22
Tuti SMS-ek
 • Punkerwork
  #22
  ok
 • VinylToy #21
  Zárjuk már be!
 • peteragoston
  #20
  ...
 • peteragoston
  #19
 • peteragoston
  #18
 • Breki33
  #17
  Ja főleg, hogy ezek onnan vannak

  a topic zárható
 • skristof
  #16
  faszom te totálhülyevagy?
 • Taranov
  #15


  LOL
 • Botond #14
  ibtl akkor :-D
 • akyyy
  #13
  nem jó az a fránya kereső
 • VinylToy #12
  Milyen jó lenne egyszer a kereső használatát is megtanulnátok! Nem csak a kopipészt menne :(
 • peteragoston
  #11
  Hát ja!
 • artschi
  #10
  ezek jók!
 • peteragoston
  #9
  remelem tudjatok hasznalni oket
 • peteragoston
  #8
  1. Van egy dolog, ami nagy es kemeny, ha beveszed a szadba es ki-be huzogatod, idovel fehér lé kezd folyni belole... Ez a fogkefe :)
  2. Tegnap ejjel orulten kerestelek! A csupasz testemen akartalak erezni! Aztan megiscsak nelkuled kellett elaludnom! Hol voltal te hulye pizsama?
  3. Simizel, Becézgetsz, érzem már a lábam között a nedvességet, lassan a hátamra fektetsz és gyengéden levetköztetsz.... Hurrá, új pelust kapok!
  4. Tudom rosszul fog esni, amit most irok, de nem szeretném, ha mástól kellene megtudnod, hogy a télapó nem létezik! :-)
  5. Imádod édes testemet, szereted, ha a szám a szádhoz ér. Fellegekben jársz, ha testedben érzed meleg cseppjeimet. Vajon ki lehetek? JOHNNIE, JOHNNIE WALKER!
  6. Egy átmulatott éjszaka után a férfi felébred, mellette fekszik egy nõ. Felkel, belenéz a tükörbe, és a szájából kilóg egy fehér madzag. Megszólal, mikozben hózza kifelé: "Istenem, csak add, hogy Lipton tea legyen!"
  7. Hosszú és kemény, beveszem a számba. Ide-oda mozgatom, egyre mélyebben, és gyorsabban, már folyik valami fehér a számból, mikor végre kiveszem a FOGKEFÉT!
  8. Forróságtól izzadva vágyom rád!Nyelvemmel érezni akarom minden négyzetmétered és élvezni amint hideg zuhanyként hûtöd le tûzelö testemet! Imádlak:COCA-COLA !:)
  9. Élvezem ajkaid gyûrûjét, cserébe az élvezetért szádba juttatok egy kis lét, és szomjad nyomban tovaszáll mert én vagyok a szívószál! :-) Puszi: Ági
  10. Gyengéden ujjaid közé veszed, szádhoz emeled, nyelveddel finoman kitámasztod, fogaiddal óvatosan ráharapsz, elmosolyodsz és kijön a mag. Kérsz még egy szotyit?
  11. Szereted simogatni a nyakam? Szereted nyalogatni a szám? Szereted nedvem a szádban érezni? Ki vagyok én? Hát egy üveg Balleys!
  12. Amikor meglátod, barna és fexik. De ha izgatod feláll ..... de én félnék a barna medvétõl!
  13. Halkan belibbensz éjjel a szobámba, megérinted meztelen testem minden részét. Hirtelen megtalálod a legizgalmasabb pontot, és elkezded szívni.... TEEE KURVA! SZUNYOG
  14. Reggel, mikor az ágy kivet, elsõ gondolatom te vagy, csak rád vágyom! Te vagy az életem, az álmom! Kávé, kávé mindenárom!
  15. Reggel nem eszem mert hiányzol, délben nem eszem mert hiányzol este nem eszem mert hiányzol, éjjel nem alszom mert éhes vagyok.(Zsuzsa)
  16. Nyár van! A madarak is csinálják, a pillangók is csinálják. Szeretnéd te is csinélni? ..De hisz te nem is tudsz repülni!
  17. Vágytam Rád, kívántalak, levetköztem és izzadni akartam alattad órákig, de le kellett mondanom rólad, mert nem voltál bekapcsolva te dög SZAUNA! (Betty)
  18. Imádom, ha te vagy fölül, így meleg érzek belül.Hosszú ujjaid a fellegekbe visznek, ugye bedöltél e viccnek?! Ez nem is lenne uncsi, de sajnos ez a PULCSI... (Betty)
  19. Szeretnék rád ülni, irányítani az egész testedet, csak én mozognék, együtt mennénk a mennyországba is! Oh drága biciklim!!
  20. Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád! Remélem megértesz és meg leszel nélkülem. Tudom, hiányozni fogok! Nagyon szerettelek: a TE AGYAD!
  21. Most ébredtem.Az ablakodon át látom egyedül alszol és fázol.Bekúszom melléd,melegíteni akarlak,de felébredsz és szemetszúr neked jelenlétem. Jó reggelt! NAPFÉNY by.Csontbögre
  22. Egész este arról álmodtam,ha felébredek végignyalom a tested,aztán hosszú ,hûvös csókkal a magamévá teszlek.Imádlak magnum :)) by borda
  23. Az egyetlen dolog a világon, amiért a férfiak azon vitatkoznak, hogy kinek van kisebb ... a mobiltelefon.
  24. Itt állok elotted, combjaid lágy ölelésére szomjazom. Kérlek, ülj rám finoman és kapaszkodj belém!... A Te egyetlen mérleghintád.
