59
Avagy hogyan épül fel egy átlagos napod?
-
#19 Filó rulz :D Mekkorákat lehetett aludni azon az orán. Egyszer kétszer, még a kicsengetés sem ébresztett fel. -
#18 akvárium? vagy valami hasonló? nincs semmi állatod? -
#17 Hello
nekem is hasonlo max anyi kivetelel hogy szeretem a munkam de nincs tv -em meg macskam sem. :(
-
#16 mindez 25-30 évesen,semmi család vagy hasonló?így érthető az álláspontod -
Aspyrin #15 Ébredés után nyugtázom magamban, hogy sz@r az élet. Fürdőszoba->go munkahely. Itt nyugtázom, hogy nem tévedtem reggel, valóban sz@r. Go home->kist otthoni tevékenység (tápanyag felvétel, macskák etetése stb.)majd net/tv-> fürdőszoba-> alvás és rettentően várom a holnapot.. -
CK1 #14 unalom
-
#13 nahát EHH ! -
#12 -felkelés 6kor
-reggeli, fogmosás, bepakolás
-be 8ra (vagy10re vagy11re) a suliba 3ig
(egyébként a péntekeim vannak jól beosztva azzal a 2 szem órával, meg mikor haladnánk az anyaggal, most érettségizek azt betesznek 3 óra helyére a tök fölösleges filót meg számtechet(a számtechet már 2.ba abbahagytuk és most se csinálunk szó szerint Semmit azon a jó kis duplaórán sazl mindenki a fenébe kivánja)
-du egyéb (gépezés, tv, görkori, stb... vagy alvás (attól függően hogy aluttam e tegnap)
-este vagy buli vagy gamé v más
-20-22> akkor megnézem hogy mi a lecke...
-2kor pedig alvás -
#11 A holnapi napom kb így fog kinézni:
-kelés 8:30-kor
-go suliba 10-re
-12:00, elmenni routert venni
-utána elmenni nagymutterhez
-17:00 hazamenni
-patch kábelt készíteni
-20:00-tól számítógép, internet, online gém.
-02:00 alvás
-
#10 az imneten van :D -
#9 pc - ágy - pc, de van amikor kimarad az ágy :-| -
#8 -Felkelek ahogy kedvem tarta (7-8 fele -8ra kéne beérni...)
-Irány a fürdő, reggeli tusi, fogmosás, ilyesmik
-Suliban semmit tevés 1-ig
-Hazaérek kb 2re
-Kaja
-Konditerem
-Változó dolgok
-Bevágódás a géphez, közben kicsi mixelés
-Egyszercsak alvás -
#7 nem úgyvolt hogy 200 hozzászólás kell ahhoz hogy úgy topicot lehessen nyitni ? -
#6 -Felkelek 8-kor. (15 percem van beérni a suliba)
-Cigi, kávé, kábel
-Reggeli
-Kivánszorgok a kocsihoz, majd állok a reggeli dugóban 20 percet
-Suli 3-ig
-Hazaérek lefekszek aludni
-4ig alvás, aztán kis tanulás.
-20:00 felé le pörögni Osan parkolóba a kocsival
-23:00 felé haza, majd hajnali 1-2 felé sleep.
Nagyon izgalmasak a napjaim.. -
#5 hát ez elég beható elemzése volt 1 napodnak:) -
#4 Reggel :
- felébredek
- hempergek az ágyban, esetleg szundikálok még 15 percet
- felkelek, mivel későn szoktam iskolába menni, anyu rendbeteszi az ágyikómat. (Köszi anyu! )
- gyerekeknek jó reggelt kívánok, vagyis a cicáimnak, aztán jól megnyúzozom őket, puszilgatom.
- felöltözök, és irány a fürdőszoba (fogmosás, fésülködés, csípaleszedés/kaparás, orrtúrás, dezodor ide-oda, pisi)
- esetleg reggelizés (egy joghurt, banán, supradyn tabletta, vagy 1 pohár tej)
- ha kell, bepakolok gyorsan, kérek egy kis zsebpénzt, gördeszka kézbe, kabát fel, táska vállra és irány a suli.
- 8-tól kb. 2-3-ig unalom, alvás, néha figyelés, tanulás, szünetben deszkázás, suli után kötelező szakkörök/énekkar jöhet.
- majd irány az otthon édes otthon, táska le, és a többi, pihi, kaki/pisi, kaja, tv, és gépezés.
- este felé ha nagyon fontos, akkor tanulás, majd megint gépezés (net, egy kis game).
- 9 felé fürdés, majd net
- 10-11-11:30 ágyikó, olvasás/tv-zés vagy ha szar kedvem van, alvás.
Ti jöttök! -
#3 Hát ez LOL :DDDD