hosszabbitot a hatso hangszoroknak!...