  25. Imádod édes testemet. Szereted, ha a szám a szádhoz ér.Fellegekben jársz, ha testedben érzed meleg cseppjeimet. Vajon ki lehetek? Nem tudod? JIM! JIM! JIM BEAM
  26. Beleültem, kicsit féltem. Kinyitotta, majd belehelyezte. Ki-be mozgatta, és utána kihúzta. Egy kicsit véreztem is, hisz ez volt az elso... foghúzásom.
  27. Szeretlek,imádlak fõleg a mogyorós részed.Amikorleveszem a köntösöd,borzongás járja át testem. Mikor elkezdem a számba venni a fõ részed,kívánom azt az érzést.A fogaim odaérnek hozzá,a nyelvem már érzi. Te is tudod mirõl beszélek! Miután befejeztem eldobom a csokipapírt!
  28. Komolyan beszélnünk kell a kapcsolatunkról. Szeretném, ha nem lenne köztünk semmi... Se ruha, se levegõ!
  29. Kezedbe veszed a rózsaszín húsdarabot, a tövétõl fel-le mozgatod. Minden húzás után valami fehér fröcsköl, s azon gondolkodsz: hogy utálsz tehenet fejni! by:Lydo
  30. Amikor megláttam, kemény volt és hatalmas. De erot vettem magamon, és nem kaptam be, hanem, lehúzogattam róla a bort, és lassan szopogatni kezdtem az Õszibarakot.
  31. Szeretlek, mert drága vagy nekem. Szeretlek, mert nem kell sokáig füzni, hogy járj velem, szeretem a nyelved, és élvezettel hatolok beléd, te vagy a kedvenc cipom!
  32. Imádom, ahogy végigsimítod tested meztelen ujjaiddal...ahogy minden testrészem nyomogatod...ahogy engem lesel titokban, hogy még mindiga régi vagyok-e...hiszen én vagyok a kattintgatós egered!!
  33. Itt állok elotted, combjaid lágy ölelésére szomjazom. Kérlek, ülj rám finoman és kapaszkodj belém!... A Te egyetlen mérleghintád.
  34. Szia! Csak azért írok hogy tudd, tegnap este betelt a pohár, elegem van, nem bírom tovább, húztam halasztottam egy ideig de, most már el kell mennem a fogorvoshoz.
  35. Szerelem reggel,szerelem délben,szerelem este... Az a kurva csaptelep
  36. Éreztem, hogy úrrá lett rajtam a vágy. Megfogtam a derekát, az ajkaink szenvedélyesen egymáshoz értek - aztán összezárta a lábait, és összetört a szemüvegem...
  37. Kívánlak, ágyba akarlak vinni, azt akarom, hogy izzadj, rázzon a görcs, azt akarom, hogy sokáig emlékezz rám: [email protected]
  38. Akarsz engem? Már sokan akartak. Voltak akik háromszor is megkaptak, de még senki nem panaszkodott. A szívinfarktusod
  39. Kívánlak és kellesz nekem. Ágyba akarlak húzni és ledönteni, megizzasztani, hatalmamba keríteni, hogy remegjen és égjen a tested. Üdv: Influenza sylvi

  1. Kopaszodó fejedet ne gyötörjék gondok fonják át nyakadat fehér nõi combok s kerüljön szemedre majd punci bõre s hiányzó hajadat potolja a szõre.
  2. Ne higyj annak ki feléd nevet, két esküvel mondja, hogy szeret, annak se ki könnyet ejt,mert ki könnyet ejt könnyen felejt. Ki szemedbe néz némán az szeret csak igazán! Szösz
  3. Addig vagy boldog, amíg van aki szeret, aki a bajban megfogja kezed és, hogy milyen fontos is volt neked, csak akkor tudod, ha nincs már veled!
  4. Mikor ezt az sms-t olvasni kezded a küldöje szivesen megfogná a segged. Mosolyodból itélve tetszik az ötlet, kiprobálhatnánk egy kicsivel többet?
  5. S, ha megkérdeznék tõlem mit is jelentesz nekem, lehajtott fõvel azt felelném, semmit csupán az Életem! by:geree
  6. Há mész homérosz? Tán házibolérosz? Lesz bosz? Nem tosz, mert menstrosz? Hát szopoklész? Az lész! ViCa
  7. Laza vagyok szétesem, kezemben a GSM, ágyban fekszem mesztelen, dugnék veled szívesen, ha te is dugnál énvelem, csörögj rám a telcsimen.
  8. Mondd, hogy újra visszajössz, mondd, hogy újra itt leszel velem, minden nap és minden éjjel mindent újra megteszel velem!
  9. Kinézek az ablakon, s látom a Holdat ragyogni. Érzek egy könnycseppet arcomon lefolyni. Ha megkérdeznéd mi bajom, csak annyit mondanék: Hiányzol Nagyon!
  10. Este, ha lefekszel, nyisd ki az ablakot, keresd meg az égen a legfényesebb csillagot. Ha megtaláltad, gondolj rám, ki szívbõl szeret igazán!
  11. Patak partján van 1 kõ! Rajta ül 1 nõ! Ahogy a nõ mondja imályát a patak úgy mossa a ... TÉRDÉT!!by:furee
  12. Hiába vagy bika, felsõtested fika. Hiába vagy tehetséges, a péniszed nevetséges.
  13. A fonokom belevalo ember volt! Egyszer felmaszott a szemetkuka tetejere. Megcsuszott es beleesett. A fonokom belevalo ember volt.
  14. Szeretném nyállal feltölteni belsõ combod ráncos üregeit, miközben forró vizeletedet mellkasomra folyatod szét. Vazelines ajkaid csillogása erekcióra fakaszt...
  15. Ajtónkon kopogtat már a hideg tél is, ilyenkor fázik csak igazán a pénisz.Sapkánál, sálnál jobb egy meleg pina, találjon meg téged is egy szexõrült LIBA!!!
