106
Kerio tüzfal crack gond
-
Lord Zax #26 Üdv!
Egy kis segitségre lenne szükségem, lehet orssz helyre irok de hátha tud vki segiteni.
Az a kérdésem hogy Kerio 4 -esem van, és nemtom hogykell engedélyezni egy adott programnak 1 ip cimet és 2 tartományt, beirtam mi értelemszerü volt, de nem müködött.
A falat mindenképpen futtatnom kellene ,mert amint leállitom meghal a winfosom (kékhalál)
Aki vágja hogy lehet engedélyezni légyszives segitsen.
köszi -
tomo #25 vagy nem a kepernyore vagja, hanem a logba... -
#24 Tisztelt Kerio-sok! Most váltottam ZA-ról erre és volna kérdésem, mivel a ZA állandóan jelzi a behatolásokat elég gyakran, de a mióta Kerio-t használok(1hete) csak 3 behatolást jelez. Ez nem próblémás? Vagy annyira jó ez a progi? Köszi! -
_Vegeta_ #23 Na, ez mi a rákot jelent pontosan ?
-
#22 Nekem is -most éppen- Keriom van de free verzió és tűzfalnak elmegy.. másra mást használok (na persze nem mindig jön be). -
#21 Érdekes, nekem 4.0.16 van, bármiféle törés nélkül és nem dobál ablakot. A 30 nap már rég lejárt, az ad/popup block nem is megy már rajta (de eleve ki is volt kapcsolva, mert mást használok) és soha nem pofázik ilyesmiért.
-
slTotya #20 Az volt a baj hogy fél óránkánt kidobott 1 ablakot hogy 30 napos verzió és ez eléggé zavaró. -
#19 Hát akkor hol a baj? Tűzfal kell nem?
Másra más program kell. pl. jó böngésző meg levelező kliens -
#18 Nem. 30 nap után a WEB-szűrés + egyéb kiegészítő funkciói nem mennek. A szigorú értelemben vett tűzfalfunkció az bármeddig megy. -
#17 Keiro nem ingyenes? Mert nekem nem kell semmi reg meg crack bár én nem is 4-es verziót használok. -
slTotya #16 Jó mind1.Kösz -
_Vegeta_ #15 Ez viszont jogos! Attol mert vki nemreg regelt v. nem olyan nagy dumagep mint a "joarcos" figurak még ugyanannyi joga van ittlenni v osszetuzesbe keveredni az "oreg arcokkal". Vki 5eves reggel es huszezer hozzaszolassal is lehet láma es egy friss reges otven kommentel is lehet nagy koponya.
Bocs taranov amugy jogosan haborodtal fel. :)
slToya: Ha nemmegy szedjel le ujabb verzsönt pl. De masik topicba is megkerdezhetted volna, ott is valaszolnanak ra. -
slTotya #14 Szerintem tökmind1 hogy 1 üzenetem van vagy 25000.Ez olyan mintha lenéznéd azt aki alig iert itt.Gondolkozzál már el ember.Na én befejeztem.Sg.hu 1 fertö ahogy észrevettem -
#13 nincs vita, szerintem ez még nem beszólás -
#12 Ne lámázzál kérlek szépen 4 hónapos reggel és 70 üzenettel.
Nézzed már kinek beszélsz, ráadásul ha nem szóltál be Pyx-nek, akkor elég bunkó a stílusod. -
#11 De Pyx-nek írta, hogy "Kicsomagoltam.Nem vagyok láma".
Mintha Pyx lámának nézte volna. -
#10 1. telepíted a kerióót
2. NEM indítod a gépet újra - vagy ha ezen már túl vagy - a task-ban leállítod az összes kerióós folyamatot.
3. bemásolod a license.keyt a license mappába.
4. bemásolod a kerióó crack fájlt a telepített kerióóó mappába és ott lefuttatod. mégegyszer: kerióóóó ne fusson mert akkor nem töri.
Igy jónak kell lenni.
Kivéve ha esetleg egújabb keriot akarsz törni ezzel a régi crack-kel. -
#9 akkor az nem jó verzsön license.key -
slTotya #8 Bemásoltam oda ahova kell különben nem kérdezném meg ha jó lenne.És nemfogom megvenni.És nemszóltam be ösláma -
#7 vagy azt csinálja amit irtam, és akkor is meglesz
"Neszójjábe"
Nem is szólt be :P -
#6 Neszójjábe annak, aki segít. És ne lopj, megveszed a programot és akkor meglesz. -
#5 Talán másold be a Kerió License mappájába a license.key-t -
slTotya #4 Kicsomagoltam.Nem vagyok láma -
#3 csomagold ki. -
#2 nem kéne lopni :-D -
slTotya #1 Kerió 4.0.16 tüzfalat nemtudom crackelni.Kerió gondEzt irja ki ha a reg fájlt akarom elinditani.Néztem keyt is de azt se fogadja el.Ha tud valaki segiteni annak megköszönném.