105
Akció és kaland. Egész nap.
-
#24 hi:)) -
#23 aham -
#22 egy kisvárosi helyi kábelszogáltató -
#21 Melyik kábelszolgáltatónál vagy? Fibernet? -
#20 szerintem is nagyon jó csatorna
én legtöbbet ezt nézem
kedvencem az Androméda c. sci-fi sorozat -
#19 irják is a matávkábeltvnél, hogy uj csatornák lesznek jan 1-től. Ugyhogy leeht, hogy addigra bekerül -
#18 Én a fibernetnél vagyok a gödöllöi térségben -
#17 hát ott sajna nincs. De általában év elején bővitenek csatornákat a szolgáltatók, és akkor talán bekerül. Én pl a sport2-re is várok -
cyrus #16 matávkábeltv, Bp, XV.ker... -
cyrus #15 nemirja a buzodiak... meik csatorna helyén van ? -
#14 milyen szolgáltatónál vagy? -
#13 Érdekes, hogy pl. a survivor 1-et azt szinkronizálva, magyar nyelven adják, de a survivor 3-at (amit párhuzamosan nyomnak az 1-el és az a különbség, hogy afrikai sivatagban van, és nem szigeten) azt csak magyar felirattal -
cyrus #12 fakkdet..most valahogy meg kell tudnom hogy nálunk van-e... -
#11 "Az AXN csatorna a SPTI több mint 30 különböző globális hálózatot számláló csoportjának tagja, amely a Sony Pictures Entertainment támogatását tudhatja maga mögött. Figyelemfelkeltő, dinamikus műsorstruktúrájával az AXN csatorna több mint 86 millió nézőhöz jut el Ázsia, Közép-és Dél-Amerika, valamint Európa különböző országaiban, a nap 24 órájában." -
#10 pl. itt a mai műsor -
#9 A pengeélen az is durva műsor :) -
#8 jah -
winnie #7 az egyik legjobb csatorna, más kérdés, hogy nálunk nincs:(
ezen megy pl. az egyik legbrutálisabb és kritikailag leginkább elimsert sorozat a 'the shield' - nagyon alap. (de pl.itt adják az andromédát is)
reality ügyben pedig nagyon ott van, hiszen a survivor-rel és az amazing race-szel a két legszínvonalasabb kinti valóságshow-t vetítik. -
#6 Olyan mint a NatGeonál, tehát magyarul megy itthon, de a sony pictures és az hbo tulajdonában van (asszem) , és több külföldi országban megy a csatorna.
www.axn.hu
Jó, mert nincs benne sok szar reklám a műsorok közben. -
#5 Nemrég lett hozzánk bekötve a kábeltv, és a 46 közül ez az egyik csatorna. Sztem fasza, és nembaj, hogy vannak rajta régebbi sorozatok is, mert én pl. néha szivesen megnézek olyat, amit régebben láttam. -
cyrus #4 ez hol van ? bp-n elérhető ? magyar ? -
skristof #3 nálunk nem jön, csak fateromnál...
régebbi sorozatokat ismételnek, néha belenézek, de nem nagyon ismerem -
#2 Egész jók rajta a filmek is, pl. most megy a Rémkoppantók. -
#1 Vélemény erről a csatornáról? Sztem tök jó. Az amerikai Survivort(jobb mint a magyar) szoktam nézni, a kiválaszottat, a medicopter 117-et, meg most volt a versenyfutás a világ körül című műsor is.
Ja, és persze ki ne hagyjam a ralivb összefoglalót :)