  16. Laza vagyok, szétesem,kezemben a Gsm. Ágyban fekszem meztelen,dugnék veled esztelen. Ha te is akarsz énvelem, hívjál akkor édesem!!
  17. Szeretlek, mert ilyen vagy, szeretlek mert enyém vagy, szeretlek, mert társam vagy, szeretlek, mert szeretlek!!
  18. Csöpi fogja öcsi pöcsét, öcsi fogja csöpi csöcsét. Kemény volt a Csöpi csöcse, felállt tõle öcsi pöcse.
  19. Vén fiú sóhaja:Fogatlan ínyemmel harapom kebledet reszketõ kezemmel markolom seggedet, lankadó pöcsömmel bökdösöm pinádat,lennék csak fiatal hülyére k**nálak!!
  20. Rég hallottam rólad te szép magyar tarka, ápoljon le téged egy nagy bika farka. Salygó segged likát ápold hideg jéggel, és ha nem volt elég, ku**sd magad széjjel!
  21. Mióta vártam és vártam, de csak nem jött üzenet, rájöttem hogy csakis tõled lehet;))
  22. Torta recept: 1 édes csók, 5 dkg szerelem, 1 banán, 2 tojás, 15 percnyi keverés, pár csepp tejszín, 9 hónap pihenés, 18 év fizetés!
  23. Miden lány egy angyal, minden fiú egy ördög, mégis arra vár az angyal, hogy vigye el az ördög.
  24. Hátamon a púpom, megbékélnék vele, ha biztosan tudnám, hogy én vagyok a Teve. (L.A))
  25. Leszáll az est, jön 1 manó, apró, kedves, álmot hozó.Piciny zsákja vállát nyomja, aludni fogsz, õ már tudja. Jó éjt neked.
  26. 3 gyerek, 4 kerék, 5 szoba, 6 arany, 7 platina, 8 oktáv, 9 mm.
  27. Szemed zöld, hajad barna, pöcsöd mint a hangya farka, eszed kevés fejed torz, szagod mint a döglött borz, s hogy ez a vers ne legyen hiába nagy lófaszt a pi**ba!!!
  28. Legjobb keksz az Albertkeksz, legjobb sex a homosex. Irgum- burgum, répakrém, más is buzi, nemcsak én.
  29. Laza vagyok édesem,Kezemben a GSM.
  30. SZERETLEK, mint anyját a gyermek, mint mélyüket a hallgatag vermek. SZERETLEK, mint fényt a termek, mint lángot a lélek vagy test a nyugalmat. SZERETLEK... by [email protected]
  31. Mit ér a pénz a ruha,ha az ember fasza puha,inkább vagyok szegény,de a faszom KEMÉNY! .:starr:.
  32. Megpróbáltalak levegõnek nézni, de rájöttem, hogy levegõ nélkül nem tudok élni!!!
  33. Szeretnék könycsepp lenni,szemedben megszületni.Lefolyni lassan arcodon,elégni forro ajkadon.Van 1 bûnöm mely fáj és éget pedig csak 2 szó:SZERETLEK TÉGED!!!
  34. Nem élet az életem, ha nemi életem nem Veled élhetem!!!
  35. Hiába zörögnek a halottak, egymás tyúkszemén taposnak, Az egyik azt mondja nagyon fáj, a másik örömében táncot hár. A kedvenc italuk az aludt tej, kabd be a cumit és ALUDJ EL!
  36. Ne higgy annak ki rád nevet s esküszóval mondja,hogy szeret.Ki szenvedve néz rád némán s tisztán az szeret téged igazán
  37. V-Tech volt veled összejönni,de nem szabad sírni ha fáj,és ha mégis visszahúz a szíved,vétkezz velem éjfél után!by Tina
  38. Van,aki könnyen kapja meg azt, akit szeret, van, aki sír és szenved. Van, aki könnyek nélkül tud feledni, s van, aki meghal, mert igazán tud szeretni. Edi
  39. Amikor boldog vagyok igazán, és ott mosolyogsz elõttem, ne szólalj meg, ne sírj, borulj vállamra és ölelj erõsen. by BomBasTik
  40. Leszáll az est sjön egy manó. Apró pici álmot hozó. Pici zsákja vállát nyomja, aludni fogsz õ már tudja. Bebujik melléd az ágyba s füledbe súgja jó éjt Te cica!
  41. Üres az ágy, és nem jön az álom,nem szól a zene, hiába várom. Üvölt a csend és hallgat az élet, rámtör az érzés:SZERETLEK TÉGED!
  42. Kell mégegyszer, hogy atölelj egy éjjel, ami nem múlik el. Álmodj velem és csókolj engem, kell még egyszer, hogy úgy szeress mint régen!
  43. Addig vagy boldog, amíg van aki szeret, aki a bajban megfogja kezed és, hogy milyen fontos is volt neked, csak akkor tudod, ha nincs már veled! (M)
  44. Bársonyos reggel köszöntsön téged, de gyönyörû álmod ne érjen véget. A nap simogasson, mint ha ott lennék nálad, mintha én simogatnám gyengéden a vállad.
  45. Van,aki könnyen kapja meg azt, akit szeret, van, aki sír és szenved. Van, aki könnyek nélkül tud feledni, s van, aki meghal, mert igazán tud szeretni.
  46. Megszeretni valakit egy perc is elég, de elfeledni egy élet is kevés. By Rolomen
 • peteragoston
  #7
  na még 1x
 • peteragoston
  #6
  1. Sürgõs. Itt a központ. Azonnal dobja el a készüléket, robban!
  2. Helló, Te dögös nõcsábász, Te szexmániás izomkolosszus mindjárt odarohanok hozzád és leteperlek - na errõl álmodsz, ugye?
