106
Kerio tüzfal crack gond
  • Lord Zax
    Üdv!

Egy kis segitségre lenne szükségem, lehet orssz helyre irok de hátha tud vki segiteni.

Az a kérdésem hogy Kerio 4 -esem van, és nemtom hogykell engedélyezni egy adott programnak 1 ip cimet és 2 tartományt, beirtam mi értelemszerü volt, de nem müködött.
    A falat mindenképpen futtatnom kellene ,mert amint leállitom meghal a winfosom (kékhalál)
    Aki vágja hogy lehet engedélyezni légyszives segitsen.
    köszi
  • tomo
    vagy nem a kepernyore vagja, hanem a logba...
  • ffxi
    Tisztelt Kerio-sok! Most váltottam ZA-ról erre és volna kérdésem, mivel a ZA állandóan jelzi a behatolásokat elég gyakran, de a mióta Kerio-t használok(1hete) csak 3 behatolást jelez. Ez nem próblémás? Vagy annyira jó ez a progi? Köszi!
  • _Vegeta_
    Na, ez mi a rákot jelent pontosan ?
  • Tetsuo
    Nekem is -most éppen- Keriom van de free verzió és tűzfalnak elmegy.. másra mást használok (na persze nem mindig jön be).
  • PetruZ
    Érdekes, nekem 4.0.16 van, bármiféle törés nélkül és nem dobál ablakot. A 30 nap már rég lejárt, az ad/popup block nem is megy már rajta (de eleve ki is volt kapcsolva, mert mást használok) és soha nem pofázik ilyesmiért.
  • slTotya
    Az volt a baj hogy fél óránkánt kidobott 1 ablakot hogy 30 napos verzió és ez eléggé zavaró.
  • Random_
    Hát akkor hol a baj? Tűzfal kell nem?
    Másra más program kell. pl. jó böngésző meg levelező kliens
  • lck
    Nem. 30 nap után a WEB-szűrés + egyéb kiegészítő funkciói nem mennek. A szigorú értelemben vett tűzfalfunkció az bármeddig megy.
  • Random_
    Keiro nem ingyenes? Mert nekem nem kell semmi reg meg crack bár én nem is 4-es verziót használok.
  • slTotya
    Jó mind1.Kösz
  • _Vegeta_
    Ez viszont jogos! Attol mert vki nemreg regelt v. nem olyan nagy dumagep mint a "joarcos" figurak még ugyanannyi joga van ittlenni v osszetuzesbe keveredni az "oreg arcokkal". Vki 5eves reggel es huszezer hozzaszolassal is lehet láma es egy friss reges otven kommentel is lehet nagy koponya.
    Bocs taranov amugy jogosan haborodtal fel. :)

slToya: Ha nemmegy szedjel le ujabb verzsönt pl. De masik topicba is megkerdezhetted volna, ott is valaszolnanak ra.
  • slTotya
    Szerintem tökmind1 hogy 1 üzenetem van vagy 25000.Ez olyan mintha lenéznéd azt aki alig iert itt.Gondolkozzál már el ember.Na én befejeztem.Sg.hu 1 fertö ahogy észrevettem
  • units
    nincs vita, szerintem ez még nem beszólás
  • Taranov
    Ne lámázzál kérlek szépen 4 hónapos reggel és 70 üzenettel.
    Nézzed már kinek beszélsz, ráadásul ha nem szóltál be Pyx-nek, akkor elég bunkó a stílusod.
  • Taranov
    De Pyx-nek írta, hogy "Kicsomagoltam.Nem vagyok láma".
    Mintha Pyx lámának nézte volna.
  • lck
    1. telepíted a kerióót
    2. NEM indítod a gépet újra - vagy ha ezen már túl vagy - a task-ban leállítod az összes kerióós folyamatot.
    3. bemásolod a license.keyt a license mappába.
    4. bemásolod a kerióó crack fájlt a telepített kerióóó mappába és ott lefuttatod. mégegyszer: kerióóóó ne fusson mert akkor nem töri.
    Igy jónak kell lenni.
    Kivéve ha esetleg egújabb keriot akarsz törni ezzel a régi crack-kel.
  • units
    akkor az nem jó verzsön license.key
  • slTotya
    Bemásoltam oda ahova kell különben nem kérdezném meg ha jó lenne.És nemfogom megvenni.És nemszóltam be ösláma
  • units
    vagy azt csinálja amit irtam, és akkor is meglesz
    "Neszójjábe"

Nem is szólt be :P
  • Taranov
    Neszójjábe annak, aki segít. És ne lopj, megveszed a programot és akkor meglesz.
  • units
    Talán másold be a Kerió License mappájába a license.key-t
  • slTotya
    Kicsomagoltam.Nem vagyok láma
  • Pyx #3
    csomagold ki.
  • Botond #2
    nem kéne lopni :-D
  • slTotya
    Kerió 4.0.16 tüzfalat nemtudom crackelni.Kerió gondEzt irja ki ha a reg fájlt akarom elinditani.Néztem keyt is de azt se fogadja el.Ha tud valaki segiteni annak megköszönném.