Előbbre lépett a kiborg asztrobiológus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez csak az 1. széria, hogy az emberek majd a végleges változattal, felépíthessék a birodalmat.
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Ez egy birodalmi lépegetõ? 😊
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Miért nem a japánoknak mondják meg, hogy csináljanak robotot a marsra. Õk úgyis "robotbuzik". Szerintem ezzel a hozzáállással még 100 év múlva se lesz ember a Marson. Addig fogjuk tökéletesítgetni ezeket a hi-tech játékokat, hogy közben kihalunk. LoL
milyen igaz...küldjük fel a svájcinégert a bársonyszékbû, csinálja meg amit a filmben
A Marson ? Ugyan minek ? Csak be kell indítani a terraformert, ott van az, láttam a tévében.. Az Elmúlás, vagy Emlékmás, vagy hogyishíjják filmben.. 😛
Jó van na ! Rögtön gondoltam, hogy valaki beleköt a zokiszigénbe. Akkor egy 2kilówattos villanymotort neki 😄 meg vitorlányi napelemeket. Aztán szevasz <#wave>#wave>
zokszigént tud szerzi a vizbõl 😛
Ha van hozzá megfelelõ ojjektum... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ha van hozzá megfelelõ ojjektum... <#fejvakaras>#fejvakaras>
és vigyenek jó sok "levegõt" is a turbódízelhez, vagy fejlesszenek ki egy olyat, aminek nem kell zokszigén?
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Majd E.T jól kigáncsolja oszt nézelõdhet rendellenes jelek után ha a feje homokban van fél méterrel. <#nyes>#nyes> Komolyra fordítva a szót: Szerintem komolytalan ötlet. Miért nem jók láánctalpak(gumiból)vagy a Spiritnél is bevált gumikerkekek? Inkább valami turbó diezel motor kéne rá, hogy lássunk is valamit a tájból <#worship>#worship>
Legalább nem fog unatkozni az utazás közben, meg ivóvíz sem kell neki <#lookaround>#lookaround><#lookaround>#lookaround>
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Bár elõször el kéne jutni a Marsra 😉
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Valami kúl robotrucit kéne alkotni az szerintem jobb lenne.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Hát ja. (Úgy tûnik a cikkbõl, hogy az a sisak csak ellenõrzési, tesztelési célokat szolgál. A Föld-Mars távolság miatt másra nem is nagyon lenne jó. Esetleg még a közel real-time "jelenlevés" illúziójának átélésére - ha egyátalán 3D-s.)
Most vagy én vagyok hülye, vagy valaki más, de én eddig úgy tudtam, hogy a kiborgok EMBERI!, azaz szerves analóg aggyal rendelkeznek, nem pedig programozott digitális aggyal. A cikk leírása alapján ez a valami inkább droid, ha már mindenképpen kerülni akarjuk az egyszerû robot megnevezést. De mivel még mindig ember hozza a döntést az egység helyett, ezért nyugodtan maradhatunk a távirányítós AT-ST elnevezésnél.
Az a fiatal Skywalker, rájöhettél volna az alsó képrõl, vitathatatlanul egy birodalmi AT-ST <#idiota>#idiota>