  3. Nem értem miért mondják, hogy nem lehet repülõn mobiltelefont használni. Nincs vele semmi problééémmmmmaaaaaaa....
  4. Figyelem! A telefonja fel fog robbanni! A tûzoltók hívásához nyomja meg az 1-es gombot. Életbiztosítás kötése: 2-es gomb.
  5. Elfelejtettél? Legalább nehány szóra sort keríts, ezert van a short message.
  6. Vigyázz!!! Bemondták, hogy a te telefonod is.................................
  7. Itt az ideje, hogy valaki újból megnyomjon. Nagyon szeretem, már nagyon hiányzott. A telefonod
  8. Mire gondolsz? Kérlek írd ide:... Szex? Na most lebuktál!!!
  9. Sim-kártya végleges kisütése folyamatban...
  10. Vigyázz magadra! Belõled csak egy van. A többiek többen vannak, õket könnyû pótolni...
  11. Dolgozni mentem - 10 perc múlva jövök.
  12. Egész délelõtt azon gondolkodtam, hogy lenne 25 cm-es a farkam?? Legegyszerûbb, ha félbehajtom!
  13. Csak kíváncsi vagyok, be van-e kapcsolva a mobilod!
  14. ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ Neked adom a telcsim összes betüjét, írj nekem belõle valamit.
  15. Unom már, hogy minden társaságban csak a nõkrõl, és a sexrõl lehet beszélni. Beszéljünk a zenérõl! Dugtál már zongorán?
  16. Ezt már irtam? Vagy csak ezután fogom irni?
  17. Tisztelt Pszichológus Úr! A barátnõmnek Siemens C45-ös telefonja van, nekem pedig Nokia 8210. Van a kapcsolatunknak jövõje?
  18. SMS IQ teszt! Fogja a jobb kezébe a telefont. Adatfeldolgozás, várjon......... Az Ön IQ-ja megegyezik a cipõméretével!
  19. Hello! Hogy vagy? Ne nézz olyan bután, csak én vagyok... a telefonod. Csak ki akartam jönni egy kicsit a táskádból :)
  20. Jó reggelt! Ez egy korai ébresztõ-SMS. Csak azt akartam kérdezni, hogy Te sem tudsz már aludni?
  21. Öntudatra ébredtem! - a telefonközpont.
  22. Ez egy szerencse sms, küld el az igazi barátaidnak, s ha visszaküldik, akkor biztosan tudod, hogy számíthatsz rájuk!
  23. Ha elolvasta, kérem tépje össze ezt az smst!
  24. A telefonszámát egy véletlen szám-generátor kiválasztotta. Ön nyert egy gyalogtúrát Sydney-be! Gratulálunk!
  25. ÚJ*ÚJ*ÚJ! SMS-SEX-VONAL! --- OOOH... MMMH... OOOOOH... JAAAA... MMMMMMH... 320 Ft + ÁFA, köszönöm!
  26. Szia bébi! Felhívhatlak? Igeeeen? Akkor gyere fel!
  27. Fordulj meg légyszi, mert nem vagyok benne biztos, hogy téged kívánlak annyira!
  28. SMS megnyitása, kérem várjon...
  29. Erõsítse meg a megrendelését! A tölgyfa szobabútort holnap 10:00 órakor utánvéttel kiszállítjuk!
  30. Figyelem! A PIN kódja 20 másodpercen belül autómatikusan megváltozik!
  31. Figyelem! Ez egy vészhívás! A telefonját haladéktalanul adja le a következõ benzinkútnál!
  32. Még nem árulhatom el a nevem. Meg kell várnom míg észbontóan beleszeretsz a telefonszámomba!
  33. Ezt az smst kifejezetten csak azért írtam, hogy legyen egy ilyen smsed.
  34. Sok káros szenvedély lehet kellemes, de a szex nem rontja a fogakat!
  35. A rendõrség keres valakit, aki szép, okos, sexi és hihetetlenül jó az ágyban. Te biztonságban vagy, de én hova bújjak el?
  36. Szió! Döntöttem! Szeretném, ha a szívem csak a Tiéd lenne, ezért szakítottam másik két barátnõmmel! Szerelmed
  37. WARNING!!! Critical ERROR! This message is a MobilPhone VIR...
  38. Tisztelt Ügyfelunk! Tájékoztatjuk, hogy az e havi mobilszámlája átlepte az 500.000 Forintot. Ügyfélszolgálat
  39. Gratulálunk Ön megnyerte akciónk fõdíját 100.000 Ft ingyen beszélgetést! Mázli Rt.
  40. Az Ön telefonjának az akkumlátora túllépte a megengedett hõmérsékletet, ezért azonnal helyezze hideg víz alá!
  41. Ez egy csengõhang, énekeld: La-la-di-da-la-da.... Klassz, végre már nem kell Nokia telefon egy csengõhang fogadásához.
  42. Korábban azt mondták, ha valaki rád gondol, akkor csuklassz. Ma inkább kapsz egy SMS-t :))
  43. A legutolsó SMS-ed olyan csodálatos volt... Ja, nem. Téves szám
  44. Ne haragudj, hogy eddig nem írtam. Most hívott Claudia Schiffer, õ is nagyon várja már a válaszom.
  45. Egy hangya szorult belém! Azonnal szedj szét és vedd ki belõlem, mert csiklandozza az antennám. A telefonod
  46. Mit nézel? Csak a telefonod vagyok, és ki akartam próbálni, hogy mûködik-e még a csengõm.
  47. Az ön által hívott szám: Zaire, (emeltdíjas tarifa 640 Ft/min) Beszélgetési idõ hossza: 74 perc.
  48. Bocs, elírtam a számot, ez az SMS nem neked szól. De ha már így alakult, nem akarsz velem szeretkezni?
  49. Tisztelt Ügyfelünk!Az Ön egyenle 8344Ft. Ez az összeg túl magas, ezért kérjük hívja fel a barátját/barátnõjét amikor csak teheti.
