496
és miért nem ismerik ezt el a nők?
-
Sztrovacsek #386 Eddig nem árultam el, de én is nő vagyok.
És bár tény hogy általában a nők kevésbé érdeklődek a technika iránt, de vannak olyan nők, akik mégiscsak ezt teszik. Szóval az egy dolog, hogy te (vagy valaki) nem érdeklődsz pl. a technika iránt, de ha véletlenül akad egy nő, aki érdeklődik, annak _szabadjon_.
Hogy ez feminizmus-e, nem tudom. Nem tartom magam feministának, sőt kifejezetten nevetségesnem tartom a szőke nők tüntetését vagy hasonló dolgokat.
Nekem is van egy idevágó történetem a gyerekkoromból. Unokatestvéremmel, aki fiú, és ugyanannyi idős mint én, ajándékot kaptunk karácsonyra. Én babát, ő autót. Én egyből az ő játékát kezdtem fixírozni, mígnem összeverekedtünk, és elvettem tőle. Van egy fénykép is az esetről, nagyon jól elkapott pillanat. -
#385 Nos én nő vagyok, s tudom is, hogy kortól, nemtől függetlenül lehet bárki intelligens...
Azt is tudom, hogy van, hogy némelyik pasinak mégcsak a közelébe se érek(de igyekszem minél többet megismerni a világbó, minnél többet tanulni...), de azt is, hogy van olyan akit simán lepöckölök...
Mindenre van már példa...
Én csak arra utaltam, hogy a nők inkább a kreatív lények,a képzőművészetet, az esztétikai dolgokat szeretik,míg a ffiak jobban érdeklődtek a technika iránt, hogy mi miért működik úgy, ahogy...
Anno, a féléves unokaöcsém elé kitettek egy magnót, meg egy kiskocsit, s persze egyből a magnó felé mászott, és seperc allat szétszedte...volna,ha nem akadályozzuk meg időben...
Persze ez sem mindig igaz, de eddigi tapasztalataim iránt így van..
S mondtam már, hogy itt nem is a ki az okosabb kérdésről van szó..
Hanem a tájékozottságról...
A nőknek "ez", a ffiaknak "az" tetszik..
Ennyi.... -
#384 Mét? -
#383 Jaj, nem a Loál póló van bajom, csupán csipkelődtem...
De én nem akarok pézt keresni ezzel, meg ha már csinálnám ingyen tenném, csak a hozzávalókat adják ide, s meg is csinálnám...
De sajnos én sem érek, pedig megtudnám csinálni, tényleg nem nagy etvas...
Így állok az összes kézimunkámmal...Van egy terítőm is, amit már vagy 4éve elkezdtem hímezni, s még most sincs befejezve... -
#382 A Loál-póló reklámja finoman szólva >nem igazán< azért volt itt, hogy afelől próbáljon meggyőzni bárkit is, hogy a férfi, a vagy a női nem okosabb-e a másiknál.
Viszont, ha ilyen jó a kézügyességed, akkor miért nem csinálsz, ahogy leírtad? Még megrendelhetést is kaphatsz innen a fórumról, pénzt is kereshetnél vele!
Azt utóiratként jegyzem meg, hogy nyílván nem ismered a Loál-póló hátterét, eredetét, és ok nélkül szólod le, kicsinyíted le jelentőségét.
De persze spongyát rá, aki nem volt megfelelő helyen a megfelelő időben, még lehet jó ember, még ha olykor rossz felületen is igyekszik fogást találni az ellenkező neműeken! :)
-
Sztrovacsek #381 Ha rendesen felhasználja az agya kapacitását, akkor bárki lehet okos, nemtől függetlenül.
Érdeklődési körétől függ, hogy milyen téren (gondolok itt a klasszikus "gyakorlatias tudás/ érzelmi intelligencia" kategorizálásra.), nemtől függetlenül.
Lehet valaki informatikus is, pszichológus is, nemtől függetlenül. -
#380 Akkor kerüld a vizet, robi..! -
#379 Okosabbak a férfiak?
erre rácáfolnik látszik az a tény, hogy milyen "izgalmas" az érdeklődési köük..
Loál póló...
Hmmm...
Nem rossz,nem rossz, de ezt megcsinálom egy délután alatt magamnak:fekete póló,ruhafesték(vagy vasalható minta),néhány szabad óra..no meg egy kevés kézügyesség és fantázia...
S íme:KÉSZ A LOÁL POLÓ...
Na de egyébként nem vitatkozom, nem cáfolom, hogy ha rendesen felhasználják az agyuk kapacitását, valóban a férfiak az okosabbak..
Illetve jobb fogalom lenne inkább, hogy sokrétűbb lehet a tudásuk.. -
#378 Én nem szimpla hapsi vok, hanem robot. Figyelmesebb is lehetnél ! -
#377 csak véleményem inkább beszüntetem-3 hapsival élek együtt(kutya, ember,sógor) -
#376 Nem érted, IGAZ ?!! Nos ezt akkor egyben válasznak is felfoghatod ! :DDDD -
#375 -
#374 Hiába, most elhalasztották, de kitudja... -
#373 Én mán rendeltem vagy 2hónapja! -
#372 Tényeken kár rágódni ! -
DecenS #371 Amúgy brutál topic. Frankó. Most olvastam végig :)) -
DecenS #370 Passsz...
Hosszú csetes pályafutásom számtalan tapasztalata óvatosságra int az ilyen kérdésekben. Nem tudom. És aligha lehet ezt megtudni, amíg IRL nem találkozunk vele. Amire persze kevés az esély. Szerencsére :) -
#369 Neszpemmelj!!!!!!!!44444444444 -
#368 ...... -
#367 werbung -
#366 *** begin of demiofficial commercial ***
Előrendeltél már LOÁL-os pólót ?!!
