9022
Far Cry 2
-
Új, eddig még nem látott éjszakai SrceenShot, valamint újságcikk!
Megtekinthető a [url][b]http://www.fc2.hu]www.FC2.hu[/url]-n!
-
Djemba #919 jó lett volna ha nyáron jön ki ez a game mert nyárias hangulatú -
#918 van jópár ami nem kamára. -
gyuri12 #917 Amúgy ebből a játékból miért nem adtak ki még normális gameplayeket? Unom már a kamerás szarokat,semmit sem lehet látni... -
#916 fórum - játékos fórum...
van külön fórum - konzol fúrum...
nem véletlen... -
#915 azért mert te meg nem tudod befogni a szádat, hogy bekussolj egyszer!
rádhagyták az igazad, okés, más téma felé kanyarodunk de csak visszahozod.
-
gyuri12 #914 bertino felebarátunk nagyon utálja a konzolokat,nem tudni miért:O -
#913 Mivel ez a topik a játékosok fórumában van, ezért ez a PCsekre vonatkozik. A konzolosoknak külön van egy másik fóruma. -
#912 Előre kihangsúlyozom: NEM igénylek eszetlen fikázó kommenteket, csak értelmes válaszokat.
A kérdés: itt csak PC-s Far Cry 2-ről folyhat beszélgetés? Mert a téma neve előtt vagy után nem látom a PC szót... A téma nevéből ítélve itt minden Far Cry 2 rajongó írhat, kérdezhet, segíthet a másiknak, vagy esetleg építő jellegű kritikát adhat... Vagy tévedek?!
#900 "...szánalmas konzol részlegbe..."
A konzol vagy akár a konzol részleg miért lenne szánalmas? -
#911 A www.FC2.hu weboldal bal oldalán ott a visszaszámláló
Elvben még 122 nap...
Utána meg lövök mindent szét! -
#910 Nekem valami nyár, kora ősz derengett, de akkor összekevertem valamivel. -
#909 novemberben a tervek szerint. -
#908 Mikor is fog megjelenni ez a játék? -
#907 ne szólj szám, nem fáj fejem -
gyuri12 #906 Imádom,amikor akaratlanul is a középpontba kerülök,ez egy különleges(en szar) képességem:-c -
#905 ezen mit vitáznál, h pc-re tízszerannyi játék van? de ez tényleg nem a legmegfelelőbb topic -
#904 #893 -
gyuri12 #903 Mit kéne most csinálnom óóóó felséges bertínóóó mester? -
#902 többre nem futja ? -
gyuri12 #901 Direkt mondtam,hogy nem fogok,de te csak kiakarod belőlem csikarni a flémet... -
#900 mondom, hogy húzz innen.
ha konzolról akarsz dumálni, huzzál a szánalmas konzol részlegbe és ott oszd az észt.
mellesleg ték. -
gyuri12 #899 De szívesen leállnék az ilyenekkel veszekedni,de minek? Úgyis csak a maguk igazát mondogatják,felesleges...:( -
#898 sok játék? lol -
gyuri12 #897 Látom,örülök is.
De bertinonak nagyon nem... -
#896 Ilyenen nem kapom fel a vízet csak leirtam miért nem lesz konzolom. -
gyuri12 #895 Nehogy felkapd a vizet,nem gondoltam komolyan.;)
Attól függetlenül,hogy ott a box a tv mellett,ugyanolyan sokat játszok PC-n is,sőt...
-
Djemba #894 csak a gépigénye ne legyen nagy -
#893 huzzál már innen... lesz konzolon is FC2, menjél a konzolba okoskodni...
htx. -
#892 Nincs nekem annyi pénzem hogy megvenném konzolra a játékokat amikkel játszok (mert bizony nagyon de nagyonsok van) és nincs se HD tv-m se HD-s felbontást tudo TFT-m sem.Arról meg nem is beszélek csak a hibákról olvasok xbox 360 terén szal már csak azért sem veszek.
PS3-ról nem olvastam semmi piros ledes baromságos semmiféle hibát.
Azzal csak két baj van amiért nem veszek 1 baszott drága 2 nincs feltörve.
Egyszóval marad a pc. -
gyuri12 #891 Ezért jó a konzol,HD felbontás,sok játék,nulla gépfejlesztés!
(itt engem most meglincselnek) -
Abu85 #890 Tegnap néztem, hogy a CUDA az nV G200-nál támogat Multisample Buffer Access-t. -
#889 Én azért bizom benne hogy lesz benne és nem recés szarral kell játszanom.Mert engem nagyon zavarnak a fűrészjátékok. -
Abu85 #888 Ez miért ilyen újdonság... A mai Deferred Rendering alapon dolgozó játékokban van?
A Dunia az tuti deferred rendering motor, persze meg lehet oldani DX10-ben, hogy csak a color Subsample kelljen a mintavételhez, de igen nehéz ilyen Deferred Shading rutint írni... Eddig egyedül a Call Of Juarez dolgozik így.
Az élsímításhoz az esetek többségében Z Subsample is kell azt pedig csak a DX10.1-ben lehet elérni.
Esetleg a Deferred Supersampling is megoldás lehet, de az 64tap szűrés mellett tizedeli a futtatási sebességet. -
#887 Nem lesz benne élsímítás? -
Abu85 #886 Az AA nincs támogatva ... Végtére is a Dunia egy Deferred Shading motor. -
#885 "optikai meghaLYtó"
Köszönjük emese
Optimális gépigényhez már dvd meghajtó sem elég, DVD Drive kell!:D
Amúgy remélem kb ilyesmi gépigénye lesz... -
#884 Futtatás linkben!
Konfig becslés!
sry -
#883 kinek mi a max :] FSAA?! :) -
#882 Nincs még, de ha lehet hinni a marketingnek, akkor egy 9800GTX sebességű kártyával maxon lehet a játékot játszani (gondolom olyan 1280x1024 körüli felbontásban)
lásd #852 -
#881 Persze, ezért is írtam a "ha" szócskát!