  50. Valami gebasz lesz a telefonommal, nem bírok SMS-t küldeni!
  51. Ezt nem ide akartam küldeni!
  52. Figyelem, ez egy SMSbomba. Amennyiben 30 mp-en belül nem küldi tovabb, az Ön telefonja felrobban...
  53. hrdtjfkléas jkféla fjfélkazrdhtdr ghdfztruz hdgfghbgvhgfgjhfjfz. Érted már?
  54. Most kaptál egy SMS-t. És mi van akkor? Azt hiszed,menõ vagy? by J
  55. @...²°¢¢!!´´))(([email protected]@@ vírus jött át a telefonodról!! @@..== [email protected] és [email protected]@aL ¢ @() [email protected]¢!(GeSÍ[email protected]@
  56. Gratulálok! Ön megnyerte az Erotic Bt. extra nagy péniszhosszabitóját! Az ön telefonjáról hivták legtöbbször a kisfaszú buzik lelki segélyvonalát....
  57. A magyar természetgyógyászok szövetsége gratulál Önnek, mert Ön az egyetlen aki szájrátétellel gyógyítani tudja a fitymaszükületet!cy
  58. Helló! A bõr- és nemibeteg gondozóban adták meg a számod,nekem is tripperem van és érdekelne,hogy fájdalmas-e a kezelés vagy nem éreztél semmit? Suzy:)
  59. Hidd el én olyan hálás vagyok a sorsnak hogy minket összehozott és megmutatta a lényeget: vannak még igazi SEGGFEJEK!
  60. ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt gondoltam unatkozol és küldök pár sort.
  61. Tisztelettel tájékoztatjuk önt, hogy Jimmy halála után ön a világ legrondább embere!!
  62. Ez a kisugárzás, eza mosoly, ez az inteligencia, ez a helyes arc, ezek az ajkak és mindenek elött ezek a gyönyörû szemek! De most már elég rólam! Te hogy vagy?
  63. Elcserélném barátomat egy ganéj szarra! Jelige: szart szarért
  64. Bocsi ez az sms félrement visszaküldenéd? :)
  65. Ez itt egy sms.
  66. Akkor holnap 5-re jövök szeretkezni. Ha késnék kezd el nélkülem!
  67. Gratulalunk, Ön a Melegek Szövetségének teljes jogú tagja lett. Ne feledje, mi mindig Ön mögött állunk!
  68. Üdvözöljük! Ez a könnyû élvezetek szolgáltatás. Amennyiben igényli szolgáltatásunkat, küldje vissza az I LIKE FUCKING hívószót. Ne izguljon annyira, ajándék is lesz!! /sexigidus
  69. Boldog Szülinapot. Vettem nagy adjándékot, de sajonos a lovat részletekben vettem meg úgyhogy elõször kapsz tõlem egy LÓFASZT! (by K.Dani)
  70. Sajnálatal közöljük hogy barátnõje heves szexuális csatában két golyót kapot.Ezért elõbb az eszméletét vesztete majd elment.!!
  71. Ma reggel arra ébredtem, hogy magam alatt vagyok! Pedig alattad kéne!!
  72. Mi az: felforrosodik a levegõ, kikapcsol az agy,eláll a lélegzet, dobolni kezd a szív és akivel ez történik sms-t küld neked?
  73. Az év minden napján emelkedik azoknak a száma akik kinyalhatják a seggem!A mai naptól te is közéjük tartozol!!
  74. Tudomásunkra jutott, hogy szeretkezéseinek 78%-át? hátulról kutyapózban végzi.A túl magas arány miatt 2003.évben ebadót köteles fizetni!
  75. Bocs, hogy csúnyán írok... (Szõkenõ)
  76. A rendorseg keres egy vizihullat. Puffadt, gusztustalan, oreg, kicsi a farka. Aggodom, jol vagy?
  77. A rendõrség keres egy szexi, jó humorú embert. Te biztonságban vagy, de én hova menjek? Csak gondoltam irok Neked,de semmi értelmes nem jut eszembe: d\'as!fl6\"jág3sav=5/(sfd :)
  78. Tegnap nálam hagytad a boxered..nem gondoltam volna,hogy ennyit eszik!
  79. Mikor ezt az sms-t olvasod, üzenet küldöje szivesen fogna a feneked. Mosolyodbol latszik, hogy tetszik az ötlet. Mi lenne, ha kiprobalnank kicsivel többet?
  80. Várok egy SMS-t...
  81. Emlékszel, amikor együtt utaztunk a vonaton, és Te kinéztél az ablakon, én pedig kidugtam a seggem és mindenki azt hitte, hogy ikertestvérek vagyunk? :))
  82. A legjobb TV a nõ! Elöl van 2 gomb, hátul a hangszóró, középen a képernyö. Havonta szines adás van és ha netalán elmarad akkor valaki baszogatta a készüléket! - by ÁB
  83. Mosolyogj, ez a második legjobb dolog, amit a száddal csinálhatsz. - by ÁB
  84. Csillagok, kérdöjelek, vigyori pofák, zárójelek, pontok, vesszök! Rám támadtak az sms-ek, gyere, hivj egy mentöt! - by ÁB
  85. Segítenél nekem matekot tanulni??? látod, annyira nem értek a számokhoz, hogy most is betük jelennek meg, pedig a számokat nyomkodom a telefonon. - by ÁB
  86. Gratulalunk,Ön a Melegek Szövetségének teljes jogú tagja lett.Ne feledje,mi mindig Ön mögött állunk!
  87. Ezt az SMS-t csak egy szexis lány tudja elolvasni. nem megy? Próbáld újra!Még mindig semmi? Aaa hagyjuk..
  88. Nektek is 4 * a pinkódotok?
  89. Nézem a csillagokat és téged látlak,nézem a napot és téged látlak,nézem a világot és téged látlak..Menj már arrébb bazzeg mert nem látok tõled semmit!