Neeem ???
- Nos ha nem jön össze a minimum 25 rendelés nem is fogsz tudni !
- Ha össze is jön, csak annyit fognak csinálni amennyi fogy, tehát UTÓLAG nem valószínű, hogy hozzá jutsz !
- A dolgon senki sem gazdagszik meg, csak TE gazdagodsz egy egyedi kelmikus csodával !
- Ez egy 1xi és megismételhetelen alkalom, hogy egy original "SG pólótervező pályázat második helyezett" designú pólócsodára tegyél szert, amivel dögleni fognak utánad a lányok/fiúk/oroszlánfókák !
EZ EGY 1XI ÉS MEGSIMÉTELHETELEN EXKLUZÍV AJÁNLAT, HOGY RÉSZESE LÉGY EGY KÖZÖSSÉGNEK, MELYET ISTEN PRIVÁT ÜZENETBEN VÁLASZTOTT KI, HOGY KÉPVISELJE A DIGITÁLIS SZABADSÁGOT !!!
A póló anyaga 100% pamut. Jó minőségű, tartós, sokszor mosható termék
FAQ:
- Miért magasabb az ára, az első SG-s pólóénál ?
- A póló ára a színbontástól és a széria méretétől függ, ez bonyolultabb, 4 színes, tehát drágább.
- Mi az a LOÁL ?
- Eredetileg a LOL-ból származik, ez egy életérzés, de többet olvashatsz itt ***LOÁL fpn !
- Kinek a tulajdona a LOÁL ?
- LOÁL János úr tulajdona 100%-ban.
*** end of demiofficial commercial -
#365 veled nem foglalkozom. nem érdemled meg. -
#364 -
#363 aranyos :))) -
#362 Egy 60-as éveinek elején járó házaspár, 35-ik házassági évfordulóját ünnepelte, egy csendes, meghitt kis étteremben...
Egyszer csak egy gyönyörű tündér jelent meg az asztaluk mellett és azt mondta:
"Mivel ennyire különleges házaspár vagytok, és hűek voltatok egymáshoz ezalatt a hosszú idő alatt kívánhattok tőlem egyet-egyet, én teljesítem kívánságotokat!"
"Ó! Én szeretném körbeutazni a Földet az én nagyszerű férjemmel!" - kérte a feleség. A tündér meglengette a varázspálcáját és - abrakdabra – két első osztályú jegy termett az asztalon a Luxus utazási iroda világkörüli útjára. Most a férjen volt a sor. Gondolkodott egy percet és így szólt:
"Nos, ez az egész nagyon romantikus, de egy ilyen alkalom csak egyszer adatik meg az életben, szóval ne haragudj kedvesem, de az én kívánságom egy nálam 30 évvel fiatalabb feleség!" A tündér és a feleség nagyon csalódott volt, de hát a kívánság az kívánság... Így hát a tündér kőrözött egyet a varázspálcájával és - abrakadabra – a férj 92 éves lett!
Mi a mese tanulsága? Lehet, hogy a férfiak hálátlan idióták, DE a tündérek nők... :)
-
#361 Valahogy így.
Sajna a nőkkel való együttműködés kényszerét "általában" az ellenségemnek sem kívánom ! :DDD -
gobelin #360 csak nem általánosítasz????? -
#359 ez is a férfi-női különbségekből adódik.
a fiúk sokkal jobban tudnak együtt dolgozni, mivel náluk a végcél a fontos, a lányok furkálódnak, piszkálódnak, és általában egyéni versennyé alakul át a csoportmunka. (pszichológiai kutatás eredménye)
a heterogén csoportokban pedig nem a munkára és a feladatra gondolnak a résztvevők... -
#358 Ezek is szerepelnek benne, de vannak lényegesebb okai is. ÉS itt jöhet a képbe, hogy miért hiszik úgy, hogy a férfiak okosabbak a nőknél, pedig nem. -
#357 Nemtom?
Talán mert felszabadultabbak együtt a fijúk?
És így jobban teljesítenek????
Mert nem kell visszafogni magukat hogy az alapvető társasági viselkedési normákat betartsák, így erre nem pazarolnak annyi energiját és így több jut a Feladatra?
*montam hogy okos vagyok, látod?* -
#356 Én is azt modom, hogy a nők okosabbak, de valahogy mégis szívesebben vállalkozom komolyabb feladatokra homogén férficsapattal !!! Na ez vajon miért van... :DDD -
*nagyon röhög* -
#354 Ja.
Meg annyira imádnivaló a csetlésekbotlásuk....a hiúságuk....ahogy a töküket vakarják....na, tudnék mesélni.
Elvirának nagyon igaza van ám.
Különbözünk.
Tehát vagyunk.
Együtt.
És ez jó.
Most tökre felesleges azon veszekedni hogy ki az okosabb (egyébként mi nők)... -
#353 Elvira azt mondta, hogy nem menstruál. Akkor miért kell ezen lovagolni? -
#352 érNEK ! -
#351 [falra mászik] -
#350 Azé is imádjátok a fiúkákat, mer olyan édibédik és butuskák, mint egy könnyes szemű kiskutya ??? :DDD -
#349 Szegénykém.....Téged már értek traumák, úgy látom!
-
gobelin #348 én azt hittem a nők a kedvesebbek -
#347 De, ingerültebb vagyok.
De menzesz nélkül is fel tudok ingerülődni ha valami különösen butácska lénnyel hoz össze a rosszsorsom.
E van.
Ja!
Csak halkan jegyzem meg:a férfiak imádnivalóak, élni sem lehet nélkülük..de...mi nők okosabbak vagyunk náluk.