WordPad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

itamragy
hali .nekem az a gond hogy ha elmentek egy szõveget akkor nem magy arúl adja visza hanem más nyelven.nem tudja vlk hogy lehetne ki kûszõbõlni ezt?

Egyszer fenn, Egyszer lent.

hali!én is szeretnék netezni a PDA-mal...egy wifi-vel tudnék?és ha vennék, simán fognám a wireless sugarat ahol lehet?mennyibe kerül egy wifi??
a másik, hogy hogy tom megoldani, hogy a windows wordben szerkesztett dolgok-függvények, ábrák...a pda-n is láthatóak legyenek?
köszi, csokitronn
jaja
azokban van ilyen

football without ultras is nothing

Dzsini
játékra én az excel/word 97ben emlékszem, egy repcsis meg egy flipper. amúgy "easter egg" az ilyesmi neve, és google 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Salty
Halottam, hogy ha a WP-be beütünk egy kódsort, valamilyen játék jelenik meg, amivel még játszani is lehet, de ezt a trükköt kevesen tudják, megtudná nekem mondani valaki, melyik ez a parancssor?

Dzsini
tudomásom szerint a WP nem tud ilyet.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

bodesz
what?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Taranov
sya

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

bodesz
zzz

bodesz
pls valaki

bodesz
nah?

bodesz
ezt a topicot azé csináltam mert lehetnek alap dolgok amiket emberek nemtudnak és itt meglehet kédezni.
pl nekem is van kérdésem:
hogylehet worpadba ketté osztani az oldalt úgy hogy a sorok egyikik és mésik oldalon ne csússzanak el?