14
LG B 1200
  • opre2174
    #14
    Sziasztok vettem egy LG KC910 Renoir-t és az a problémám hogy a memóriakártya képeit egy mappába teszi mikor a kártyán külön vannak válogatva ez van amúgy a zenékkel és a videókkal és minden mással is ha tudtok valamit kérlek segítsetek előre is kösz.
  • Dred bíró
    #13
    Az F2400-al milyen tapasztalatok vannak?
  • OptimusPrime
    #12
    Az MM-ben volt / van akcióban. Mondjuk nevetséges, mert az LG 5400-ás ugyanennyibe fáj annak, aki ott veszi, míg a Photo Hall üzletekben, most 32.990-ért dobják az ember után.

    Ahogy érzed, ám azt gondolom, hogy egy telefon milyensége nem attól fog nőni, hogy tud-e mp3-at, avagy sem. Ha ez motivált volna vettem volna Motorola V620-ast, V3-at, vagy Nokia 6230-ast (tud más is mp3-at, de Nekem csak ezek tetszenek), ám ameddig mp3-as "diszkmenem" a zsebemben van nem látom értelmét, másrészt Én a telefont elsősorban telefonálni vettem nem fényképzeni, nem internetezni rajta, most, hogy ezek a funkciók is benne vannak az egy dolog, felőlem mehetnének ki, de a trend ezt követelte meg. Na, ez már másik történet...

    Szóval Én nem bántam meg a vételét, de egy év múlva törvényszerűen cserére kerül majd a sor és lehet, hogy akkor is LG-t veszek, csak mondjuk már a G7200-ast (262.000 kijelző, Bluetooth, Mp3, MPEG), de ez még a jövő zenéje!

    Üdv!

    Prime
  • RelakSfromhome
    #11
    HOL?!

    mindenesetre ha nem tud mp3-mas csengőhangot, akkor lehet, hogy mást szerzek.
    Nagyon be voltam sózva, hogy majd a siemens-emre ilyet rakok, aztán kiderült, hogy annyit sem hallanék belőle, mint a prüntyikből...
  • OptimusPrime
    #10
    Hi!

    Én 50-ért vettem kártyafüggetlenül.

    Infókat? Hát, Én a Telefonguru felé nézegettem, de ott okosabb nem nagyon lettem. A hivatalos honlapon dettó nincs úgy semmi érdemleges, tehát mondhatom, hogy "zsákbamacskát" vettem, viszont nem bántam meg!

    Általános vélemény? Nem rossz! :-)) Szépnek szép, a kolléganőim egyöntetűen ki akarták tépni a kezemből, mikor megmutattam! :-)) A kijelzője elég szép, látszik, hogy 65E színű a kijelző! Élesek a képek! A hangja Nekem nagyon tetszik (nem tud Mp3-at, de nem is baj), szépen szól. Egyedül a memóriát keveslem, az az 1,3 Mb elég sovány, bár így is fel lehet rá pakolni 10 hosszabb polifónikus csengőhangot, meg melle vagy 40 képet. És az SMS-ek is ezen osztoznak, eddig szépen elfér.
    A kamera felbontása 640x480, talán az annyira nem sok, a Sharp GX20-nak szebb képe van, ez tény. Viszont arra ma jöttem rá, hogy miként lehet fényképes telefonkönyvet létrehozni! :-))
    Az Internet is kellően gyors rajta, igaz sem bluetooth sem EDGE, meg semmi ilyen extra, infra ugyan van rajta, csak abba nem tudok életet lehelni, viszont PC-vel összekötve csodákra képes. A program, ami jár hozzá nagyon testraszabható. PCről mehetnek a Java játékok, csengőhangok, képek, tehát nem kell mindent pénzért letölteni.

    Összeségében szerintem telefon, a hangja (a hangszóróé, meg a mikrofoné) nagyon jó. Élesen és jól hallom, azt is, amit mondanak, meg állítólag Engem is jól hallanak. Ez volt az egyik legfontosabb dolog, ami miatt telefont vettem, hogy pont erre esett a választás, az csak véletlen, de ebből a szempontból nem bántam meg!

    Asszem' elsőre ennyi, ha érdekel még valami, nyugodtan kérdezz!

    Üdv!

    Prime
  • RelakS
    #9
    Eléggé gondolkodom rajta, hogy kéne ilyet venni tavaszra pl(kártya nélkül 60 pénz).

    Honnan tudok tisztességes infókat gyűjteni róla? A www.lge.com-on gyakorlatilag semmi nincs róla.

    Egyébként mi az általános vélemény a készülékről?
  • OptimusPrime
    #8
    Szvsz rendben van ez, bár a téma LG Mobil-t takar, mégis egy klszüléktípus lett a favorit. Szerintem _globálian_ kéne egy LG topic-ként ezt feltüntetni és akkor nem lenne semmi gond! Akár még lenne is benne pár, tíznél jóval több hsz.

    Nekem egyébiránt LG telefonom van (G7100) meg vagyok vele elégedve. Bár az az 1,3 Mbos memória igencsak sovány, de nem is terhelem tele minden marhasággal (pár jobb MMS meg csengőhang), az viszont érdekelne, hogy szoftverfrissítés létezik-e hozzá? Most hanyagoljuk a márkaszervízeket (úgyis az lesz, ha nem jön semmi ötlet), de valami miatt nem küld el MMS-t a telefonom. Beállítva minden be van, szolgáltatónál is, tehát gyanakodni csakis erre tudok. Valami mentőötlet?
  • Botond #7
    most mi bajotok?teljesen átlagos mobilos topig 10 hózzászólás alatt,kell ám ez a mobil szekció télleg...
  • PResident Evil
    #6
  • Cat #5
    erre ott van az apróhirdetés rovat
  • skristof
    #4
    jó topig
  • Tufa16
    #3
    apronet.hu?
  • cyrus #2
    mobilbót ?
  • salist
    #1
    LG B1200 típusú mobilhoz keresek előlapot és gombsort. Van valakinek valami ötlete, hol lehetne ilyet beszerezni???

    Köszönöm.