  90. A Gixer GSM legújabb szolgáltatása: ha Ön rendelkezik vibrácios akkumlátorral ellátott telefonnal, dugja a seggébe, és Mi percenként felhívjuk.
  91. Szolgáltatónk fellép az illegális tartalmú, közszeméremsérto SMS üzenetek ellen, ezért az Ön simkártyáját letiltottuk, Ön ellen rendorségi eljárást indítottunk.
  92. Ez egy GSM vírus. Félórán belül küldd tovább, különben zseblámpa lesz a telefonodból. A technika ördöge.
  93. Ez egy GSM vírus! A SIM kártyája törlésre kerül. Folyamat indul. brrr, brrr, brrr. Kész, Ön ezentúl Romacom ügyfél.
  94. Bocsi, elhagytam a telefonszámom. Nekem adod a Tied?
  95. A legújabb amerikai felmérések szerint azok a férfiak, akik ágybavizelnek és gyengék a szexben, azok a jobb kézben tartják a telefont mikor ezt az SMS-t olvassák!!
  96. Most a világon 630millio ember alszik, 300millio eszik, 2.2millio szeretkezik. Csak 1 birka olvassa ezt az üzenetet!
  97. Kedves elöfizetö! Kötelességünk tájékoztatni Önt, hogy már jó ideje figyeljük tevékenységét. Most például SMS-t olvas!
  98. Tisztelt Elofizetonk! Gratulálunk, Ön rendelkezik a legkisebb készülékkel vásárlóink között. Nem, nem a mobiltelefonra gondoltunk...
  99. A szán lerobbant, a rénszrvasok itt hagytak! A bokám kibicsaklott, a krampuszok kurváznak. Az idén már nem megyek sehova! Üdv: a Mikulás.
  100. Beszéltem a régi barátaiddal,és azt mondták,hogy gonosz voltál,mert mindig kavicsot dugtál a seggedbe,hogy fájjon a faszuk. Fa:Jézuska.
  101. SAJNÁLATTAL KÖZÖLJÜK HOGY barátnõje heves szexuális csatában 2 golyót kapott ezért elöbb az eszméletét vesztette majd elment:))po
  102. A férfi nemi szerv életkorok szerinti definíciói:0-10 év:víznû,10-20 hajtómû, 20-30 erõmû, 40-50 remekmû, 50-60 életmû, 60-70 emlékmû, 70-... BÕRDÍSZMÛ
  103. Nincs olyan karom, mint Arnoldnak, nincs olyan szemem, mint Brad Pittnek, nincs olyan hasizmom, mint Mel Gibsonnak, de úgy nyalok,mint Lassie
  104. Sielni vagyok van itt egy 3kivánságot teljesitõ muki 1kivánságom:1szelet kenyér adott 1 cipot 2ik 1 pohár viz kasptam 1 tengert 3ik meleg megadta a számod
  105. Tudod miért nem szeretek sziával köszönni? mert ez egy rövidítés:SZeretnék Izzadni Alattad!! By Sabi
  106. Drágám, nem tudnám,hogy lennék meg nélküled,de holnaptól kipróbáljuk...
  107. Ne olvass el!!!
  108. Sms-ei alapján mért IQ-ja nem tartja indokoltnak ilyen bonyolult készülék használatát.Ezért kérjük, hogy használjon inkább papírt és ceruzát!
  109. Elfelejtettem hogy kell smst irni
  110. Most küdök neked egy nõnapi SMSvirágot. Ha nem kaptad meg hívj fel!
  111. Szeretlek, Imádlak! Nem téged hanem a Nokiát!!
  112. Rájöttem,hogy én vagyok az isten,mert mikor imátkozom,csak én hallom! Timi!
  113. Minden nap kiválasztok egy hozzám közelálló nagyon kedves személyt és kedves üzeneteket írok neki.Ez ma nem a Te napod KÖCSÖG!!!
  114. Hány típusa van a nõnek? 1.fecér 2.facér 3.él- hal a facér
  115. Ez egy popsi simogato sms. Tedd a popsidra a telefont és rezzzegtesd, ha kis idö mulva Áhhh hangot adsz ki azt jelenti berezonált a G-pontod(walti)
  116. Gratulálunk on nyert nyeremenyet egy 3 hetes Ciganygyereket szerkestosegunkben atveheti, ha elmulasztana postazzuk az egesz CSALADOT
  117. Egy Allambiztonsagi ugybe keveredett. Ne forduljon meg csak nyujtsa ki a bal karjat, amig egy fekete taskat nem kap bele!
  118. Sajnálattal közöljük, hogy a Pumpálós Puncivadász önkielégitönk elfogyott, ezért mást kell választania. Kérésére katalógust küldünk.
  119. Tisztelt Elofizetönk! Felhivjuk figyelmét arra, hogy számlája elérte a 100.000Ft.-os határt.
  120. Gratulalunk Ön megnyerte akcionk fodijat 100 000 Ft ingyen beszélgetést! Gixer Gsm
  121. Az on telefonja zavarja halozatunk mukodeset ezert kerjuk helyezze a keszuleket a foldre es 1-meter magasbol paros labbal ugorjon ra!
  122. Tajekoztatjuk, hogy legutobbi hivasat a BRFK rogzitette. A hangszalagotbizalmasan kezeljuk, harmadik szemelynek nem adjuk ki. Gixer GSM.
