481
Mármint amin a gép van :P
-
#441 Ide is egyet:
-
njozef1984 #440 -
#439 azóta nem raktál rendet :D -
#438 rendrakás után rakok fel én is, de most katasztrófa sújtotta övezethez hasonlít az egész szoba -
#437 klassz :) -
#436 zsir a laptop... -
#435 ez jóféle sör :D :P -
#434 Most így
-
#433 na eléggé rég volt kép:
-
#432 bocs nem ezt akartam :/
-
-
#430 valaki írjon már xD
-
#429 Az íróasztalt faterom csinálta, kb 13 éve =D
-
#428 rendrakás után
-
#427 Tégy képet és akkor megdícsérjük
(Tennék én is, de nem sok értelme van, mert majdnem úgyanolyan mint volt. Gép belseje válltozot csak, nameg a növények kicsit megnőttek [lehet mégse volt hülyeség az a cikk amibe azt írták, hogy a növények szeretnek zenét hallgatni] ) -
#426 na most mivan?nem ír senki?
-
NeoPS #425 Nah az enyém ilyen: asztalom -
#424 Bevan az csak rendet raktam egy fotó erejéig -
#423 ölég puritán, nem nagyon lett még belakva ahogy látom :) -
#422 Nowdayz:
-
#421 mostanában
-
#420 hidd el nem lesz semmi baja,kicsit lejjebb görgetsz láthatod nekem is úgy van már 2 ÉVE amíg nem borítod fel vagy fekteted le játék közben addig semmi baja nem lesz:) -
#419 Jah amúgy gépem is van, csak épp nem volt itthon :D -
#418 kész lesz a polcom akkor lefotózom én is. csak most nagy a rendetlenség. -
#417 Ja jólvan, felfogtam , köszi szépen :D -
#416 rox=rocks ~ zsír, király :) -
#415 lefekteted a box-ot, rá a hangfal és a webkamera. ennyi. -
#414 Amikor játszol pont akkor gázos ha áll a gép, agyon fogja karcolni a lemezt, és használhatatlanná válik. De te tudod tényleg :) -
#413 Anyámnak van 2232BW-je ( meg apámnak is az irodába) +5ezer, és kicsivel jobb a képe. Meg a táp se szikrázik ha kicsúszik, és nem kell szikszalag tuning :D -
#412 és hová tegyem, a billentyűzetre? jó ez így nekem, úgyis csak akkor teszem be a lemezt amikor játszom, amúgy kiveszem -
#411 #398 -
#410 -
#409 az ellentettjét írta. vagyis, hogy jó.
szerintem :D -
#408 Ezt úgy akartad írni hogy rossz, gondolom... Hát nem egy csúcs monitor, de a képe nekem megfelel... Mondjuk a táp kkicsit érdekesen van megoldva, szóval ott van egy kis szikszalag tuning :D -
#407 223bw rox -
#406 Jól van hoffi, hoztad a formád -
#405 a g25 az jó de a többi az hát... ja különben kinyalod a seggem?
-
#404 Így néz ki ( a kép direkt szar, )
-
#403 Már csak én sínylődök crt monitorral? :/ Mind1 jövőhónapban veszek egy normális nem CRT-t, legalább 24"eset, mert ahogy elnézem a CRT már cink
-
#402 :D