NFS Underground 2 Magyarosítás

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de a nyitó komment azé üt, nah 😉

football without ultras is nothing

olyankörül....

Gyadi
Ötödik, vagy 6. NFS:UG2-s topic?

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Botond
gondolom ibtl akkor :-)
Sadist
Íszíjú 😄 Vagy benzinbefecskendezés-szabályozó-chip <#idiota>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ECU.t azt "shufni verzsön no1 alu tuning"-nak 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

😄D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

jah nagyon 😛
tényleg ECU-t minek magyarositod? ICUKÁ -nak?

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ez 1es szintû ECU tuning.... de érzõdik a hangon nem ? 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

vrüüüm-brüüüüm-vrümm

Stotoo
lol, magyarositani kene a mustang hangjat 😛

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

dehogy
inkább:
förgeteges sodródás!!! 😊

meg itt még egyébb 5letek, magyarositás helyett... 😊

M@TriX
ja, mondjuka driftet hogy lehet fordítani, csúsztatós-pontszerzõs 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

nemis mer asztkell matyarul hoty drift...aszt mek ugy montyuk hogy farpödrésér-pontotkapós-verseny.....

nemhiszem el ....

hanem nem pont imike2k válaszolta volna ezt a kérdést meg az nfsu2 topikban akkor még azt mondaném rendben is van....

tomsolo
hogy monnyág aszt magyarul hogy myata, meg hoty skálylájn? hmmm!444444444 de heyesen ám snecik!4444444

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Ombika
Anno street legalhoz is kert 😄 😊

<#eljen><#hehe><#hehe>

Nagzon jo lenne .Van már készulobe?
M@TriX
jesszusom... 😊 mert nem etudod, hogy mit jelent a left meg a right? 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

DJ RX7
valaki csináljon

:3

← ElőzőOldal 2 / 2