  123. A nõk akkor érik el a csúcspontot, amikor a férfiak a mélyponot.
  124. Ne hívj, ne keress, ne zavarj! Énekelni tanulok. Az országnak új királyra van szüksége!
  125. Köszönjük, hogy igénybe vette szolgáltatásunkat. A 15400 forintos szolgáltatási díjat a havi számlájához írjuk.
  126. Köszönjük, hogy igénybe vette szolgáltatásunkat. A 170 forintos kezelési költséget minden alkalommal levontuk kártyájáról. Eddigi szolgáltatások ára (15 db) 2380 forint.
  127. Köszönjük, hogy igénybe vette szolgáltatásunkat. Eddigi átirányítások száma 19.
  128. Ez a kisugárzás, eza mosoly, ez az inteligencia, ez a helyes arc, ezek az ajkak és mindenek elött ezek a gyönyörû szemek! De most már elég rólam! Te hogy vagy?
  129. Gratulálok,Ön egy,egyhetes cigánygyereket nyert. Amennyiben nem jelentkezik érte az egész családot elpóstázzuk!
  130. A szerelem definálhatóan amorfizálodott periférikus komplexum, ami a pszeudoindividualisztikus egocentrumban kiváltja a "de jó lenne baszni" érzést.
  131. Mi a teendõ ha a multiplikátoros telebabrátorban nem zigál a gagyugo és nem oborol a huppancs?
  132. Telefonja bûncselekménybõl származik, helyzetét bemértük, MARADJON A HELYSZÍNEN AMIG ÖNÉRT MEGYÜNK! Minden ellenállás súlyosbítja helyzetét! SMS-Akciócsoport
  133. Mára megváltoztak a -val, -vel hasonulási szabályok. Régebben úgy tanultuk, hogy legénnyel, lánnyal, ma viszont így mondják: legény-nyal, lány-nyel!
  134. Szia! Én vagyok az. Gyere ide ahol vagyok. 10perced van.
  135. Kívánom, hogy a Karácsony öröme Veled legyen egész évben, úgy mint a tulevelek a szonyegben.Boldog Karácsonyt!
  136. Error! User IQ is too low!
  137. Minden rendes férfi most a barátnõjével van vagy egy utszéli nõvel kefél, de te amilyen buzi vagy most is csak a telefonod nyomkodod!
  138. Felmérés szerint,azoknak a férfiaknak 90 százaléka homosexuális, akik a jobb kezükben olvassák az SMS-üket!
  139. Én egy orgazmust okozó SMS vagyok, tudom, hogy Élvezed, mert látom, hogy mosolyogsz!
  140. Az öngyilkosság egyetlen elfogadható módja,ha halálra szeretkezed magad.Ha meg akarsz halni hívj!
  141. SEX is like NOKIA: connecting people; like NIKE: just do it; like PEPSI: ask for more; like COCA-COLA: enjoy!
  142. Jimmy király volt, meghalt. Elvis király volt, meghalt. Most már egy kicsit kezdek én is félni.
  143. George W Bush nevében köszönjük,hogy az elözõ sms-vel aktivizálta és elinditotta Moszkva felé nukleáris tölteteinket.
  144. Gratulálunk! A Természetgyógyászok Szövetsége felfedezte, hogy ön az egyetlen ember, aki szájrátétellel gyógyítani tudja a fitymaszûkületet!
  145. Minden szál cigaretta 7 másodperccel megrövidíti az életet, minden szeretkezés 15 másodperccel meghosszabbítja. Üzenet a dohányosoknak: Kurjatok az életetekért!!
  146. Manapság divat a kis telefon, kis autó, kis számítógép. Hamarosan eljön az adõ, amikor a kis farok is divat lkesz. Akkor majd lehetsz te is vagány!
  147. Szerettem volna neked valami okosat, szépet, izgatót, szexiset küldeni, de nem fértem fel a kijelzõre.
  148. FIGYELEM! Azonnal vegye ki a SIM-kártyát! 5,4,3,2,1... túl késo! Ezentúl Ön a török ALDICOM szolgáltató ügyfele. Merhaba!
  149. Hogyan lehet meghatározni a pinát földrajzilag? Fekete,m int Afrika, vérzik, mint Vietnám, ketté van hasítva mint Németország, és meg van BA**VA, mint ROMÁNIA!!!
  150. Ha ez az SMS nem villog, neked sûrgõsen sexre van szükséged!!!! Bye: Dóri
 • peteragoston
  #5
  na küldök még egy párat :)
 • peteragoston
  #4
  ezek nem tölem származnak... csak kimásoltam vlhonnan...
 • peteragoston
  #3
  1. Gyakkorlunk matekot? téged meg engem összeadnánk,ruháinkat levonnák, lábainkat eloszthatnánk, és mi sokszorozodhatnánk! by macsek
  2. Szívem szíveddel együtt dobban, nem szerethet nálam senki jobban, olyan vagy nekem, mint egy édes virág! Többet érsz nekem,mint az egész világ! (Zsani)
  3. Tudod, hosszú álom az élet, valaki rosszat álmodik, valaki szépet. Én azt szeretném,ha mi együtt álmodnánk valami szépet, s álmunk soha nem érne véget.
  4. Ha a csókok esõcseppek, tengert küldök neked. Ha az ölelések falevelek, erdõt küldök. Ha a szerelem örök, az örökkévalóságot küldöm neked.
  5. Mikor szivünk elöször összedobbant, mikor szemed rám nézve lángra lobbant, mikor az elsõ csókod az ajkamra égett, Én már akkor úgy éreztem,meghalok Érted.
  6. A sör egészséges, a vörösbor romantikus, a vodka hódító, a pálinka fejbevaló...de csak egy valami tesz igazán részeggé...TE!
