124
Porsche
-
sport kocsik #84 Sziasztok!
Ismerek egy sportkocsikkal foglalkozó weboldalt, ahol sok információt tudhatok meg a Porsche sport autóiról is a sportkocsi márkák kategórián belül. Leírásokat, műszaki adatokat stb.
Mivel linket még nem tudok beszúrni ezért a nevét tudom csak megadni: sportkocsik.hu Remélem tetszeni fog. -
-
nagyjozzi #82 Hali! Keresünk ilyen 85-ös http://www.boorze.com/hu/car_part/Porsche_924_gepteto_1985/19988 géptetőt lehetőleg keleti régióban, felújításhoz. Aki tud kérem írjon. Köszi köszi. -
zeneimádó22 #81 Pontosan, egy 3 ajtós -
fann #80 Átolvasva már értem. Szóval ez egy 3 ajtós változat lesz, pont azért, hogy ne sértsék meg a Cayenne felségterületeit, így már picit más.
A cikk végén lévő kérdés mindenesetre érdekes, kiváncsi vagyok milyen sikerrel fog szembeszállni a Rover Evoque ellen :) -
fann #79 Hmm.. Nos igazából nem értem minek nekik még egy városi terepautó, a Cayenne különböző változatai ilyen szempontból minden igényt kielégítenek. -
zeneimádó22 #78 Előzetes részletek a legújabb Porsche terepváltozatáról, a Cajun-ról :)
-
LOL! -
blackgamer #76 hehe :) jelenleg 5,2 millió, nem akarják megvenni -
Ha megtalálod a gazdáját mond meg neki ha már visszavitted a kulcsot had menj vele egy kört:D -
respet #74 Találtam egy porsche kulcsot a Keletinél. Szívesen visszajuttatnám a gazdájának, de hát hogyan? A kulcsba van egy gyári szám ennyi! Vki? -
blackgamer #73 felkerült egy 90-es évjáratú járgány, fekete, csodaszép, 6 millió
-
[IMG] [/IMG]
[IMG][/IMG]
-
sosem tetszett a 914-es, de ez egy elég szépen karbantartott darab! a krómozott részek a lökösökön elég durvák! -
blackgamer #70 új Porsche gt2
-
blackgamer #69 Magyar versenyző a Porsche Supercup sorozat hazai futamán
időmérője szombaton 12 óra 25 perckor, a 14 körös verseny pedig vasárnap 11 óra 25 perckor kezdődik -
DJ BP #68 -
blackgamer #67 Porsche 914 (1973,2000 cm³,95 LE,7.480.000 Ft) érdekes autó
-
blackgamer #66 Porsche Panamera-kémfotók
a stuttgarti sportautógyártó első négyajtós limuzinja
érdekes lesz, családias és mégis Porsche, és legalább nem dzsip -
blackgamer #65 Egekbe szökhetnek a Porsche eladásai
annak örülök mert talán én is megengedhetek majd magamnak egy használtat egyszer
tömegcikké mondjuk nem fog válni szerintem (szerencsére), bár kétségtelen hogy tőlünk nyugatabbra sokkal több a Porsche, ami a pénzen túl a sportautók szeretetetén is múlik, itthon meg veszik a Lexus terepjárókat, drága BMW-ket és társaikat
persze egy sportautó csak második autónak jó, nem fér el a család :) -
Carrera GT az M1-es autópályán
[/i]"Kopasz, napszemüveges, komótosan vezető német úriember a volán mögött. Az autó hihetetlen élőben, nem emlékeztet Porschéra, igazi egyedi szupersportautó."
-
blackgamer #63 Porschéből mentőautó
-
blackgamer #62 Bemutatkozott a Porsche 911 Turbo Cabriolet
másik leírás
[center]
-
blackgamer #61 Nevet változtat a Porsche (...de azért nem kell megijedni) -
blackgamer #60 600 lóerős Porsche a Rinspeedtől
"elvileg elérheti a 343 km/h-t is"
-
blackgamer #59 felkerült egy új hirdetés is, árban ua. de feleannyit futott, negatívum a ronda színű belső kárpit és a hátsó ablaktörlő (bár az lehet hasznos)
[center]
-
blackgamer #58 Gyári raliautó a Porschétől
385 lóerős, masszív védőlemezeket is felszereltek az autó aljára, akár a 75 centis folyók se jelentsenek akadályt, bukócsövet építettek be
kicsit lol szerintem -
blackgamer #57 levitték az árát 4 590 000 Ft-ra, gyönyörű, most azonnal megvenném ha lenne rá lehetőségem
-
blackgamer #56 egy reklámfilm :) -
blackgamer #55 a használatautós oldalon találtam, Porsche 911 CARREERA 4. 1990
álmaim netovábbja, és az ára is elfogadható 4 750 000 Ft
-
:P -
Porsche 911 GT3 RS (new) video
GT3 RS -
Sry, utolsó 2 kép egymás mellé ment. Ha egy mod látja javítsa ki plíz. Thx -
TechArt 911 Turbo
-
-