  7. Szép volt a sorstol, hogy utamba ejtett, hogy minden édes csókot a számon felejtett. csak akkor adna igazán szépet, ha mindörökre nekem adna téged!:) bye:zs
  8. Nem kell a csók, nem kell a szerelem, csak arra kérlek bocsáss meg nekem!
  9. Szeretlek édes szeretlek téged, szeretni foglak amíg csak élek.Kezem reszket szívem nehéz, szeretlek téged ennyi az egész!Roxy
  10. Ha könnycsepp lennél sosem sírnék, nehogy elveszítselek!!! ((ZOZÓ))
  11. Valaki titokban rólad álmodik, vki rolad szövi legszebb álmait, valaki téged nagyon szeret, valaki boldog, ha melletted lehet!! Nóri.kacsa
  12. A nap 24 órájaban rad gondolok,és az alól ez a pillanat sem kivétel!Szeretlek!(Mormota
  13. Ha mondani lehetne, mondanám, ha mutatni lehetne mutatnám. Mondani nem lehet, mutatni nem tudom, ezért csak oda lépek, átöllelek s azt súgom: SZERETLEKEz a puszi legyen veled és amikor csak eszedbe jutok tedd oda a telefont ahova a puszit szeretnéd tõlem!!!: -***PUSZI***- by: SomaX18
  14. Fényes csillag voltál nekem,mond miért nem maradtál odafenn?Miért nem akartál csillag lenni lelkem egén?Miért martál oly kegyetlenül belém?Mi történt,mesélj!
  15. A csók a szerelem beszéde.Kérlek gyere, és beszélgess velem!
  16. Önnek egy cupp üzenete érkezett. A sípszó után kérem kapcolja le a lámpát és álmodjon szépeket. KÖSZÖNJÜK: Cupp
  17. Imádom ha te vagy fölül,igy meleget érzek belül.Hosszú ujjaid afellegekbevisznek,ugye bedöltél e viccnek?Ez nem is lenne uncsi de sajnos ez a pulcsi..!:)
  18. Nézem a napot és Téged látlak, nézem a holdat és téged látlak, nézem a felhõket és Téged látlak, menj már arréb bazdd meg mert nem látok semmit (Levi)
  19. Puszi a Pocidra, és 1 arasszal lejebb...... (Norbi)
  20. Legszivesebben a kedvenc izu gumicukrod lennek. Edes, puha, kis macko
  21. 03 02 01 00 (((CUPP))) ....pont most talált el téged egy édes puszi.* By: Dóri
  22. Azért, mert az imádott hölgyed mellbimbója egyre keményebb lesz, még nem biztos, hogy te izgattad fel, lehet, hogy csak fázik /t-Chris/
  23. Kedvesem, itt küldöm neked az évezred legnagyobb csókját. Ha nem kell, küldd vissza
  24. Olyan vagyok, mint a dinamit könnyen felrobbanok, csak a megfelelõ kanóc kell hozzám. (ladyone)
  25. Mi a nõi nem 4 csodája: nedvesnek lenni fürdés nélkül, vérezni vágás nélkül, tejet adni fûzabálás nélkül, hülyeségeket pofázni kérdezés nélkül.
  26. Biztosan fájhat már a lábad, mert egész nap a fejemben jártál! (Vera)
  27. A szerelem olyan, mintha bevizeltél volna. Mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét! by:Eni
  28. Ha csókom esõcsepp, tengert küldök, ha ölelésem falevél egész erdõt küldök, ha szerelmem örök az örökkévalót küldöm Neked
  29. Épp most küldtem egy angyalt,hogy vigyázzon rád,de visszajött mert az angyaloknak nem kell egymásra vigyázniuk
  30. Hmm. Akartam valami szépet irni Neked,de rá jöttem,hogy nincs értelme,hisz csak tükörbe kell nézned! (by:freestyle_girl)
  31. Önnek egy jó éjt puszis üzenete érkezett. Kérjük, hogy a CzUpPanás után, azonnal hunyja le a szemét, és álmodjon az üzenet küldõjével. CzUpP!
  32. Kopaszodó fejed ne érjék többé gondok,fonják át a nyakadat fehér nõi combok.Boruljon a szemedre a pina bõre,és hiányzó hajadat pótolja a szõre!
  33. Itt vagyok, hol vagyok kapsz egy csókot ha megmondod!.............................................Nem találtál meg így a csókot nem kapod meg! By:Forest
  34. Szeretném ha a holdfényes éjszakában csak rólam álmodnál. Mert én álmomban is Téged látlak! Jó éjt! Álmodj szépeket!
  35. Jön majd éjszakára nappal, tavasz követ minden telet, igérem, hogy mindíg a legjobb barátnõd leszek!
  36. Mint áldás vagy varázs úgy borul rám a tested,egymásba lassan elvegyülünk. Ölbetett kézzel ül most itt a csönd,nézi ahogy szeretkezünk.
  37. A csókot nem magyarázni, hanem megismételni kell!
  38. Ha kinézel az ablakon, s felnézel az égre, rád ragyog majd sokezer csillag fénye, köztük én is ott leszek, s nézek le rád, onnan kívánok neked jó éjszakát! Edi
  39. Cukor ment a szemembe? Vagy télleg ilyen édesen nézel ki?:)
  40. Azt akarom,hogy enyém légy mint Róbert Gidáé Micimackó,de Te ne félj semmitõl mint Malacka,mert én vigyázok Rád mint a bátor Tigris
  41. Oly szenvedélyesen szeretlek, hogy szerelmem nagy részét elrejtem nehogy rá nehezedje súlya!
  42. Az öngyilkosság egyetlen elfogadható módja,ha halálra szeretkezed magad.
 • peteragoston
  #2
  elölegbe nyomok egy párat
 • peteragoston
  #1
  Szerintem küldhetnétek fel egy pár sms-t, hogy tudjak mit küldeni a barátnőmnek... heh..